Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

O ip nasıl oluyor nereye bağlanıyor ki milyonlarca insanın ilk bebekleri oluyor herkes öyle bisey yapmıyor ki ne bileyim ya bizim bebeklerimizin ömrü okadarmis onlar bizi cennet de B ekliycek herkese nasip olmaz
Canim o ipi karnina bagliyolar ip okunmus bebegin olana kadar koruyor seni cunku okunmus ip hoca kendisi yapiyor takii dogum yapana kadar kaliyor[/QUOTE]

Anladım cnm hamile kalincami yaptiriyorsun

O ip nasıl oluyor nereye bağlanıyor ki milyonlarca insanın ilk bebekleri oluyor herkes öyle bisey yapmıyor ki ne bileyim ya bizim bebeklerimizin ömrü okadarmis onlar bizi cennet de B ekliycek herkese nasip olmaz
Evet canim herkese nasip olmaz bizim cennete hamd evimiz olacak cunku hic isyan etmedik rabbim verdi rabbim aldi dedim o yuzden biz kazanacaz insallah rabbim yine sevindirecek bizleri insallah[/QUOTE]

Inşallah cnm ya

Devir artik kötü cnm ya herşey hormonlu baksana eskilerde böyle bisey mi varmış hamileyken kan tahlilleri falan yapilmadimi ki cnm O zaman çıkması gerekmiyor mu kan pihtilasmasi falan ne bileyim
Benim iki oglum var idrar testleri haric ne 2 li ne 3 lü test yaptirdim ama simdi hakikaten kimi duysam ne dusuk tehlikesi var yada erken dogum yapiyor kuvezde belki 60 tane bebek vardi sgk larda kuvez dolu rabbim sonumuzu hayr eylesin[/QUOTE]

Öyle malesef cnm sonumuz hayır olsun

[QUOTcnm ınşallah E="egemeylul, post: 41988465, member: 616735"] H haziranay allah sabir versn cok gecmis olsun canim rabbm aratmadan saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah...[/QUOTE]
Amin cnm ınşallah
H haziranay allah sabir versn cok gecmis olsun canim rabbm aratmadan saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah...

Sağol cnm amin inşallah yüce rabbim aratmasin yine olur inşallah

Canim o ipi karnina bagliyolar ip okunmus bebegin olana kadar koruyor seni cunku okunmus ip hoca kendisi yapiyor takii dogum yapana kadar kaliyor

Anladım cnm yer gök dua la Sonuc da ben nazara çok inanıyorum Allaha emanet artık[/QUOTE]
Aynen canim cok dua etmemiz lazim benim hamileligim kisin gecti ben kapaliyim pek belli,olmuyordu hamile oldugum bigun mahalleden bi kadin aen ne ara hamile kaldin doguracan dedi alsana nazar iste bazen insanlar kotu soylemese bile etkili olabiliyor dua edicez yapacak baska bisey yok

Canim o ipi karnina bagliyolar ip okunmus bebegin olana kadar koruyor seni cunku okunmus ip hoca kendisi yapiyor takii dogum yapana kadar kaliyor

Anladım cnm hamile kalincami yaptiriyorsun[/QUOTE]
Evet canim hamilelik dusundugunde gidiyosun hoca veriuor hamile kalinca hemen bagliyosun tabii bunun yaninda bizlerde karnimda ip var diye dua dan kurandan vazgecmicez rabbim den hayirlisini dileyecez insallah

Anladım cnm hamile kalincami yaptiriyorsun
Evet canim hamilelik dusundugunde gidiyosun hoca veriuor hamile kalinca hemen bagliyosun tabii bunun yaninda bizlerde karnimda ip var diye dua dan kurandan vazgecmicez rabbim den hayirlisini dileyecez insallah[/QUOTE]

Muhakkak cnm duadan başka çaremiz yok

Anladım cnm yer gök dua la Sonuc da ben nazara çok inanıyorum Allaha emanet artık
Aynen canim cok dua etmemiz lazim benim hamileligim kisin gecti ben kapaliyim pek belli,olmuyordu hamile oldugum bigun mahalleden bi kadin aen ne ara hamile kaldin doguracan dedi alsana nazar iste bazen insanlar kotu soylemese bile etkili olabiliyor dua edicez yapacak baska bisey yok[/QUOTE]

Evet cnm çok hakli sin iyi gözle bakan var kötü gözle bakan var malesef

Aynen canim ben arakadasimla 1 gun arayla dogum yapacaktik arkadasimin karninda ip bagliydi bana anlatti tedbir amacli oldugunu ama bana da olacagi hic aklima gelmedi arkadasimin ilk bebegiydi ve 4 yillik bekleme sonucunda tedaviyle hamile kalmisti riske atamam dedi bana ama benim hic aklima gelmedi basima gelecegi rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin simdi arkadasim dogum yapti yanina bile gidemedim

Aynı şey benimde başıma geldi komşum gördü o zaman 8 ayıma girmiştim hamilemisin falan aşırı şok oldu ben o kadınıda sevmem ben zaten son haftalarda şiştim nazara çok inanıyorum.

Birde ben küçüktüm annemin arkadaşı devamlı düşük yapıyordu ıkı tane galiba doğduktan sonra öldü doktora falan gittiler sonra hocaya gitmişler kayınpedri cami hocası zaten en son muska falan taşıdı şimdi 3 kızı var tam detaylı bilmiyorum anneme sordum geçen o da tam net hatırlamıyor 20 sene önce nerdeyse .Bende Allaha sığınıyorum dualarımı ediyorum Rabbim acımızı unuttaracak başka acılar vermesin ama hamile bir kadının yaşayabileceği en kötü şeyi yaşadık her ihtimali düşünüyoruz bunları bir yıl önce düşünmez güler geçerdim ama acımız hala taze belkide saçmalıyoruz bilemiyorum yani

herkese merhaba arkadaşlar, en son 1 hafta önce yazmıştım galiba bu süre içinde adet gördüm ve onun bitiminde mr ve rahim filmi çektirdim doktorum istediği için sonra sonuçları doktoruma gösterdim çok şükür tek sebep miyomlarım çıktı başka bir problemim yok eylül başı için ameliyat tarihi belirledik hem korkuyorum hem de şükrediyorum sorunum çözülecek ve sonrasında bebek sahibi olabileceğim ameliyat sonrası 6 ay sonra hemen denemeye başlayın dedi herşeyi sordum ve güvendim inşallah allah utandırmasın..Ben bekleme sürecindeyken siizn güzel haberlerinizi duydukça sevineceğim artık :KK200: marttan sonra denemelerim başlayacak benim hesaba göre ebican_040506 ebican_040506 sen nasılsın canım naptın bu sürede?

herkese merhaba arkadaşlar, en son 1 hafta önce yazmıştım galiba bu süre içinde adet gördüm ve onun bitiminde mr ve rahim filmi çektirdim doktorum istediği için sonra sonuçları doktoruma gösterdim çok şükür tek sebep miyomlarım çıktı başka bir problemim yok eylül başı için ameliyat tarihi belirledik hem korkuyorum hem de şükrediyorum sorunum çözülecek ve sonrasında bebek sahibi olabileceğim ameliyat sonrası 6 ay sonra hemen denemeye başlayın dedi herşeyi sordum ve güvendim inşallah allah utandırmasın..Ben bekleme sürecindeyken siizn güzel haberlerinizi duydukça sevineceğim artık :KK200: marttan sonra denemelerim başlayacak benim hesaba göre ebican_040506 ebican_040506 sen nasılsın canım naptın bu sürede?
Cok sevindim canımm. İnsaallah korunmayı bıraktıgın ilk ayda hemen hamile kalır bebegini saglıkla zamanında kucagına alırsın. Ben hala randevu almaya calısıyorum ama bu sure zarfından vucudumun normale donmesıne cok sevınıyorum cok sukur ki. Bu ay alabilecegimi soylediler bekliyorum iste.
Dun gece ruyamda bebegimi gordum. Beyaz atın uzerinde 7-8 yaslarında cok yakısıklıydı. Irmaklar ormanların yemyesilliklerin icinde kosuyordu atıyla. Ona seslendim oglum buraya gel diye baktı ama devam etti :( biraz depresiyor birseyler arada bugunlerde.
İnsaallah bende saglıgıma kavusup hemen calıdmalara baslarım. Buarada ise donneyi dusunuyorum oyle iste

Cok sevindim canımm. İnsaallah korunmayı bıraktıgın ilk ayda hemen hamile kalır bebegini saglıkla zamanında kucagına alırsın. Ben hala randevu almaya calısıyorum ama bu sure zarfından vucudumun normale donmesıne cok sevınıyorum cok sukur ki. Bu ay alabilecegimi soylediler bekliyorum iste.
Dun gece ruyamda bebegimi gordum. Beyaz atın uzerinde 7-8 yaslarında cok yakısıklıydı. Irmaklar ormanların yemyesilliklerin icinde kosuyordu atıyla. Ona seslendim oglum buraya gel diye baktı ama devam etti :KK43: biraz depresiyor birseyler arada bugunlerde.
İnsaallah bende saglıgıma kavusup hemen calıdmalara baslarım. Buarada ise donneyi dusunuyorum oyle iste
ah canım ne güzel görmüşsün oğlunu bizim meleklerimiz mutlu ve bize dua ediyorlar biliyorum ben ..inşallah canım ikimizde sağlığımıza kavuşuruz.. Bir bayanla tanıştım rahim filmi sırasında beklerken onun da miyomu arkadaymış senin gibi ve sıkıntı olmaz demişler tüp bebek deneyeceğim dedi baya büyük bir miyom varmış hem de dedi yaşım 42 yoksa ameliyat olurdum yine de tedbir amaçlı ama vakit yok dedi.. Her an aklımıza hem kötü hem iyi düşünceler geliyor bazen boş boş bakarken yakalıyorum kendimi geçen hafta bu işlerin içinde ablamın yanına yazlığa gittim bu bana iyi geldi şimdi eve döndüm ama umutlu olmaya çalışıyorum..Nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama çalışmak iyi gelecek bize bencede ..Ekim ortasında ancak dönerm bende okula..

tugrammbebegimm tugrammbebegimm canım sen korunmayı ne zaman bırakmayı düşünüyorsun benim sonuçlarım çıkmadı aslında dr umda 6 aydan önce hamile kalma dedi ama ben eylül adetimden sonra bırakmayı düşünüyorum 4 ay 3 hafta olmuş oluyor adet olduğumda büyük ihtimalle ama riskli gebelik uzmanıyla görüşecem yine de etrafımdakiler görüşmene gerek yok sana diyeceği bişey yok ama gidersen niye geldin demez alır paranı diyor hala atamadım ama eşim dahil herkes sanki hiç hamile olmamışım gibi davranıyor etrafımda bu da beni daha çok incitiyor sanırım aslında beni herşey incitiyor tatile gittik ve nasıl bir sınavım varsa herkes doğum yapmış nerdeyse eskiden tanıdığım yazlıkta hepsininde bebeği benimki kadarlardı bakamadım bile hiç birine rabbim bizim evlat yönündeki sınavımızı bitirsin bir an önce sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları kucağımıza almayı en kısa zamanda nasip etsin inşallah aminnn

Aynı şey benimde başıma geldi komşum gördü o zaman 8 ayıma girmiştim hamilemisin falan aşırı şok oldu ben o kadınıda sevmem ben zaten son haftalarda şiştim nazara çok inanıyorum.

Birde ben küçüktüm annemin arkadaşı devamlı düşük yapıyordu ıkı tane galiba doğduktan sonra öldü doktora falan gittiler sonra hocaya gitmişler kayınpedri cami hocası zaten en son muska falan taşıdı şimdi 3 kızı var tam detaylı bilmiyorum anneme sordum geçen o da tam net hatırlamıyor 20 sene önce nerdeyse .Bende Allaha sığınıyorum dualarımı ediyorum Rabbim acımızı unuttaracak başka acılar vermesin ama hamile bir kadının yaşayabileceği en kötü şeyi yaşadık her ihtimali düşünüyoruz bunları bir yıl önce düşünmez güler geçerdim ama acımız hala taze belkide saçmalıyoruz bilemiyorum yani
Slm canim nasilsin.sukur kavusturana.internetteki
Sorun halledildi sanirim.begeni yapip torum yapamiyodum paylasmiyodu.nasilsin hamile olan varmi iyi haberrr olsunnn

tugrammbebegimm tugrammbebegimm canım sen korunmayı ne zaman bırakmayı düşünüyorsun benim sonuçlarım çıkmadı aslında dr umda 6 aydan önce hamile kalma dedi ama ben eylül adetimden sonra bırakmayı düşünüyorum 4 ay 3 hafta olmuş oluyor adet olduğumda büyük ihtimalle ama riskli gebelik uzmanıyla görüşecem yine de etrafımdakiler görüşmene gerek yok sana diyeceği bişey yok ama gidersen niye geldin demez alır paranı diyor hala atamadım ama eşim dahil herkes sanki hiç hamile olmamışım gibi davranıyor etrafımda bu da beni daha çok incitiyor sanırım aslında beni herşey incitiyor tatile gittik ve nasıl bir sınavım varsa herkes doğum yapmış nerdeyse eskiden tanıdığım yazlıkta hepsininde bebeği benimki kadarlardı bakamadım bile hiç birine rabbim bizim evlat yönündeki sınavımızı bitirsin bir an önce sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları kucağımıza almayı en kısa zamanda nasip etsin inşallah aminnn
Merhabalar. Nerdeyse 5 ay olmuş olacak yani. Tabi öncelikle Dr.ına danışman gerek ama ben 5 ay sonra Dr.a kontrole gittiğimde her türlü muayeneyi yaptı ve korunmayı bırakabilirsiniz Demişti. Zaten hemen olup olmayacağını da bilmiyoruz. Benim bu ay korunmayı bıraktıktan sonra 4 ay oldu. Bebeğimi kaybedeli 9 ay oldu. Güzel haberler veririz inşallah birbirinize.

Merhabalar. Nerdeyse 5 ay olmuş olacak yani. Tabi öncelikle Dr.ına danışman gerek ama ben 5 ay sonra Dr.a kontrole gittiğimde her türlü muayeneyi yaptı ve korunmayı bırakabilirsiniz Demişti. Zaten hemen olup olmayacağını da bilmiyoruz. Benim bu ay korunmayı bıraktıktan sonra 4 ay oldu. Bebeğimi kaybedeli 9 ay oldu. Güzel haberler veririz inşallah birbirinize.
aynen cnm bende ondan korkuyorum aylarca bekleyip gelmemesi de ayrı bir psikolojik bunalıma yol açar sanırım ve kızım sürekli kardeşini sormaya başladı hala gelmedi diye

Back
X