- 18 Temmuz 2015
- 200
- 197
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neden kaybetmistin canim? Kac ay oldu? Tuh yaa komsun neden kaybetmis peki? Bende oyleyim 1 aydir evden cikmadim kimseylede gorusmedim,bebek seslerini duyunca yada bebek gorunce cok kotu oluyorum.hele bilmeyenler aaa dogum yapmissin deyince ne yapacagimi bilemiyorumKızlar bide bisey sorcam regl öncesi dikislerinizde agrı sızı oluyo mu?![]()
Sen neden kaybetmistin canim? Kac ay oldu? Tuh yaa komsun neden kaybetmis peki? Bende oyleyim 1 aydir evden cikmadim kimseylede gorusmedim,bebek seslerini duyunca yada bebek gorunce cok kotu oluyorum.hele bilmeyenler aaa dogum yapmissin deyince ne yapacagimi bilemiyorum
Allah su doktorlari nasil biliyorsa oyle yapsin..insallah sonuclarin temiz gelir.boyle sebepsiz kayiplarin ardindan genelde kan pihtilasmasi cikiyor malesef..hafif duzey kan pihtilasmasi oldugu zaman bebek doguma yakin kaybediliyormus,ama agir duzey pihtilasma varsa erken haftalarda dusuyomus.ben hamileligimden once tum testlerimi yaptirmistim hafif duzey kan pihtilasmam var igne kullanmistim.bu sebepten hep korkarak gecirdim hamileligimi,gel gor ki baska sebepten kaybettim.iste her sey Allahtan,tum tedbirleri alsak bile Allah omur vermeyince olmuyomus2 ay gecti dogum yapali canim. doguma 4 gün kala kalbi durdugunu ögrendik nedeni belli degil genetik sonucu bekliyoruz. Komsumun da suyu bitmis ama doktor ihmali olmus suyun azalmis demis ama eve göndermis müdahale etmemis
Ben daha kan pıhtılaşma testi yaptirmadim kaç günde çıkıyor sonuçlar Üniv. Hast. Yaptirmadim bende var herhalde bu testte yanılma payı var mı canım hani yok derler ama vardır yine hamile kaldığım da boşu boşuna kaybetmek istemiyorum bebegimiAllah su doktorlari nasil biliyorsa oyle yapsin..insallah sonuclarin temiz gelir.boyle sebepsiz kayiplarin ardindan genelde kan pihtilasmasi cikiyor malesef..hafif duzey kan pihtilasmasi oldugu zaman bebek doguma yakin kaybediliyormus,ama agir duzey pihtilasma varsa erken haftalarda dusuyomus.ben hamileligimden once tum testlerimi yaptirmistim hafif duzey kan pihtilasmam var igne kullanmistim.bu sebepten hep korkarak gecirdim hamileligimi,gel gor ki baska sebepten kaybettim.iste her sey Allahtan,tum tedbirleri alsak bile Allah omur vermeyince olmuyomus![]()
başlamadan herkes korkar canım benimde 7 yıldan beri ehliiyetim var ama 2 senedir kullanıyorum o da eşimin sayesinde yoksa bende hem isteyip hem cesaret edemeyenlerdendim. Ama o kadar büyük rahatlıkki pişmanım geçen zamana..Ehliyetini alırsan desteğe hazırım :)Minibüs ya da ayarlayabilirsem servisle gidip gelcem acayip korkak bi insanim trafik konusunda ehliyet bile almadim keske yenebilsem korkumu
Allah su doktorlari nasil biliyorsa oyle yapsin..insallah sonuclarin temiz gelir.boyle sebepsiz kayiplarin ardindan genelde kan pihtilasmasi cikiyor malesef..hafif duzey kan pihtilasmasi oldugu zaman bebek doguma yakin kaybediliyormus,ama agir duzey pihtilasma varsa erken haftalarda dusuyomus.ben hamileligimden once tum testlerimi yaptirmistim hafif duzey kan pihtilasmam var igne kullanmistim.bu sebepten hep korkarak gecirdim hamileligimi,gel gor ki baska sebepten kaybettim.iste her sey Allahtan,tum tedbirleri alsak bile Allah omur vermeyince olmuyomus![]()
başlamadan herkes korkar canım benimde 7 yıldan beri ehliiyetim var ama 2 senedir kullanıyorum o da eşimin sayesinde yoksa bende hem isteyip hem cesaret edemeyenlerdendim. Ama o kadar büyük rahatlıkki pişmanım geçen zamana..Ehliyetini alırsan desteğe hazırım :)
Hmmm iyi bari canim pihtilasmanin olmamasina sevindim sonraki hamileligini rahat gecirirsin.ozaman demekki rabbimin taktiri oyleymis..insallah tez zamanda yeni bebeginle yuzun guler.seninkidemi sezaryendi ne zaman birakcaksin korunmayi?Kesinlikle Rabbimin takdiri canım bundan sonra hepimize ömürlüsünü nasip etsin. Yengem de iğne kullanıyodu kan sulandırıcı ben de korkup test yaptırmıştım pıhtılaşma falan da yoktu ne tansiyon ne şeker doktorlar da anlayamadı kaç doç prof inceledi hiç bişey yok. Artık ben sebep aramıyorum mevlam böyle takdir etti böyle oldu diyorum
Canim ben ozelde yaptirmistim en gec 15 gune cikmisti.univ.hastanelerinde en gec 1 aya cikiyor sanirim,bekleme hemen gidin esinle beraber genetik doktoruna,anlat olanlari esinden de senden de kan alirlar genetik testlerinizi yaptirirsiniz,senden ayrica trombofili paneli(kan pihtilasmasi) testi icin kan alirlar.onun sonucuna gore tekrar hamile kalirsin.genelde yanlislik olmuyo bu testlerde ama kan pihtilasmasi cikmasa bile bazi hamilelere tedbir amacli dusuk doz kan sulandirici veriyolar,gayette saglikli doguruyolar gordugum kadariyla.hic bekleme testleri yaptir en azindan icin rahat eder.Ben daha kan pıhtılaşma testi yaptirmadim kaç günde çıkıyor sonuçlar Üniv. Hast. Yaptirmadim bende var herhalde bu testte yanılma payı var mı canım hani yok derler ama vardır yine hamile kaldığım da boşu boşuna kaybetmek istemiyorum bebegimi
Kızlar bide bisey sorcam regl öncesi dikislerinizde agrı sızı oluyo mu?![]()
Dogru soyluyosun canim..rabbim baska aci vermesin,insallah her sey guzel olur.olamaazzz
Bak mesajlarını okuyorm.karamsarlık görüyorum sende.olmaz arkadaşım böyle.bebeğin de üzülür.o görüyo seni.hepimizin bebekleri orda arkafas biz burda nasıl arkadaşsak.hepimizin içi sızlıyo.seni burdakilerden başka daha iyi anlayan kimse olmaz.bi hayata tutun.Rabbim bize onların kardeşlerini verecek emin ol.Rabbim ben sizin zannınız üzereyim der.O nun bi bildiği bar.bak mesela benim bebeğim cok oksijensiz kaldı eğer yaşasaydı belki bi engeli olacaktı.ben anneyim bskarım ama belki o cok eziyet çekecekti.ben ölürsem napar diye düşünecektim.ben ikili üçlü test bile yaptrmadım.riskli cıkarsa kıyamam diye.belki öle düşündüm diye Rabbim kıyamadı hem bana hem ona.sen de lütfen normal yoldan çocuğum olur mu bilmiyorm demeyi bırak.olumlu düşün olumlu olsun.
Canim burda konunun ilk acildigi tarihlerde birilerinde okumustum,38.haftadamiydi neydi birden kalbi durmus,sebep bulamamislardi,sonradan kan pihtilasmasi cikti..sen tedbir amacli bi yaptir istersen.Kızlar ben kan pıhtılaşması testi yaptrmadm Dr gerek gormedi kan pıhtılaşması olsa 38_4 kadar yasamazmis ama corasprin kullanıyorum her ihtimale karşı bakalım inş sağlıklı bebislerimiz olur buraya foto koyarız diğer ark umut olur inşallah amin
Kızlar ben kan pıhtılaşması testi yaptrmadm Dr gerek gormedi kan pıhtılaşması olsa 38_4 kadar yasamazmis ama corasprin kullanıyorum her ihtimale karşı bakalım inş sağlıklı bebislerimiz olur buraya foto koyarız diğer ark umut olur inşallah amin
Ben ilk kez oldum regl.ama çok şükür ağrı sızı yok şimdilik.herzamanki gibi oldu
Adet olurken ordaki kaslar kasiliyorya belki ondan agrimistir.bi sor istersen doktora.doğumdan sonra bu ikinci oluyo benim eskiden de böyleydi ay sonu geldimi hiç şaşmazdı bi 28 temmuz bide bugün 28 ağustos önce de sızladı dikişlerim baya bi dün de çok ağrıdı uyuyamadım doktora mı gitsem![]()