Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin cnm cumlemize ınşallah bende 19 temmuz da kaybettim yawrum u ltrasona göre doğum tarihinde evet cnm 1:hafta aramız var benimde herşey normal gidiyor du ama yicek riziklari yokmuş vardır yaradanin bildiği çok zor dayanması ama sabrını veren de Allah Bugün yawrumun mezarindaydim okadar çok bebek mezarı olmuş ki bir sürü melek
Bende 25 temmuz sabahi dogum yaptim 30 temmuzda melek oldu oglum :( umarim artik cogalmaz baska annelerin yuregi yanmasin artik.

Bende kimsenin bebegini sevemiyorum.bende bir onceki hamileligimde euyemda beyaz hastane yesil ortuler hep ayni dr pesime duserdi.cocugunu alicam diye. Ben kosuyorum yakalayamadan uyandim hep cok dusuk erkenndogum falan atlattim dogdugunda hemen kuvoze falan koydular ama Allaha sukur evladim yanimda.kaybettigim oglumda gene ayni hastane ayni yer ayni dr perdeyi acti uzerime gogsume vurup dr birlikte yere dustuk.meger o gece Araf im beni birakmis gitmis.anneler hissediyor bence acin cok taze asla yeri dolmayacak meleklerimizin ama baska kardesleriyle avunmayi ogrenecez canim.

Bende 25 temmuz sabahi dogum yaptim 30 temmuzda melek oldu oglum :KK43: umarim artik cogalmaz baska annelerin yuregi yanmasin artik.
Amin canim insallah cok zor rabbim hicbir anneyi evlatsiz hicbir evladida annesiz birakmasin insallah

Allah sabir versin canim sanirim bir hafta arayla kaybetmisiz yavrularimizi benim 39.haftamda 25 temuza gun verildi bi gun once aksamfan suyum sizinti seklinde gelmeye basladi hastaneye gule oynaya gittim bizimki bi gun bekleyemedi dedim ebe kontrol etti kalp atislari normaldi sancimda yoktu. Sabah doktoru beklediler o ara hep ntsye baglandim her set normal olunca sabah sezaryan saati beklendi. Doktor normal yapamazsin demisti cati dar bebek iri dedi zaten sabaha kadarda acilmam olmadi. Sabah saglucakla aldim kucagima cok guzeldi yavrum odaya getirdiler emzirmeye calistim sutum gelmedi mama yedirin dediler mama yedi sonlara dogru tikanir gibi oldu panikledi annemler doktora goturduler enfeksiyon var dediler. O nedenle yorulurmus emwrken bebek basit bi enfeksiyon antibiyotik tedavisi icin kuveze aldilar degerleri dusmus bize teslim ediceklermis cuma gunu persembe gunu fenalasmis yavrum nedeni belli degil doktor sokta hic bi seyi yoktu demis ;( kendi savci cagirmis hata benimse cezami cekerim demis. Adli tip sonucunu bekliyorum insalah bi sey cikmaz. Kalitsal bi sorun olmaz insallah olaylar farklu ama acilarimiz hep ayni rabbim evlat acisi kimseye vermisin bizim gibi acili annelerede sabir versin. Meleklerimiz allaha emanet insallah kavusacagiz vakti gelince
Allah sabir versin canim hepimiz ayni acilar icindeyiz biribirimize teselli vermek zorundayiz insallah birgün burda hamilelik hikayelerimizi yeniden paylaşacağız ve mutlu olacagiz insallah

Merhaba kızlar Dun esimin akrabasini gördüm daha önce yazmistim sezeryandan 2.5 ay sonra hamile kalmis ve bebegi hic istememis doktor riskli demis aldir demis bu da aldirmak icin hastaneye gitmis doktor zaten duser riskligebelik demis bekle demis kkanaması varmis boşa kürtaj olma demis. Arkadasta düşürmek icin elinden geleni yapmış düşmemis ve istemedigi icin son ay dr a gitmis dun gordum kizi 3 yasinda oğlu 4 yasinda. Kizi masallah cimcime cok tatli. Ama doğumda 1 hafta hastanede yatmis rahim icinde yapisiklik olmus dikislerde falan kendisi gayet iyi su an. Demek istedigim yeterki Allah izin versin hersey olur olmaz birsey yok yani ve oğlunuda normal doğumu beklemis birhafta gunu ggeçmiş kakasini yapmis son anda sezeryana almislar oglu kurtulmus. Insallah bizlerede tum bebek isteyen herkese hayirli zamanda nasip olur.

Kızlar iki kayıptan sonra bana dediler ki menopoza giriyorsun tüp bebek tedavisine başlayacağız...ve Eylül Ayında başlayacaktım tedaviye ama Şükürler olsun spontan hamileyim ..Rabbim bu sefer kucağıma almamı nasip edecek inanıyorum...herşey kafada bitiyor...oğlumu tabi ki çok özlüyorum ama Kardeşini de sabırsızlıkla bekliyorum ...

Kızlar iki kayıptan sonra bana dediler ki menopoza giriyorsun tüp bebek tedavisine başlayacağız...ve Eylül Ayında başlayacaktım tedaviye ama Şükürler olsun spontan hamileyim ..Rabbim bu sefer kucağıma almamı nasip edecek inanıyorum...herşey kafada bitiyor...oğlumu tabi ki çok özlüyorum ama Kardeşini de sabırsızlıkla bekliyorum ...
inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun erken menopoz muydu yaşın kaç? sağlıklı bebeğin olur seninle kalır sen inanmaya devam et bol bol dua et

Canm cok sevindm rabbm tamamina erdirsin sagliklica kucagina almayi nasip etsn

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hayirli ve uzun omurler versin yavruna .isteyen herkesede nasip etsin tekrar anne olmayi

Insallah canim bu ay tutar insallah ikimizinde :)
Bende eğer adet olmazsam 24. De kan testi yaptiricam. 25 agustos ta eşimin doğum günü inşallah olursa çok sevincez. Kizimda da benim doğum gunumdu geçen sene.
Geçen ay 21. De adet oldum doktor say adetın den 3 gün geçince 3. Günü kan tahlili yaptır dedi ama kimseye soylemeden idrar tahlili de yapıp bakıcam 1 gun önceden :)
Hadi güzel haberler duyalım artık.

Hadi güzel haberler duyalım artık.
Inşallah canım. Bu aralar hiç keyfi yok. Sürekli diken üstündeyim en ufak belirtiyi hamileliği yoruyor um ister istemez. Birkaç defa hafif başım döndü ve midem bulandı. Yataktan çıkmak istemiyorum ise gelmek istemiyorum. Ama tabi bunlar stres ten de olabilir çok aradayim ya. Inşallah ikimizde bu ay güzel haberler aliriz inan çok ihtiyacım var.. Allah i m isteyen herkese ver Yarabbi. ..

Hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallah. Allahım bize de nasip etsin böyle güzel haberler vermeyi.

Inşallah canım. Bu aralar hiç keyfi yok. Sürekli diken üstündeyim en ufak belirtiyi hamileliği yoruyor um ister istemez. Birkaç defa hafif başım döndü ve midem bulandı. Yataktan çıkmak istemiyorum ise gelmek istemiyorum. Ama tabi bunlar stres ten de olabilir çok aradayim ya. Inşallah ikimizde bu ay güzel haberler aliriz inan çok ihtiyacım var.. Allah i m isteyen herkese ver Yarabbi. ..
Çok zor zamanlar yaşadık canım o yüzden bende Öyleyim. Her ay hamile kaldım diye seviniyorum adet olunca Dünyam kararıyor. Bu ay da öyle en ufak ağrıyı hamilelik belirtisine yoruyorum. Biraz rahat olabilsek aslında hamile kalmakla ilgili bir problemimiz yok. Çok şükür ilkinde hemen bşr kaç ay denemeyle kalmıştık.
Inşallah bu ay gönlünüze olur herşey. Âmin

Çok zor zamanlar yaşadık canım o yüzden bende Öyleyim. Her ay hamile kaldım diye seviniyorum adet olunca Dünyam kararıyor. Bu ay da öyle en ufak ağrıyı hamilelik belirtisine yoruyorum. Biraz rahat olabilsek aslında hamile kalmakla ilgili bir problemimiz yok. Çok şükür ilkinde hemen bşr kaç ay denemeyle kalmıştık.
Inşallah bu ay gönlünüze olur herşey. Âmin
Amin...Haklısın canım elimde değil bugün sancilanma ya başladım olacak miyim diye bir korku düştü içime eşim dört gözle bekliyor. Onu da üzmek istemiyorum aslında Allah ne derse o olur rahat olmak lazım ama işte insan sabredemiyor ki benim haftaya belli olacak ama bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum

2bucuk aylik... aslinda aile planlamasini bitirmistik ama Rabbim bitirmem is demekki. Biliyorsun en kücügüm de 3 ay hastanede yattim sonra erken aldilar cok korkuyordum..Ama nasipte varmis
Canım hayırlısıyla belki kız gelir:) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kolaylıklar versin inşallah

Amin...Haklısın canım elimde değil bugün sancilanma ya başladım olacak miyim diye bir korku düştü içime eşim dört gözle bekliyor. Onu da üzmek istemiyorum aslında Allah ne derse o olur rahat olmak lazım ama işte insan sabredemiyor ki benim haftaya belli olacak ama bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum
çalışman çok büyük bir avantaj canım en azından kafanı dağıtacak işlerle meşgulsün. Ben evdeyim 7/24 aklımda:) Kitap okumaya sardım kafamı dağıtayım diye:) Olmazsa da üzülmemek lazım. Ne kadar geç olursa dilişlerimiz o kadar güzel iyileşiyor, vücudumuz vitamin depoluyor, hazırlık yapıyor. Böyle düşünmeye çalışalım. Allahım doğru zamanını bilir:)

Merhaba kızlar Dun esimin akrabasini gördüm daha önce yazmistim sezeryandan 2.5 ay sonra hamile kalmis ve bebegi hic istememis doktor riskli demis aldir demis bu da aldirmak icin hastaneye gitmis doktor zaten duser riskligebelik demis bekle demis kkanaması varmis boşa kürtaj olma demis. Arkadasta düşürmek icin elinden geleni yapmış düşmemis ve istemedigi icin son ay dr a gitmis dun gordum kizi 3 yasinda oğlu 4 yasinda. Kizi masallah cimcime cok tatli. Ama doğumda 1 hafta hastanede yatmis rahim icinde yapisiklik olmus dikislerde falan kendisi gayet iyi su an. Demek istedigim yeterki Allah izin versin hersey olur olmaz birsey yok yani ve oğlunuda normal doğumu beklemis birhafta gunu ggeçmiş kakasini yapmis son anda sezeryana almislar oglu kurtulmus. Insallah bizlerede tum bebek isteyen herkese hayirli zamanda nasip olur.
Ayy umut oldu bize rabbim ol derse olur iste yiyecek ekmegi varmis hayirlisi bizlere insallah bende 3 ay sonra düşündüğüm icin rabbim hayirli gebelik ve dogumlar nasip etsin bizlere

Hayirlisi
olsun canim rabbim kucagina almayi,nasip etsin insallah

Ayy insallah hamilesindir canim rabbim tez zamanda gebelik sevincini yasatsin heoimize

Back
X