Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Mrb,ben de bebeğimi tam gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama tekrar hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor:(((
rabbim dayanma gucu sana sabir versin canim bugunler cok zor ama iyileseceksin ve yeniden guzel haberler gelecek sabret

saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin rabbim hersey guzel olacak iyi dusun canim bebeginin sana ihtiyaci var...
Canm basin sag olsun dwha cok yeni rabbim gonlunu ferahlatir insallah. Ilk zamanlar dayanmasi cok zor oluyo hic gecmicek iyilesmicek gibi hissediyo insan kendini ama zaman herseyin ilaci derler ya cok dogru. Bende on on bir ay once bebegimi kaybettm ama cok sukur su an alti aylik hamileym insallah allahn izniyle kucagima almak nasp olur ve hepimize umut olurum.

Basin sagolsun.baska ne denirki acili anneye.suan jormal olarak kaldigin yerden devam etmek istiyosun hemen hamile kalarak ama bence bedenen ve ruhen kendine zaman tani.dr seni bilgilendirir zaten.sezeryan olmusun zaten kendine lutfen zaman tani canim
biliyorum hemen istiyosun ama aynu aciyi ciftlemek yerine sabret canim.bebeginde herhangi bi sorun mu vardi acaba anlayamadi dr

Son ana kadar hersey yolundaydı.o zaten kahrediyor beni.doğumda kakasını yuttu ve mosmor doğdu.o halini hatrlamamk bile istemiyorum.akciğerleri düzelsin diye verilen ilaçlar diğer organları etkiledi ve olan oldu:((

Son ana kadar hersey yolundaydı.o zaten kahrediyor beni.doğumda kakasını yuttu ve mosmor doğdu.o halini hatrlamamk bile istemiyorum.akciğerleri düzelsin diye verilen ilaçlar diğer organları etkiledi ve olan oldu:KK43:(
bir dahakine belki bir hafta kadar önce alırlar bir problem olmaz canım daha sıkı takipe girersin anladığıma göre sende ve bebekte birşey yok takdiri ilahi 6 ay bekle tabiki testlerini yaptır sonra olur inşallah

Son ana kadar hersey yolundaydı.o zaten kahrediyor beni.doğumda kakasını yuttu ve mosmor doğdu.o halini hatrlamamk bile istemiyorum.akciğerleri düzelsin diye verilen ilaçlar diğer organları etkiledi ve olan oldu:KK43:(
Tekrar basin sagolsun.bizi neler bekliyor bilemiyoruz tabiki.takdiri ilahi.yasayacak gunleri yokmus bebeklerimizin.banada herseyde bi hayir vardir dediklerunde kiziyodym belki hayirsiz evlat olacakti dediklerinde kiziyodum.o kucucuk masum bebek nasilda hayirsiz olurdu diye dusunup konusulanlara kiziyodum
sonra belki biraz buyuyecek sapik biri kotu sekilde canina.kastedecekti.yada kotu hastaliklara dusecek aci cekecekti oglum.bunlar olmadan kucuvukken acisiz annesini birakip gutti diyorum ve kendimi boyle sakinleatiriyorum.

aynen canım benimde hamilelikte kullandığım kasılma önleyici depluton iğnelerden şiştim kıyafetlerim olmuyor 3 ay geçti hala 2 kilo verebildim..Gece eğer sıkıntılı yattıysam hastane hemişre doktor doğum anı uyandığım an hepsini bire bir yaşıyorum tek saniyesi bile unutulmuyor sıçrayarak kalkıyorum ne zaman düzeleceğğiz bilmiyorum umutlu olmaya çalışıyorum ama bazen çok zor geliyor kendime bile acıyorum bazen..
Aynen unutkan bi insanim ama o geceye dair hersey allima kazinmis .dr kurtaj yapmak iatedigi halde dogumdan hemen sonra yaptiklari icin istemedim.travma gecirmisin seni zorlayamam dedi.heraey aklima mihlanmis.gecmiyo.gozym dalsa hemen o gece.ile ilgili bi detaya dalmis oluyorum

Basın saol cnm benimde herşey normaldir benim bebeğinde morarmistu kakasina yapmış fakat daha yeni yapmış dedi Dr bebeğinin hiç bisey yok sadece gerginliğe gelmiş bebek tek neden bunu dedi otopsi sonucu çıkmadı hiç bi testte yapmadm Dr istemedi gerek yok diye kurbanım allaha allahım emanet şimdi yine hamileyim cumlemiz kucağına almayı nasip etsin inşallah amin

Basın saol cnm benimde herşey normaldir benim bebeğinde morarmistu kakasina yapmış fakat daha yeni yapmış dedi Dr bebeğinin hiç bisey yok sadece gerginliğe gelmiş bebek tek neden bunu dedi otopsi sonucu çıkmadı hiç bi testte yapmadm Dr istemedi gerek yok diye kurbanım allaha allahım emanet şimdi yine hamileyim cumlemiz kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
Canm nasilsn hamileligin nasil gidiyo cinsiyeti belli oldu dimi

Canm nasilsn hamileligin nasil gidiyo cinsiyeti belli oldu dimi
İYİ CNM ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK HER SEYİ NORMAL GİDİYO ALLAHIN İZNİYLE ...CİNSİYETİ BELLİ ASLINDA DR İLK ÖNCE ERKEĞE BENZETTİ FAKAT SONRA DEDİM SÖYLEMEYİN AĞZINDA KALDI ADAMIN.:) SÖYLEMEYİN SÜPRİZ OLSUN DEDİM ŞİMDİ ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM..BAKALIM HAYIRLISI CİNSİYETİ ÖNEMLİMİ Kİ CANIM BENİM İLK ÇOCUGUM ZATEN ALLAHIM HANGİSİNİ VERİRSE O İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN ELİ AYAGI SAGLAM OLSUN BAŞKA BİŞEY İSTEMEM ..SÜPRİZ OLSUN ...KUCAĞIMA ALABİLECEKMİYİM BİLE BİLMİYORUM BİRAZ ÖNCE KUZENİM DOĞUM YAPTI DR LARMIZ AYNI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALDI ÇOK ŞÜKÜR .....ALLAHIM BİZEDE NASİP ESİNSAĞLICAKLA ALMAYI ....BUNDAN ÖNCEKİ ÇOCUGUMDA ABLAMIN DR AYNIYDI O BENDEN ÖNCE DOĞURMUŞTU 4 AY ONCE ŞİMDİ DE BU KUZENİMLE DR AYNI DİYORUM Kİ PİSKOLOJİM BOZULMUŞ RESMEN BUDAMI BÖYLE OLCAK HERKES ALIYO KUCAĞINA BU BÖYLE OLURSA DİYE YUREGİM SIKIŞIYO SABAHTIR İŞYERİNDE GÖZ YAŞLARIM DURMUYO ...İSYAN ETMİYORUM AMA ELİM YÜREĞİMDE İŞTE EN İYİ SİZ ANLARSINZ BENİ ...ÇOK KORKUYORUM NE YAPCAGIMIDA BİLMİYORUM..DUA OKUYORUM BOL BOL NAMAZ KILIYORUM YAPACAK BİŞEY YOK ALLAHA SIGINIYORUM KURBAN ONA İNŞALLAH BU SEFER KUCAGIMI BOŞ KOYMAZ.....İNŞALLLAHH AMİİN

Otopsi istedi de sonuçta mı bişi çıkmadı? Kaç ay sonra tekrar hamile kaldın?başın sağolsun senin de tabi.

Otopsi istedi de sonuçta mı bişi çıkmadı? Kaç ay sonra tekrar hamile kaldın?başın sağolsun senin de tabi.
Otopsi istedik ama hala açıklanmadı zaten bisey çıkmaz beklemeyin diyolar şuan gittgm Dr bebeğin gerginliğe gelmiş tamamen Dr hataiyla olmuş diyo tabi hepsi bahane allahım isterse yasatrdi riski bitmiş suyum bitip ayakta bekledigim için uzun sure aynı zamanda rst bağlandıkları için bebeğin kalbi dinlenmedi doğumu bekletme. Dr gelen e kadar hiç bi mudale bulunulmadi anliyacgn ihmalden gitti yavrum inş karnındaki kalır ama yeni bi sayfa buldum hassas anneler diye bakmanizi isterim çok güzel guclendim artık bebeğimi kucağına alcagima inanıyorum allahım izin verirse inşallah inanmak güvenmek mücadele etmek çok önemli gucszler gibi aglamiycm otrup fik ve güçlü olcam insalllah

İYİ CNM ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK HER SEYİ NORMAL GİDİYO ALLAHIN İZNİYLE ...CİNSİYETİ BELLİ ASLINDA DR İLK ÖNCE ERKEĞE BENZETTİ FAKAT SONRA DEDİM SÖYLEMEYİN AĞZINDA KALDI ADAMIN.:) SÖYLEMEYİN SÜPRİZ OLSUN DEDİM ŞİMDİ ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM..BAKALIM HAYIRLISI CİNSİYETİ ÖNEMLİMİ Kİ CANIM BENİM İLK ÇOCUGUM ZATEN ALLAHIM HANGİSİNİ VERİRSE O İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN ELİ AYAGI SAGLAM OLSUN BAŞKA BİŞEY İSTEMEM ..SÜPRİZ OLSUN ...KUCAĞIMA ALABİLECEKMİYİM BİLE BİLMİYORUM BİRAZ ÖNCE KUZENİM DOĞUM YAPTI DR LARMIZ AYNI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALDI ÇOK ŞÜKÜR .....ALLAHIM BİZEDE NASİP ESİNSAĞLICAKLA ALMAYI ....BUNDAN ÖNCEKİ ÇOCUGUMDA ABLAMIN DR AYNIYDI O BENDEN ÖNCE DOĞURMUŞTU 4 AY ONCE ŞİMDİ DE BU KUZENİMLE DR AYNI DİYORUM Kİ PİSKOLOJİM BOZULMUŞ RESMEN BUDAMI BÖYLE OLCAK HERKES ALIYO KUCAĞINA BU BÖYLE OLURSA DİYE YUREGİM SIKIŞIYO SABAHTIR İŞYERİNDE GÖZ YAŞLARIM DURMUYO ...İSYAN ETMİYORUM AMA ELİM YÜREĞİMDE İŞTE EN İYİ SİZ ANLARSINZ BENİ ...ÇOK KORKUYORUM NE YAPCAGIMIDA BİLMİYORUM..DUA OKUYORUM BOL BOL NAMAZ KILIYORUM YAPACAK BİŞEY YOK ALLAHA SIGINIYORUM KURBAN ONA İNŞALLAH BU SEFER KUCAGIMI BOŞ KOYMAZ.....İNŞALLLAHH AMİİN
Senin icin sorun olmazsa kaybettigin bebeginin cinsiyeti neydi?
Tabiki canim cinsiyetinin onemi yok. Insaallah sag Salim kavusursun yavrucuguna.

Merhaba OTE="eda_insaat, post: 42034558, member: 664251"]Basın saol cnm benimde herşey normaldir benim bebeğinde morarmistu kakasina yapmış fakat daha yeni yapmış dedi Dr bebeğinin hiç bisey yok sadece gerginliğe gelmiş bebek tek neden bunu dedi otopsi sonucu çıkmadı hiç bi testte yapmadm Dr istemedi gerek yok diye kurbanım allaha allahım emanet şimdi yine hamileyim cumlemiz kucağına almayı nasip etsin inşallah amin[/QUOTE]

Merhaba cnm basın sağolsun yüce rabbim sabır versin bebekler neden gerginliğe geliyor ki bnm yawrum da kakasini yemiş gerginliğe gelme sebebini açıkladı mi bişey dedi mi cnm çünkü bnm de herşeyim norm gidiyor du bnm iyidim çok şükür bebeğim iyi di doğumuna 1. 5 günüm vardı takdiri ilahi doktorumda çok şaşırmıştı ne ağrım ne kanamam nede acikmam hiçbir şeyim yokdu ama buna şükür yine vardır rabbimin bildigi

Insallah canim saglikli bi sekilde alırsın kucagina kötü dusunme hep iyi dusun biseycik olmaz insallah zor tabii kuruntularinda normal ama iyi dusun iyi olsun insallah

Canm basin sag olsun dwha cok yeni rabbim gonlunu ferahlatir insallah. Ilk zamanlar dayanmasi cok zor oluyo hic gecmicek iyilesmicek gibi hissediyo insan kendini ama zaman herseyin ilaci derler ya cok dogru. Bende on on bir ay once bebegimi kaybettm ama cok sukur su an alti aylik hamileym insallah allahn izniyle kucagima almak nasp olur ve hepimize umut olurum.
Insallah canim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina alirsjn insallah

Aynen unutkan bi insanim ama o geceye dair hersey allima kazinmis .dr kurtaj yapmak iatedigi halde dogumdan hemen sonra yaptiklari icin istemedim.travma gecirmisin seni zorlayamam dedi.heraey aklima mihlanmis.gecmiyo.gozym dalsa hemen o gece.ile ilgili bi detaya dalmis oluyorum
canım benimde kirtajı bayıltıp yaptılar normal doğum yaptım sonrasıonda film kopuyor ve ağlayarak gözümü açtığım aklıma geliyor :( geçecek bugünlerde hastaneden bu sefer bebeğimiz kucağımızda çıkacağız allahın izniyle

Se
canım benimde kirtajı bayıltıp yaptılar normal doğum yaptım sonrasıonda film kopuyor ve ağlayarak gözümü açtığım aklıma geliyor :KK43: geçecek bugünlerde hastaneden bu sefer bebeğimiz kucağımızda çıkacağız allahın izniyle
Seni enazindan bayiltmislar.benim canli canli oldu.beni cok yipratti bu olay.plasenta ayrilmadi gobek bagini alttan cekiyolar karnimdan bastiriyolar kanama dursun diye bi yandan fitili veriyolar dil altina hapi veriyolar vs vs bunlar kolay atlatilacak swyler segil.bebegim benimlw olsaydi bunlari aorun bile etmezdim ama oglumda yok kucagimda

Merhaba OTE="eda_insaat, post: 42034558, member: 664251"]Basın saol cnm benimde herşey normaldir benim bebeğinde morarmistu kakasina yapmış fakat daha yeni yapmış dedi Dr bebeğinin hiç bisey yok sadece gerginliğe gelmiş bebek tek neden bunu dedi otopsi sonucu çıkmadı hiç bi testte yapmadm Dr istemedi gerek yok diye kurbanım allaha allahım emanet şimdi yine hamileyim cumlemiz kucağına almayı nasip etsin inşallah amin

Merhaba cnm basın sağolsun yüce rabbim sabır versin bebekler neden gerginliğe geliyor ki bnm yawrum da kakasini yemiş gerginliğe gelme sebebini açıkladı mi bişey dedi mi cnm çünkü bnm de herşeyim norm gidiyor du bnm iyidim çok şükür bebeğim iyi di doğumuna 1. 5 günüm vardı takdiri ilahi doktorumda çok şaşırmıştı ne ağrım ne kanamam nede acikmam hiçbir şeyim yokdu ama buna şükür yine vardır rabbimin bildigi[/QUOTE]
Yok cnm ben çok korkmuştur stersliydm sancim çok fazlaydı bide suyum evde gelmişti pazar günü olduğu için Dr gele e kadar sancidsn geberdm bAgurdm suyum bitmiş gergnledmis çocukta öyle bilmiyrm hepsi bahane bennce allahım istenseydi yasatrdi riski bitmiş o verdi oda aldı bundan sonrakilere bisey olmasn kurbanım ona bi bildiği vardır her şerrin altında bi hayır vardır mutlaka

Gecmıs olsun canım Hakkımızda hayırlısı çok sevindim iyi olduğuna. Korunmayi bıraktım düzenli birlikte oluyoruz ama psikolojik olarak kötüyüm olacak mı olmayacak mı diye.insallah canım arkadasim umutluyum aslında geçen sene de sıcaklar hamile kalmıştım ama çokta kendimi kaptırmadan istemiyorum. Sürekli aklımda bilmiyorum böyle ne olacak.

Sagol canim. Sende herzaman böyle umut dolu ol canim. Bu ay senden insallah guzel haberler bekliyoruz hep gelecek kizini düşün canim.. bende oğlumu hayal ediyorum eskiden disarda falan kiz cocuklarina bakardim simdi tam tersi oldu benimde oglum insallah annesini fazla bekletmeden geri gelir

Back
X