- 15 Temmuz 2014
- 209
- 56
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziranin 5 inde dogum yaptim sezeryanliyim dr 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi eylulde düşünüyorum tutarsa tutmazsa kasim insallahselverrr cnm sen ne zaman doğum yapmıştın 3 ay sonra ne kadarlık olmuş olacak valla bende artık akıl kalmadı herşey üst üste geliyor sanki
çalışman çok büyük bir avantaj canım en azından kafanı dağıtacak işlerle meşgulsün. Ben evdeyim 7/24 aklımda:) Kitap okumaya sardım kafamı dağıtayım diye:) Olmazsa da üzülmemek lazım. Ne kadar geç olursa dilişlerimiz o kadar güzel iyileşiyor, vücudumuz vitamin depoluyor, hazırlık yapıyor. Böyle düşünmeye çalışalım. Allahım doğru zamanını bilir:)
Haziranin 5 inde dogum yaptim sezeryanliyim dr 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi eylulde düşünüyorum tutarsa tutmazsa kasim insallah
selverrr cnm sen ne zaman doğum yapmıştın 3 ay sonra ne kadarlık olmuş olacak valla bende artık akıl kalmadı herşey üst üste geliyor sanki
Ayy umut oldu bize rabbim ol derse olur iste yiyecek ekmegi varmis hayirlisi bizlere insallah bende 3 ay sonra düşündüğüm icin rabbim hayirli gebelik ve dogumlar nasip etsin bizlere
Inşallah verirsin canım. Ne kadar kilo verirsek o kadar iyi. Benim de 4 kilo kadar fazlam kaldı. Onu da veremedim bi türlü. Plates yapmıştım ben ama korunmayı bıraktıktan sonra platesi de bıraktım. Yürüyüş yapıyordum ne güzel ama tatil falan derken o da yalan oldu:) şimdi her sabah bugün Yürüyüşe başlicam diye kalkıyorum yataktan ama olmuyor:) tansiyonunu takma kafana inşallah bi hamile kalalım bütün önlemleri alıcaz. O yüzden içini ferah tut.Benimde tek sıkıntım 10 kilo verebilmek hamileykende dikkat etsem guzel olacak yine tansiyonum cikar diye korkuyorum
Inşallah verirsin canım. Ne kadar kilo verirsek o kadar iyi. Benim de 4 kilo kadar fazlam kaldı. Onu da veremedim bi türlü. Plates yapmıştım ben ama korunmayı bıraktıktan sonra platesi de bıraktım. Yürüyüş yapıyordum ne güzel ama tatil falan derken o da yalan oldu:) şimdi her sabah bugün Yürüyüşe başlicam diye kalkıyorum yataktan ama olmuyor:) tansiyonunu takma kafana inşallah bi hamile kalalım bütün önlemleri alıcaz. O yüzden içini ferah tut.
Haziranin 5 inde dogum yaptim sezeryanliyim dr 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi eylulde düşünüyorum tutarsa tutmazsa kasim insallah
Burda yazmak bana iyi geliyor yankiz degilim burda yeniden saglikla cocugunu kucagina alip hamile kalanlarin hikayeleri umut olucak bize. Bende degistim guclendim mi gucum mu tukendi bilmiyorum. Bazen kendimi cok guclu hisedereken bazende cok aciz oldugumu dusunuyorum ;( kimse acimasin istiyorum bana kimse uzuntuyle bakmasin sizde olmayan bi evlat var bende benim melegim var demek istiyorum. Bu herkese nasip olmaz demek istiyorum. Bazende oyle gucsuzlesiyorum ki isyan etmiyorum ama biraz daha yanimda kalsaydi diyorum o kuveze 5 gun hic almasaydilar benimle kalsaydi yavrum anne sutu antibiyotik derler bebegi korurmus benim sutum ilac olurdu zaten diyorum. Rabbim biliyorum zaman her seyin ilaci ilk gunki gibi degiliz hic birimiz bende inaniyorum zamanla daha iyi olucagimiza kaldiramayacagimiz yukler vermez bize mevlam.
Ben de haziran 25 te sezeryan oldum doktor bana da 6 ay dedi bana kalsa bokac yil beklicem ama esim bi an önce yine olsun istiyo hic cesaretim yokcok korkuyorum Siz 3 ay mi ara vermis olcaksiniz hep 6 ay diyolar ya
Canim senn kac cocugun vardi ben bile bazen vazgeciyorum yasadklarmdan sonra ...Ic dikisler 6 ayda iyilesiyormus tabi tam degil. Erken gebe kalinirsa rahim içinde yapisiklik falan oluyormus. Senin esin ne guzel hemen istiyor benimki bazen boşver diyor bazen istiyor bazende en azindan 6 aygecsin diyor bende tedirginim acikcasi
Cikmaz insallah canim rabbim korusun hepimiziBenimde tek sıkıntım 10 kilo verebilmek hamileykende dikkat etsem guzel olacak yine tansiyonum cikar diye korkuyorum
Evet canim 3 ay ara verecem ben suan tatildeyim gecen hafta dr gittim orda da anlattim hamile,kalabilirsin rahim yumurtaliklar cok iyi,dedi korkma dedi cesaret verdi biraz daha dr gorunmeden gebe kalmiyacam insallah tekrar gorunucem eylulde dr oyle bebis yapacamBen de haziran 25 te sezeryan oldum doktor bana da 6 ay dedi bana kalsa bikac yil beklicem ama esim bi an önce yine olsun istiyo hic cesaretim yokcok korkuyorum Siz 3 ay mi ara vermis olcaksiniz hep 6 ay diyolar ya
Benim esimde beni teselli etmekten bıktı inanın sen ne zaman bebek yapalim dersen o zaman olsun diyo sana bagliyim diyor tersine bisey diyemiyorIc dikisler 6 ayda iyilesiyormus tabi tam degil. Erken gebe kalinirsa rahim içinde yapisiklik falan oluyormus. Senin esin ne guzel hemen istiyor benimki bazen boşver diyor bazen istiyor bazende en azindan 6 aygecsin diyor bende tedirginim acikcasi
Bencede git canım. Ne güzel kararlar almışsın. Umarım başarılı da olursun:)Normalde 5 kilom kaldi ama ben 60 61 le kalmak istiyorum bu ay diyetisyen e gitmeyi düşünüyorum eğer kilo verebilsem eylülde hamile kalmak istiyorum
Bencede git canım. Ne güzel kararlar almışsın. Umarım başarılı da olursun:)
Benim esimde beni teselli etmekten bıktı inanın sen ne zaman bebek yapalim dersen o zaman olsun diyo sana bagliyim diyor tersine bisey diyemiyor
Canim senn kac cocugun vardi ben bile bazen vazgeciyorum yasadklarmdan sonra ...