Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

doğumdan sonra bu ikinci oluyo benim eskiden de böyleydi ay sonu geldimi hiç şaşmazdı bi 28 temmuz bide bugün 28 ağustos önce de sızladı dikişlerim baya bi dün de çok ağrıdı uyuyamadım doktora mı gitsem :KK43:
Bende hiç Ağrı olmadı. Hatta 40 çıktıktan sonra cardio plates yaptım Dr. Un izniyle. Bence Ağrı varsa kesinlikle git ihmal etme.

Bende hiç Ağrı olmadı. Hatta 40 çıktıktan sonra cardio plates yaptım Dr. Un izniyle. Bence Ağrı varsa kesinlikle git ihmal etme.

ayy maşallah sana yaa 40 çıktıktan sonra bi prof a muayene oldum bi güzel inceledi iç dikişler bile iyileşmiş nerdeyse çok düzgün bi ameliyat yapılmış falan diyince bida hiç gitmedim doktora. amaan hastaneden de doktorlardan da soğudum gidesim gelmiyo :(

ayy maşallah sana yaa 40 çıktıktan sonra bi prof a muayene oldum bi güzel inceledi iç dikişler bile iyileşmiş nerdeyse çok düzgün bi ameliyat yapılmış falan diyince bida hiç gitmedim doktora. amaan hastaneden de doktorlardan da soğudum gidesim gelmiyo :KK43:
Anladım canım. Ama senin çok kısa bi zaman önceydi yanlış hatırlamıyorsam. Belki rahim toparlanmaya çalıştığı için Öyledir.

Allah kalbine gore vermis canim benim..ne diyim vallahi diyecek bisey bulamiyorumki,benim acim cok taze hala kendime gelemedim cok ozluyorum oglumu:KK61:
Hayatimiza devam edebilmek icin yeni bebekleri onlarin yerine koymadan yeniden sevinmeliyiz tabi basarabilirsek.dogup kucagina alinca acin diner belki canim benim.rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah
Benimde acım çok taze allah sabrımızı versin .allahım herkese hayırlı saglıklı yavrular nasip etsin:(

doğru canım olabilir tabi biraz zor iyileşcem ben galiba kişiden kişiye değişiyo işte
Oyle dusunme canim,cabuk iyilesirsin insallah.sende kendini oyle telkin et.sezaryen olan cok arkadasim var 1 ay sonra tatile falan gittiler cok iyiyim diyorlardi valla bende sasiriyordum.herkesin bunyesi farkli iste.

Merhabalar aranıza katılalı 12 gün oldu.allah sabrımızı versin dayanması çok güç .kızım hiç aklkmdan çıkmıyor:KK43:evlattt çok zor bir imtihan
Keşke Aramıza katılmasaydın canım. Hep dua ediyorum Allahım bu acıyı kimseye Yaşatma diye. Böyle yeni birileri geldikçe kahroluyorum. Allahım tez zamanda yüreğine ferahlık ve sabır versin.

16 agustosta kaybettim.kalp hastası olarak dogdu dogumdan beri yogun bakımdaydı çok acılar çekti yavrum dirayetini kaybetti melek oldu:KK43:
Kiyamam yaa,bebeklerimizle gercek hayatta kavuscaz insallah hic ayrilmiycaz,Allah verdi ve Allah aldi elimizden hic bisey gelmiyor malesef.seni cok iyi anliyorum canim,evlat acisi cok baska bir aci,asla gecmiycek galiba benimde 29 gun oldu hayata tutunmaya calisiyorum.ancak inancimizla bu aciya katlanacagiz.

Keşke Aramıza katılmasaydın canım. Hep dua ediyorum Allahım bu acıyı kimseye Yaşatma diye. Böyle yeni birileri geldikçe kahroluyorum. Allahım tez zamanda yüreğine ferahlık ve sabır versin.
Aminn.kendimi çok yanlız hissesiyordum sonra bu sayfayı buldum megerse ne çok melek annesi varmış.keşke olmasaymış ama rabbim bilir hayırlısını acı çok acı allah sabır versin bizler:((

Kiyamam yaa,bebeklerimizle gercek hayatta kavuscaz insallah hic ayrilmiycaz,Allah verdi ve Allah aldi elimizden hic bisey gelmiyor malesef.seni cok iyi anliyorum canim,evlat acisi cok baska bir aci,asla gecmiycek galiba benimde 29 gun oldu hayata tutunmaya calisiyorum.ancak inancimizla bu aciya katlanacagiz.
Hayat durmuyor malesef devam ediyor cok zor ama katlanacagız acımız geçmeyecek dinmeyecek ama zaman hep ilerleyecek yaşayarak kim bilir daha neler yaşayacagız .

Dilan159 Dilan159 canim benim keske aramiza boyle bi sebepten katilmasaydin ama kaderimizde varmis..Allahin taktiri.ilk bebeginmiydi? Kucuk kuzularimiz melek oldular,herzaman bizimleler,kalbimizdeler :(

Back
X