- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Zaten doktorlarin dedigi su zamanda cogu jadinin cocugunun olmamasi yada gec olmasi tamamen psikolojikmis. Ondan once biz iyi olacagiz ki saglikli hamilelikler gecirebilelim.
Bende yazdilarini okuyorum drguvenmen testlerinin iyi cikmasina con seviniyorum. Hala regl olmadiysan sokturucu kullan canim olmamakta sknti yapiyor insana. Ayrica buradaki herkese olumlu yaklasman bilgilendirmelerin cok guzel iyi niyetlI biri oldugun belli. Rabbim aratmadan saglikli sihhatli kavusturur insallah bebegine canim
Herseyin başı genelde stres canim. Bugunssöktürücü icmeye basladim.cok sıkıntı yapıyor gercekten gecen senede haziranda adet oldum sonra olamamistim sonra olmaz diye korunmadim hamile kaldim yani bu zamanalr çok mutluydum belki uzuldugum icin adet olamiyorum gecen sene haftalari sayiyordum bu kadar kaldi kizmi erkekmi diye aklimdan kaybedecegim hic gecmemisti insan basina gelince artik en kotusunu düşünüyor.
Guzel düşüncelerin icin tesekkur ederim canim. benim canim cok yandi ve hala yaniyor sizlerde ayni aciyi yasiyorsunuz burda benim icin hepiniz cok ozelsiniz insallah bebekelrimiz en kisa zamanda bizimle olur