Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Zaten hamileyken adet sancisi gibi agrilar olur. Ben ikincide hamileymisim kanda cikmadi 10 gun sonra yaptim 1 /2 haftalik cikti ve o sırada korundum. Sen çalışmalara devam et. Ben 2 hamileligimde yumurtlama günü falan hic yapmadim korunmadik olmus :)) Ama kafa rahatti simdi bende korkuyorum olmaz diye.
Evet bende de kizimda çok sancim olmuştu ha bugün ha yarın adet olucam demiştim 10 gün geçmişti olmamıştım inşallah canım ya çok istiyorum ve kafaya takmaya başladım inşallah olur.. hesaplarına olmuyor ya insan sartliyor kendini :))

canım ben tam adet günümde idrar tahlili yapmıştım ve silik bile çıkmamaştı bebek fikrini tamamen aklımdan atıp seyahate çıkmıştık sonra üstünden bir hafta geçti yine adet olmayınca annemin zoruyla kan vermiştim onda da umudum yoktu adetim gecikti kist falan oldu sanmıştım ve 4-5 haftalık hamile değeri çıkmıştı meğer geç döllenmeymiş benimki 12 sinde olması gerekirken 20 sinde döllenmiş.. Belki seninki de öyledir inşallah
Ay Allah im inşallah kızlar beni umutlandiriyorsunuz bende geç oldu diye düşünüyorum ama negatif çıkınca da moralim çok bozuldu. Geç dollendiyse daha üstünden 15 gün geçmedi evet ondan cikmamista olabilir inşallah kızım geri gelmiştir annesine :(

Ay Allah im inşallah kızlar beni umutlandiriyorsunuz bende geç oldu diye düşünüyorum ama negatif çıkınca da moralim çok bozuldu. Geç dollendiyse daha üstünden 15 gün geçmedi evet ondan cikmamista olabilir inşallah kızım geri gelmiştir annesine :KK43:
Imsallah canim yaa ne kadar guzel olur senin icin bende oyle düşünüyorum melegim bana geri gelecek insallah

Orasını hiç sorma canım çalışıyorum ama burada daha çok kafayı yicem :)) bayramdan sonra çıkarım diyorum stres ten olmuyor benim çocuğum kızıma da o yüzden geç kaldım tabi nasip kismet te bir yerde. Kitap okumak çok iyi geliyor bende öyle yapıyorum. Inan ki evde olmak daha iyi aslında sıkılıyorum bende evde olunca ama en azından millette ugrasmiyorsun. Çok yoruyor insanı hem ev hem iş dinlenmeye vakit kalmıyor valla.

Bu arada dün dayanamadım test yaptim evde adetım e 4 gün var 21 de olmam gerek negatif çıktı silik bile çıkmadı 2. çizgi çok erken davrandı m biliyorum. Sizde nasıl olmuştu bilgilendirir misiniz beni ??
Bu 4 ay boyunca 10 gün varken bile test yapmıştım:) yalnız geçen ay değil de önceki ay testi yaptıktan yarım saat sonra çizgi çıktı hemen arkasından bi tane daha test yaptım Yanlışlık var mı diye onda da çıktı. Ertesi günler tekrarladığımda çıkmadı sanırım kimyasal gebelik oldu. O ay zaten baya yoğun adet olmuştum. Bu ay dayanabilirsem günümün geçmesini beklicem canım. Erken öğrenmekte çok iyi değil bu sefer bhcg yükselecekmiş, kese görünecek mi derken büyük stres yine.

Meleğimi adet gecikmemden 4 gün sonra öğrenmiştim. 5 haftalıkken. Belirti falan da hissetmemiştim hiç. Sadece misafirimizin vardı. Mutfak dolabına bişey almak için uzandığımda bir batma olmuştu kasığıma. Acaba mı demiştim. Ertesi gün testle evde öğrendim sonrasında da kan tahlili yaptırmıştım.

Ay Allah im inşallah kızlar beni umutlandiriyorsunuz bende geç oldu diye düşünüyorum ama negatif çıkınca da moralim çok bozuldu. Geç dollendiyse daha üstünden 15 gün geçmedi evet ondan cikmamista olabilir inşallah kızım geri gelmiştir annesine :KK43:
Bende bu ay senden umutluyum:) inşallah güzel haberler veririz birbirine umut oluruz:)

Bu 4 ay boyunca 10 gün varken bile test yapmıştım:) yalnız geçen ay değil de önceki ay testi yaptıktan yarım saat sonra çizgi çıktı hemen arkasından bi tane daha test yaptım Yanlışlık var mı diye onda da çıktı. Ertesi günler tekrarladığımda çıkmadı sanırım kimyasal gebelik oldu. O ay zaten baya yoğun adet olmuştum. Bu ay dayanabilirsem günümün geçmesini beklicem canım. Erken öğrenmekte çok iyi değil bu sefer bhcg yükselecekmiş, kese görünecek mi derken büyük stres yine.

Meleğimi adet gecikmemden 4 gün sonra öğrenmiştim. 5 haftalıkken. Belirti falan da hissetmemiştim hiç. Sadece misafirimizin vardı. Mutfak dolabına bişey almak için uzandığımda bir batma olmuştu kasığıma. Acaba mı demiştim. Ertesi gün testle evde öğrendim sonrasında da kan tahlili yaptırmıştım.
kimyasal gebelikten sonraki aylar hamile kalan çok gördüm canım bu ay olmasa bile bir dahaki ay olur :) vücut anneliğe hazırlanıyor hadi bakalım :) bencede adetten en az 3 gün sonra test yap bu sefer akışına bırak bence :)

Bi gun iyiyim bi gun kotu aslinda satim saatime uymuyor. Ozlemek cok acitiyor icimi kelebek omurlu yavrularimiza doyamadik ve cok ozluyoruz. Bu ozleme alismak biraz zaman alica. Sen nasilsin ?

Böyle olman cok normal canim hepimiz aynıyiz gun icinde bile gel gitler oluyor içimizde biriktirdigimiz herseyi yazmak anlatmak rahatlatiyor. Kendini fazla yorma iyileşmeye bak melegin insallah tekrar sana gelecek buna inan

kimyasal gebelikten sonraki aylar hamile kalan çok gördüm canım bu ay olmasa bile bir dahaki ay olur :) vücut anneliğe hazırlanıyor hadi bakalım :) bencede adetten en az 3 gün sonra test yap bu sefer akışına bırak bence :)
Saldım bu ay zaten bakalım Allahım ''OL" derse oluverir zaten. Hesap kitap yapmaya gerek yok ama tutamıyoruz kendimizi maalesef:) son 11 gün adet tarihine nasıl geçecek bilemiyorum:KK17:

Evet bende de kizimda çok sancim olmuştu ha bugün ha yarın adet olucam demiştim 10 gün geçmişti olmamıştım inşallah canım ya çok istiyorum ve kafaya takmaya başladım inşallah olur.. hesaplarına olmuyor ya insan sartliyor kendini :))

Korunurken aklinda olmuyor ama birakinca eminim insan kendini kasar:))
Yeterki meleklerimiz bize geri gelsin beklemeye raziyim

Biraz gec öğrenmek daha iyi ayni stresi bende yasadim kese göründü boş gebelik dedi sonra bebek göründü kalp atışı yok dedi sonrada kalp atışı az dedi 2 günde bir kan testi yipratici oluyor

Tamam canım anlaştık bende 200 tl verdim zamanında. Ne zaman Dr. korunmayı bırakabilirsiniz dedi bende terapiyi bıraktım. Terapistime kalsa tekrar hamileliğe, Allah göstermesin aynı şeyleri yaşamaya hazır değilmişim. Zaten hangimiz tekrar aynı şeyleri yaşamaya hazır olabilirki..

Tamam canım anlaştık bende 200 tl verdim zamanında. Ne zaman Dr. korunmayı bırakabilirsiniz dedi bende terapiyi bıraktım. Terapistime kalsa tekrar hamileliğe, Allah göstermesin aynı şeyleri yaşamaya hazır değilmişim. Zaten hangimiz tekrar aynı şeyleri yaşamaya hazır olabilirki..
boşandıktan sonra psikolğa giden bir yakınıma da on kere evlensen yine boşanırsın sakın kimseyle evlenme demiş :) moral verecek yere ne diyor dimi yani yaşanan her türlü hayal kırıklığından sonra deneme bir dahaa diyorlaar demek ki sen söyleyince aklıma geldi

Back
X