Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çıkan pıhtılaşma bebeğimi kaybetmeme sebep değildi:KK43: Dr.um söyledi evet. Ikincisinde Allah nasip ederse yoğurdu üfleyerek yicez dedi. Gerekirse her hafta kontrole geleceksin hatta mümkünse benim evimin yanından ev tut Demişti:) şimdi tebessümle yazıyorum ama çok zamanlardı. Hala da çok zor ama bi şekilde hayata tutunmanın yolunu bulduk. Şimdi yeni umutlarımız, yeni hayallerimiz var.

Belkı de pıhtılasma neden olmus olabılır canım bız yınede tedbırımızı alalım. Çok zor dönemlerden geçiyoruz bu bır gerçek ınşallah bugunlerımız aramayız.İnsanın aklından bır an olsun bile çıkmazmı her anımda aklımda bebegım. İnşallah en yakın zamanda yüzümüz güler.

Sonuç negatif adet tarihim 30 haziranmış not almışım acaba geç döllenme olmuş olabilirmi henüz adet olmadım.çok üzüldüm çokkkk

Adet olmazsan on gun sonra tekrar test yaptırırsın.Geçen sene bende kan testı yapmısştım cıkmamıstı aslında varmıs 15 gun sonra gittim 4 Haftalık hamıle oldugumu ogrendım rahıme yerlesme surecı var canım arastır ıstersen.Doktorun bu kadar erken hamılelıgı dusundugun icin ne dıyor

Sonuç negatif adet tarihim 30 haziranmış not almışım acaba geç döllenme olmuş olabilirmi henüz adet olmadım.çok üzüldüm çokkkk
Gec dollenme olabilir canım. Bende bebegime hamileyken adet olamamıstım test yaptım negatif dr gittim sokturucu yazar diye. Bir hafta sonra kan testinde degerim 25 cıkmıstı. Artık ne kadar gec dollenme olmussa. Sen once 30 temmuzu bekle. Adet olmazsan biraz daha bekler tekrarlarsın. Uzulme canım insaallah aratmadan tez vakitte alırız bebeklerimizi saglıkla kucagımıza. Hem sen yeni dogum yaptın vucudun belki hazır degildir vardır bir hikmeti.

Adet olmazsan on gun sonra tekrar test yaptırırsın.Geçen sene bende kan testı yapmısştım cıkmamıstı aslında varmıs 15 gun sonra gittim 4 Haftalık hamıle oldugumu ogrendım rahıme yerlesme surecı var canım arastır ıstersen.Doktorun bu kadar erken hamılelıgı dusundugun icin ne dıyor
Ben doğum yaptığım hastaneye tekrar gitmek istemedim orası 3 ay demişti ama ben bu kararı kendim aldım sezeryanla doğum yapıp 40 çıkınca tekrar hamile kalan bi çok kişi sorun yaşamamış inş bende yaşamam die düşündüm.zaten hayal kırıklığı yaşadım sonuç negatif çıktı inş geç döllenmedir.beni ancak yeni bir gebelik hayata bağlar çok istiyorum.bebek görmek hamile görmek çok zoruma gidiyor :(

Gec dollenme olabilir canım. Bende bebegime hamileyken adet olamamıstım test yaptım negatif dr gittim sokturucu yazar diye. Bir hafta sonra kan testinde degerim 25 cıkmıstı. Artık ne kadar gec dollenme olmussa. Sen once 30 temmuzu bekle. Adet olmazsan biraz daha bekler tekrarlarsın. Uzulme canım insaallah aratmadan tez vakitte alırız bebeklerimizi saglıkla kucagımıza. Hem sen yeni dogum yaptın vucudun belki hazır degildir vardır bir hikmeti.

Tek umudum geç döllenme olasılığı.evet erken biliyorum ama Rabbim inş yar ve yardımcımız olur.adet görmezsem bi hafta sonra tekrarlarm inş hamileyimdir hayal kırıklığı çok kötü birşey.aklınızda olsun adetiniz geçmeden gitmeyin hamilelik olma olasılığı çıkabilir erken dönemde ama bide çıkmama durumu insanı yıkıyor :(

Ben doğum yaptığım hastaneye tekrar gitmek istemedim orası 3 ay demişti ama ben bu kararı kendim aldım sezeryanla doğum yapıp 40 çıkınca tekrar hamile kalan bi çok kişi sorun yaşamamış inş bende yaşamam die düşündüm.zaten hayal kırıklığı yaşadım sonuç negatif çıktı inş geç döllenmedir.beni ancak yeni bir gebelik hayata bağlar çok istiyorum.bebek görmek hamile görmek çok zoruma gidiyor :KK43:

Çok haklısın canım ben 6,5 yıl sonra hamıle kaldım maalesef kaybettım olacagın önune gecılmıyor. Bende 3 ay falan gecsın hemen hamıle kalmak ıstıyordum sımdıde korkuyorum bıraz dahamı beklesem dıye dusunuyorum kaderımızde ne yazılıysa o olur zaten bız sadece tedbırımızı alalım gerısını Allaha bırakalım ınsallah hayırlı zamanda kucaklarımız dolar canım.Hamıle gorunce hele erkek bebek gorunce o kadar kotu oluyorumkı gecen gun markette 3 4 aylık erkek bebek gordum kendımı onları ızlerken buldum onlar nereye gıdıyorsa bende takıp ettım çok zor canım Rabbım yardımcımız olsun

Tek umudum geç döllenme olasılığı.evet erken biliyorum ama Rabbim inş yar ve yardımcımız olur.adet görmezsem bi hafta sonra tekrarlarm inş hamileyimdir hayal kırıklığı çok kötü birşey.aklınızda olsun adetiniz geçmeden gitmeyin hamilelik olma olasılığı çıkabilir erken dönemde ama bide çıkmama durumu insanı yıkıyor :KK43:

Bende ılk kan testı yaptıgımda 0,26 cıkmıstı doktor söktürücü vercektı 10 gun sonra gel dedı hamıle olabılırım dıye bende 15 gun sonra gıttım hamıle oldugumu ogrendım bu arada korundum hamılelık olmasın dıye cunku tekrar bebek dusunmuyordum.

Selam kızlar... İki bebeğini de yedi ay arayla hamile kalmış bi anne olarak diyorm ki lütfen gereken tüm tahlil otopsi tarama ne varsa yaptırın. Kesinlikle duygusal yaklaşmayın. İlk kizima kiyamadim pulminer hipertansiyon sebebiyle kaybettim ardından oğlumu... Âma hayat öyle bi yontuyor ki insanı oğlumu otopsiye gönderdim içm yaniyo ama ne fayda...kan örnekleri aldılar oğlmdan gen taramasına gondericem.. İnşallah bi sonuç çıkar hayirlisiyla. Bundan sonra tek şansım gen ayikklamasiyla tüp bebek. Meleklerim benim onlara kavusucagim günü iple cekiyorum

Tek umudum geç döllenme olasılığı.evet erken biliyorum ama Rabbim inş yar ve yardımcımız olur.adet görmezsem bi hafta sonra tekrarlarm inş hamileyimdir hayal kırıklığı çok kötü birşey.aklınızda olsun adetiniz geçmeden gitmeyin hamilelik olma olasılığı çıkabilir erken dönemde ama bide çıkmama durumu insanı yıkıyor :KK43:
Canm uzulupte yipratmamaya calis kendini gec olsun guc olmasin.daha cok yenisin hemen istemen cok normal hepimiz ayniydik bi an once hamile kalalim istiyoduk ama biraz zaman gecince insan dusunuyo. Hem vucudun biraz daha toparlamis olur bu arada kaybettigin vitamnleri falan depolar vucudun.hersey allahtan hersey cok guzel olucak diye dusunelim allahn izniyle oyle de olucak acele etme nolur.

Selam kızlar... İki bebeğini de yedi ay arayla hamile kalmış bi anne olarak diyorm ki lütfen gereken tüm tahlil otopsi tarama ne varsa yaptırın. Kesinlikle duygusal yaklaşmayın. İlk kizima kiyamadim pulminer hipertansiyon sebebiyle kaybettim ardından oğlumu... Âma hayat öyle bi yontuyor ki insanı oğlumu otopsiye gönderdim içm yaniyo ama ne fayda...kan örnekleri aldılar oğlmdan gen taramasına gondericem.. İnşallah bi sonuç çıkar hayirlisiyla. Bundan sonra tek şansım gen ayikklamasiyla tüp bebek. Meleklerim benim onlara kavusucagim günü iple cekiyorum
Basin sag olsun rabbm dayanma gucu versin. Ne kadarlikti bebeklerin canm ikinciye hamile kalmadan once test falan yaptirmis miydn

Çok haklısın canım ben 6,5 yıl sonra hamıle kaldım maalesef kaybettım olacagın önune gecılmıyor. Bende 3 ay falan gecsın hemen hamıle kalmak ıstıyordum sımdıde korkuyorum bıraz dahamı beklesem dıye dusunuyorum kaderımızde ne yazılıysa o olur zaten bız sadece tedbırımızı alalım gerısını Allaha bırakalım ınsallah hayırlı zamanda kucaklarımız dolar canım.Hamıle gorunce hele erkek bebek gorunce o kadar kotu oluyorumkı gecen gun markette 3 4 aylık erkek bebek gordum kendımı onları ızlerken buldum onlar nereye gıdıyorsa bende takıp ettım çok zor canım Rabbım yardımcımız olsun[/Q

Hepimiz aynı acıları paylaşıyoruz bu bi gerçek Rabbim inş hepimizin gönlüne göre hayırlı olanı nasip eder.gebe değilsem bir dahaki ay dişimden ameliyat olacağım yani mecbur 3 buçuk aç beklemiş olacağım kısmet...Nasip...

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-29-14-52-24.webp
    Screenshot_2015-06-29-14-52-24.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 67
24 haftalik olduk bes ay korundum sezeryanla dogum yapmistim canm kizim olucak allahn izniyle.
masallah canim rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla saglikli bi sekilde insallah rabbim nazarlardan korusun ne mutlu kizin olacak biseyler yaptinmi peki kiz olmasi icin yumurtlamadan oncemi hamile,kaldin nasil,oldu bende kizim olmasini istiyorum o yuzden soruyorum kusura bakmazsan

Çok haklısın canım ben 6,5 yıl sonra hamıle kaldım maalesef kaybettım olacagın önune gecılmıyor. Bende 3 ay falan gecsın hemen hamıle kalmak ıstıyordum sımdıde korkuyorum bıraz dahamı beklesem dıye dusunuyorum kaderımızde ne yazılıysa o olur zaten bız sadece tedbırımızı alalım gerısını Allaha bırakalım ınsallah hayırlı zamanda kucaklarımız dolar canım.Hamıle gorunce hele erkek bebek gorunce o kadar kotu oluyorumkı gecen gun markette 3 4 aylık erkek bebek gordum kendımı onları ızlerken buldum onlar nereye gıdıyorsa bende takıp ettım çok zor canım Rabbım yardımcımız olsun
insallh canim rabbim gonlune gore versin sana hayirli bi salih evlat bende senin gibiyim tatile geldim memlekete komsumuzun bebgi olmus 1,5 aylik her agladiginda bebek kendimi biyerlere dalmis bi sekilde buluyorum cok zor ama atlaticaz bizlerin de en kisa zamanda rabbim gonlumuzdekini biliyor hayirlisyla nasip etsin insallah

Ben doğum yaptığım hastaneye tekrar gitmek istemedim orası 3 ay demişti ama ben bu kararı kendim aldım sezeryanla doğum yapıp 40 çıkınca tekrar hamile kalan bi çok kişi sorun yaşamamış inş bende yaşamam die düşündüm.zaten hayal kırıklığı yaşadım sonuç negatif çıktı inş geç döllenmedir.beni ancak yeni bir gebelik hayata bağlar çok istiyorum.bebek görmek hamile görmek çok zoruma gidiyor :KK43:
hakkinda hayirlisi olsun insallah canim rabbim saglikli gebelik nasip etsin sorunsuz bi sekilde insallah bende 3 ay sonra yapacam insallah yoksa bu kis iyice bunalima girerim diye,düşünüyorum hamilelik,iyi gelecek bizlere eminim

Belkı de pıhtılasma neden olmus olabılır canım bız yınede tedbırımızı alalım. Çok zor dönemlerden geçiyoruz bu bır gerçek ınşallah bugunlerımız aramayız.İnsanın aklından bır an olsun bile çıkmazmı her anımda aklımda bebegım. İnşallah en yakın zamanda yüzümüz güler.
Bence Dünya'nın en büyük Acısını yaşadık. Inşallah bundan sonra herşey güzel olacak. Benim de her an aklımda. Biran oldun O'nu düşünmeden edemiyorum. Bazen tebessümle bazen Ağlayarak anıyorum meleğimi.

Çok iyi Anlıyorum 3 aydır aynı şeyleri yaşıyorum. Her adet döngümde adet olduğumda dünya Başıma yıkılıyor ama Allah'ım en doğru zamanı bilir. Böyle düşün Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize. Âmin

Back
X