Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sagol canim. Sende herzaman böyle umut dolu ol canim. Bu ay senden insallah guzel haberler bekliyoruz hep gelecek kizini düşün canim.. bende oğlumu hayal ediyorum eskiden disarda falan kiz cocuklarina bakardim simdi tam tersi oldu benimde oglum insallah annesini fazla bekletmeden geri gelir
Insallah benim oglumda.

kaybettiğimiz haftaları görmemizi istemiyor yazınca sen kötü oldum cnm çünkü ben 33 haftada yaşadım ve hiç bi dr kesinlikle sorun var ya da açılma var ya da dekolman başlamış olmazsa 37 den önce bişey yapmayız diyor bide bizi düşün o haftaları nasıl geçireceğiz kim bilir rabbim aratmadan evlatlarımızı sağlıcakla versin uzun ömürlü olsunlar ve o haftaları korku endişe duymadan mutlulukla geçirmeyi nasip etsin

Cok haklisin canim insallah sizde i haftalari atlatip rahatlarsiniz. Bizim psikolojimiz iyice bozuldu yaa:( Bende insallah o gunleri gorursem doğsa bile geceleri korkudan uyuyamam .kaybetme duygusu cok zormuş insallah Rabbim bizlere ve butun anneler merhamet gosterir acir.
Bazende icimi bir huzur kapliyor ben kulluk gorevimi yaparsam Allahima bol bol dogru birsekilde dua edip yalvarirsam insallah bizleri kapisindan geri cevirmez bizler koklayamadigimiz yavrularimiza bu kadar uzuluyoruz Allahimizda kullarina daha cok merhametli heryerde cok bagislayan cok merhametli diye okuyorum insallah bizde buna layik kullarindan oluruz kizlar bunu kazanmak icin bol bol dua ve inanmamiz gerkiyor. Nasil dua edilir diye bence arastirin

cnm benimde sezeryan yerimde arada sızlama gibi oluyor hastayım grip oldum 3 haftadır geçmedi bide kızımda yoruyor kucağıma da alıyorum acaba ondan mı oluyor diyorum olmuyordu çünkü bu ara başladı benim gibi sezeryan yeri arada sızlayan oluyor mu her gördüğüm sezeryanlıya soruyorum resmen dikiş izlerim kaybolmaya başladı bu arada

Benimde sizlama oluyor canim özellikle fazla ayakta kaldigim zaman

Hepimizin yaşadığı aynı hissettiği aynı çevreden gelen tepkiler aynı ah Rabbim yardımcımız olsunn yeni bi arkadas katılmış aramıza ne zor ilk günler şimdide zor ama isyan edemeyiz yoksa nasıl kavusuruzzz bebeklerimüze onlarda uzmeye hakkımız yok onlar mutluu çünkü inş Rabbim hayrli zamnda hayirlisila en kisa zaman hayırlı zaman olsun bütün zor günler geçsin mutlu günler gelsin Rabbim nasip etsin aminn yoksa dayanılcak gibi diiil şu an herkes hersey okadar boş ve saçma gelio ki Rabbim aklımızı almasının yolundan sasirtmasinnn

Amin canim...

Kızlar hep dua ediyorum. Içten edilen duaları Allahım geri çevirmez. tugrammbebegimm tugrammbebegimm ne güzel demişsin Allahım merhametlidir, bağışlayıcıdır. Yüzümüz Gülecek inşallah. Hamile arkadaşlar sorunsuz bir şekilde beneklerini kucaklarına alsınlar. Bizim gibi isteyen Arkadaşlara Allahım hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Bebeğini yeni kaybeden Arkadaşlara sabır versin. Âmin.

H hayalimbenim bende hiçbir problem olmadı canım. Hatta 40 çıktıktan sonra platese başlamıştım baya cardio plates yapmıştım. Sadece ameliyat yerim upuzun uzandığımda biraz gergin oluyor hissediyorum o kadar.

Maşallah canim benim ne güzel iste. Benim ikinci sezaryanim belki ondandir cok fazla sizlama yok çok şükür ama ikinci ameliyat farkediyor.

Kızlar hep dua ediyorum. Içten edilen duaları Allahım geri çevirmez. tugrammbebegimm tugrammbebegimm ne güzel demişsin Allahım merhametlidir, bağışlayıcıdır. Yüzümüz Gülecek inşallah. Hamile arkadaşlar sorunsuz bir şekilde beneklerini kucaklarına alsınlar. Bizim gibi isteyen Arkadaşlara Allahım hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Bebeğini yeni kaybeden Arkadaşlara sabır versin. Âmin.

Amin. Inşallah canim dualarimda hepiniz varsiniz belki Esigul6061 Esigul6061 ile ayni zamanda hamile kalırsınız sonra bir iki aysonra bizler size katiliriz geri sayima baslariz Allahin izniyle tabi. Hayal kurmasi bile guzel

Amin. Inşallah canim dualarimda hepiniz varsiniz belki Esigul6061 Esigul6061 ile ayni zamanda hamile kalırsınız sonra bir iki aysonra bizler size katiliriz geri sayima baslariz Allahin izniyle tabi. Hayal kurmasi bile guzel
Hayaller olmasa Geçmez bu günler canım ya. Geçen gece rüyamda 4-5 tane uğur Böceği gördüm. Anlamı çok güzeldi. Bütün dileklerimin olacağına işaret ediyormuş. Inşallah gündüz niyetine çıkar Rüyam:)

Hayaller olmasa Geçmez bu günler canım ya. Geçen gece rüyamda 4-5 tane uğur Böceği gördüm. Anlamı çok güzeldi. Bütün dileklerimin olacağına işaret ediyormuş. Inşallah gündüz niyetine çıkar Rüyam:)

Insallah canim bütün dileklerin kabul olur. Bende dogumdan sonra cok dua ettim oglumu ruyamda goreyim seveyim emzireyim diye gormeyince dua etmektenvazgectim (aslinda israrci olmak lazimmis) geçen lerde abimin kizi kucagimda onu emzirdim ilk sağ dan emdi sonra sola geçti. O kadar cok acikmiski o emdikce hoşuma gitti :(

Insallah canim bütün dileklerin kabul olur. Bende dogumdan sonra cok dua ettim oglumu ruyamda goreyim seveyim emzireyim diye gormeyince dua etmektenvazgectim (aslinda israrci olmak lazimmis) geçen lerde abimin kizi kucagimda onu emzirdim ilk sağ dan emdi sonra sola geçti. O kadar cok acikmiski o emdikce hoşuma gitti :KK43:
Bende bikaç kere gördüm rüyamda:( inşallah öbür Dünya'da doyarız melek yavrularımıza.

Senin sütün mü geliyor canım?

Otopsi istedik ama hala açıklanmadı zaten bisey çıkmaz beklemeyin diyolar şuan gittgm Dr bebeğin gerginliğe gelmiş tamamen Dr hataiyla olmuş diyo tabi hepsi bahane allahım isterse yasatrdi riski bitmiş suyum bitip ayakta bekledigim için uzun sure aynı zamanda rst bağlandıkları için bebeğin kalbi dinlenmedi doğumu bekletme. Dr gelen e kadar hiç bi mudale bulunulmadi anliyacgn ihmalden gitti yavrum inş karnındaki kalır ama yeni bi sayfa buldum hassas anneler diye bakmanizi isterim çok güzel guclendim artık bebeğimi kucağına alcagima inanıyorum allahım izin verirse inşallah inanmak güvenmek mücadele etmek çok önemli gucszler gibi aglamiycm otrup fik ve güçlü olcam insalllah
cnm ben dediğin sayfayı bulamadım link yollayabilir misin

Se

Seni enazindan bayiltmislar.benim canli canli oldu.beni cok yipratti bu olay.plasenta ayrilmadi gobek bagini alttan cekiyolar karnimdan bastiriyolar kanama dursun diye bi yandan fitili veriyolar dil altina hapi veriyolar vs vs bunlar kolay atlatilacak swyler segil.bebegim benimlw olsaydi bunlari aorun bile etmezdim ama oglumda yok kucagimda
çok geçmş olsun canım o anda hep teslim oluyoruz kafamız yerinde olmuyor ki ne varsa yapıyorlar çaresiziz allah bir daha yaşatmasın en zoru da dediğin gibi bunların sonunda bebeğimize kavuşamamız..ben doğum esnasında beni sezeryana alın diye bağırıp duruyordum belki de ondan bayılttılar

cnm benimde sezeryan yerimde arada sızlama gibi oluyor hastayım grip oldum 3 haftadır geçmedi bide kızımda yoruyor kucağıma da alıyorum acaba ondan mı oluyor diyorum olmuyordu çünkü bu ara başladı benim gibi sezeryan yeri arada sızlayan oluyor mu her gördüğüm sezeryanlıya soruyorum resmen dikiş izlerim kaybolmaya başladı bu arada

agrisi arada oluyor normalmi s ama takiyoruz iste hep evham olduk valla. Bazen anlamiyoruz bu sicak havalarda ama usutuyoruz galiba ondan sızı oluyor canim. Benim de kirmizilik gecti cizgi kaldi sadece dikislerde kaybolmaya basladi.
Tanidigim teyzeler var belki de 30 yil gecmis sezeryan uzerinden hala arada agriyor diyorlar. Eee ne kadar da olsa ameliyat normal dogum gibi olmuyor ki :( normal dogumu da o kadar istiyordum ki nasip olmadi iste.

Back
X