Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Zaten doktorlarin dedigi su zamanda cogu jadinin cocugunun olmamasi yada gec olmasi tamamen psikolojikmis. Ondan once biz iyi olacagiz ki saglikli hamilelikler gecirebilelim.
Bende yazdilarini okuyorum drguvenmen testlerinin iyi cikmasina con seviniyorum. Hala regl olmadiysan sokturucu kullan canim olmamakta sknti yapiyor insana. Ayrica buradaki herkese olumlu yaklasman bilgilendirmelerin cok guzel iyi niyetlI biri oldugun belli. Rabbim aratmadan saglikli sihhatli kavusturur insallah bebegine canim

Herseyin başı genelde stres canim. Bugunssöktürücü icmeye basladim.cok sıkıntı yapıyor gercekten gecen senede haziranda adet oldum sonra olamamistim sonra olmaz diye korunmadim hamile kaldim yani bu zamanalr çok mutluydum belki uzuldugum icin adet olamiyorum gecen sene haftalari sayiyordum bu kadar kaldi kizmi erkekmi diye aklimdan kaybedecegim hic gecmemisti insan basina gelince artik en kotusunu düşünüyor.

Guzel düşüncelerin icin tesekkur ederim canim. benim canim cok yandi ve hala yaniyor sizlerde ayni aciyi yasiyorsunuz burda benim icin hepiniz cok ozelsiniz insallah bebekelrimiz en kisa zamanda bizimle olur

Doğan Bey e gitmedim canim oğlum düştü diz kapağı biraz kötü cok nazli 2 gündür onunla uğraşıyoruz pansuman falan da yaptirmiyor. Ben burdaki hastaneye gittim doktor rahim falan iyi dedi en azindan 6 ay bekle dedi. Korkmana gerek yok kontrolleri daha sık tutariz dedi bakalim hayirlisi neyse o olsun. Sen korunmayi biraktin mi ? Bu ay insallah öğrenir iz bebegimiz gelir
Gecmıs olsun canım Hakkımızda hayırlısı çok sevindim iyi olduğuna. Korunmayi bıraktım düzenli birlikte oluyoruz ama psikolojik olarak kötüyüm olacak mı olmayacak mı diye.insallah canım arkadasim umutluyum aslında geçen sene de sıcaklar hamile kalmıştım ama çokta kendimi kaptırmadan istemiyorum. Sürekli aklımda bilmiyorum böyle ne olacak.

Bende dun doktora korktugumu soyledimbir iki ay daha bekle korkma dedi kontrollere daha sik gelirsin son haftalarda 2 gunde bir gelirsin dedi ve 37 hafta bitince alırız bir hafta en fazla kuvezde kalir birsey olmaz dedi. Bence doktorlar bebegimizi kaybettigimiz haftalari gormemizi istemiyor cunku insallah o zamanalr gelir son haftalarda daha cok stres yasariz diye hemen almak istiyorlar
kaybettiğimiz haftaları görmemizi istemiyor yazınca sen kötü oldum cnm çünkü ben 33 haftada yaşadım ve hiç bi dr kesinlikle sorun var ya da açılma var ya da dekolman başlamış olmazsa 37 den önce bişey yapmayız diyor bide bizi düşün o haftaları nasıl geçireceğiz kim bilir rabbim aratmadan evlatlarımızı sağlıcakla versin uzun ömürlü olsunlar ve o haftaları korku endişe duymadan mutlulukla geçirmeyi nasip etsin

benimde 4 ay bitti. Bazen 4 ay daha beklesem mi diye düşünüyorum canim belki kasim gibi birakirim bazende hemen simdi bırakayim diyorum hakkimizda hayirlisi olsun. Ben tansiyonu mu kafaya takiyorum birde rahim tam toparlanmadan tekrar hamile kalirsak bebek iyi tutunamaz :KK43:
ben şuna inanıyorum rahim toparlanmamışsa rabbim zaten nasip etmez cnm ama yine de sen bilirsin ben senin yerinde olsam eylülde bırakırım :))

Gecmıs olsun canım Hakkımızda hayırlısı çok sevindim iyi olduğuna. Korunmayi bıraktım düzenli birlikte oluyoruz ama psikolojik olarak kötüyüm olacak mı olmayacak mı diye.insallah canım arkadasim umutluyum aslında geçen sene de sıcaklar hamile kalmıştım ama çokta kendimi kaptırmadan istemiyorum. Sürekli aklımda bilmiyorum böyle ne olacak.
geçecek cnm bu günlerimizde bitecek çocuklarımızla mutlu huzurlu olacağız inşallah bende dün gece yatakta birden ağlamaya başladım hastanede yaşadıklarım hayallerim kızım herşey aklıma geldi birden kocam anlamasın diyede öyle ağlarken uyuya kalmışım inanırmısın etrafımdaki herkes unuttu sanki hiç hamile olmamışım gibi davranıyorlar çok kilo aldın zayıfla diyenler var oysa hamilelik göbeği o dedikleri bazen kızıyorum bazende kızmanın neye faydası var diyorum ama sıkı bi diyete başlıyorum en az 10 kilo vermem lazım aslında hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlam var ama sezeryandan dolayı karnım hala 6 aylık gibi tatilde tanımadığım insanlar kaç aylık hamilesin diye sordular düşünün

geçecek cnm bu günlerimizde bitecek çocuklarımızla mutlu huzurlu olacağız inşallah bende dün gece yatakta birden ağlamaya başladım hastanede yaşadıklarım hayallerim kızım herşey aklıma geldi birden kocam anlamasın diyede öyle ağlarken uyuya kalmışım inanırmısın etrafımdaki herkes unuttu sanki hiç hamile olmamışım gibi davranıyorlar çok kilo aldın zayıfla diyenler var oysa hamilelik göbeği o dedikleri bazen kızıyorum bazende kızmanın neye faydası var diyorum ama sıkı bi diyete başlıyorum en az 10 kilo vermem lazım aslında hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlam var ama sezeryandan dolayı karnım hala 6 aylık gibi tatilde tanımadığım insanlar kaç aylık hamilesin diye sordular düşünün
Ah canım ya boşver sen o patavatsizlari. Hakkımızda hayırlısı diyorum hep inanıyorum ama çokta üzülüyorum işte ufak bir belirtisi bile acaba mi diye düşünüyorum halbuki ki daha şimdi yumurtlama zamanım. Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşaallah hepimiz mutlu olucaz. Bu zamanlar zor geçiyor ama çok duygusallastim ve ağrım oluyor arada bir benim ve kasiklarimda buna da biraz takıldım.
Günleri ayları sayiyordum korunmayi birakicam diye şimdi bıraktık yine mutsuzum. Inşallah Allah im hepimize aratmadan verir.

Ben 53 le kalmıştım hamile çok geç Karnım belli olmuştu. Doğum yaptim sağlık ocağında takıldım 67 çıktı bence yanlış 65 kiloydum en son tartıştığı çünkü. Şu an 57 kilo yum hafif bir göbek kaldı ama hiçte li olmuyor takma kafana. Arkadaşım normal doğum yaptı benden daha çok göbeği kaldı. Söyleyenler takma sen. Millet hemen unutuyor yaşananları ben o yüzden çok uzaklastim ve kimseyle konuşmuyorum artık bunalıma buraya yazıyorum. Sende bizimle Paylaş boşver onları.

kaybettiğimiz haftaları görmemizi istemiyor yazınca sen kötü oldum cnm çünkü ben 33 haftada yaşadım ve hiç bi dr kesinlikle sorun var ya da açılma var ya da dekolman başlamış olmazsa 37 den önce bişey yapmayız diyor bide bizi düşün o haftaları nasıl geçireceğiz kim bilir rabbim aratmadan evlatlarımızı sağlıcakla versin uzun ömürlü olsunlar ve o haftaları korku endişe duymadan mutlulukla geçirmeyi nasip etsin
bende 19 haftalık kaybettim şimdi ameliyat olucam miyomdn dolayı doktora bundan sonraki bebeğin doğum şeklini sorduğumda kesinlikle sezeryan 35-36 haftaları gördükten sonra ağrın başlamadan almamız lazım dedi

aynen canım benimde hamilelikte kullandığım kasılma önleyici depluton iğnelerden şiştim kıyafetlerim olmuyor 3 ay geçti hala 2 kilo verebildim..Gece eğer sıkıntılı yattıysam hastane hemişre doktor doğum anı uyandığım an hepsini bire bir yaşıyorum tek saniyesi bile unutulmuyor sıçrayarak kalkıyorum ne zaman düzeleceğğiz bilmiyorum umutlu olmaya çalışıyorum ama bazen çok zor geliyor kendime bile acıyorum bazen..

Hepimizin yaşadığı aynı hissettiği aynı çevreden gelen tepkiler aynı ah Rabbim yardımcımız olsunn yeni bi arkadas katılmış aramıza ne zor ilk günler şimdide zor ama isyan edemeyiz yoksa nasıl kavusuruzzz bebeklerimüze onlarda uzmeye hakkımız yok onlar mutluu çünkü inş Rabbim hayrli zamnda hayirlisila en kisa zaman hayırlı zaman olsun bütün zor günler geçsin mutlu günler gelsin Rabbim nasip etsin aminn yoksa dayanılcak gibi diiil şu an herkes hersey okadar boş ve saçma gelio ki Rabbim aklımızı almasının yolundan sasirtmasinnn

Ah canım ya boşver sen o patavatsizlari. Hakkımızda hayırlısı diyorum hep inanıyorum ama çokta üzülüyorum işte ufak bir belirtisi bile acaba mi diye düşünüyorum halbuki ki daha şimdi yumurtlama zamanım. Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşaallah hepimiz mutlu olucaz. Bu zamanlar zor geçiyor ama çok duygusallastim ve ağrım oluyor arada bir benim ve kasiklarimda buna da biraz takıldım.
Günleri ayları sayiyordum korunmayi birakicam diye şimdi bıraktık yine mutsuzum. Inşallah Allah im hepimize aratmadan verir.

Ben 53 le kalmıştım hamile çok geç Karnım belli olmuştu. Doğum yaptim sağlık ocağında takıldım 67 çıktı bence yanlış 65 kiloydum en son tartıştığı çünkü. Şu an 57 kilo yum hafif bir göbek kaldı ama hiçte li olmuyor takma kafana. Arkadaşım normal doğum yaptı benden daha çok göbeği kaldı. Söyleyenler takma sen. Millet hemen unutuyor yaşananları ben o yüzden çok uzaklastim ve kimseyle konuşmuyorum artık bunalıma buraya yazıyorum. Sende bizimle Paylaş boşver onları.
cnm benimde sezeryan yerimde arada sızlama gibi oluyor hastayım grip oldum 3 haftadır geçmedi bide kızımda yoruyor kucağıma da alıyorum acaba ondan mı oluyor diyorum olmuyordu çünkü bu ara başladı benim gibi sezeryan yeri arada sızlayan oluyor mu her gördüğüm sezeryanlıya soruyorum resmen dikiş izlerim kaybolmaya başladı bu arada

slm kızlar geçen gün dr gittim çok şükür her seyimz iyi gidiyo dr diyoki diğer bebğmi 38 hafta 4 günlükken kaybettim bunu 37 haftan dolunca alalım biraz tedirgin oldum hem sevinc heycan hepsi bi arada korku allahım ne olur sağlıcakla bebişilerimizi kucağımıza almayı nasip et yarabbim...amin
Masallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kötü dusunme hersey yolunda gider insallah

Mrb,ben de bebeğimi tam gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama tekrar hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor:KK43:((
Basinsagolsun canim rabbim ayni acilari yasatmasin insallah sezeryanlami dogum yaptin

Yazdıklarınızın hepsini okudum kızlar Allah im inşallah beklediklerimizi hemen verir aratmadan.

Bu ay bende stres liyim oldu mu olacak mı diye. Heralde blog güne belli olur ama hep aklımda rahat olamıyorum malesef.

tugrammbebegimm tugrammbebegimm canım doktora gitmissin galiba nasıl durumun doktor ne dedi doğan bey e mi gittin ?
Hadi bakalım güzel haberler ver bize. Olmazsa da üzülme. Demesi kolay ama.

Doğan Bey e gitmedim canim oğlum düştü diz kapağı biraz kötü cok nazli 2 gündür onunla uğraşıyoruz pansuman falan da yaptirmiyor. Ben burdaki hastaneye gittim doktor rahim falan iyi dedi en azindan 6 ay bekle dedi. Korkmana gerek yok kontrolleri daha sık tutariz dedi bakalim hayirlisi neyse o olsun. Sen korunmayi biraktin mi ? Bu ay insallah öğrenir iz bebegimiz gelir
Geçmiş olsun Pıtıra.

Tşk ederim hepinize. Aynı şeyi yaşayan insanlarla konuşmak iyi geliyomuş gerçekten. Kromozom testi istemişti dr zaten vefatından bi gün önce.onun sonucunu bekliycem.bebeğim kakasını yuttu doğum anında.o yüzden diyo dr ölüm sebebini.ama testin sonucu da önemli.

Tşk ederim hepinize. Aynı şeyi yaşayan insanlarla konuşmak iyi geliyomuş gerçekten. Kromozom testi istemişti dr zaten vefatından bi gün önce.onun sonucunu bekliycem.bebeğim kakasını yuttu doğum anında.o yüzden diyo dr ölüm sebebini.ama testin sonucu da önemli.
Canm basin sag olsun dwha cok yeni rabbim gonlunu ferahlatir insallah. Ilk zamanlar dayanmasi cok zor oluyo hic gecmicek iyilesmicek gibi hissediyo insan kendini ama zaman herseyin ilaci derler ya cok dogru. Bende on on bir ay once bebegimi kaybettm ama cok sukur su an alti aylik hamileym insallah allahn izniyle kucagima almak nasp olur ve hepimize umut olurum.

Mrb,ben de bebeğimi tam gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama tekrar hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor:KK43:((
Basin sagolsun.baska ne denirki acili anneye.suan jormal olarak kaldigin yerden devam etmek istiyosun hemen hamile kalarak ama bence bedenen ve ruhen kendine zaman tani.dr seni bilgilendirir zaten.sezeryan olmusun zaten kendine lutfen zaman tani canim
biliyorum hemen istiyosun ama aynu aciyi ciftlemek yerine sabret canim.bebeginde herhangi bi sorun mu vardi acaba anlayamadi dr

Hadi bakalim guzel haberler kimlerden gelecek once.insallah hayirlizamanda hayirli evlatlarimiz olsun.Rabbim isteyene cift cift versin:)

Back
X