Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar dogum sonrasi 35.gun adet oldum.cok yogun yaa oluk oluk kanamam var.boyle yogun mu oldu sizinkide??

Canim bence doktora git. Bende 37.gunde
Yogun kanama gecirdim doktora gittim rahim kasilamiyormus yada icerde parca kalmis olabilir dedi ve kasilma icin ilac verdi. Inşallah senin oyle degildir

Canım yaptım test sonuç negatif sinir sitres durumudan kaynaklı demekki
Hayirlisi olsun cnm inşallah en kisa zamanda bizlerde hamile oluruz bebegimizi kucağımiza alırız artık tek duam bu oldu Biliyormusun başka hicbirsey için dua etmiyorum hep bebek var aklımda

Canim bence doktora git. Bende 37.gunde
Yogun kanama gecirdim doktora gittim rahim kasilamiyormus yada icerde parca kalmis olabilir dedi ve kasilma icin ilac verdi. Inşallah senin oyle degildir
Yaaa gercekten mii?? Bazi arkadaslarinda cok yogun olmus ama yaa.ilaci kullaninca azalmismiydi kanaman? Parca kaldigini nasil anliycakki ultrasonlami bakcak? Ben dogumdan sonra ultrasonla bakmisti parca kalsa gormezmiydi?

Hayirlisi olsun cnm inşallah en kisa zamanda bizlerde hamile oluruz bebegimizi kucağımiza alırız artık tek duam bu oldu Biliyormusun başka hicbirsey için dua etmiyorum hep bebek var aklımda
Ya ben habersiz istemiyordum zaten çünkğ daha genetik testimi yaptırmadım benim bebeklerimin hasta olma ihtimali var.çünkü o yüzden üzülmedim negatif olmasına içim çokkk istiyor bir evlat ama test kotkusundan isteyemiyorum bile.inşallah korkularım boşa çıkar.hrpimiz anne olalımmm

Ben saglıklı düşünemez oldum delirmek üzereyim uykular haram oldu .eşim psikologa randevu almış çok zor günler geciriyorum:(evlat sen ne zor bir imtihanmışsın

Ben saglıklı düşünemez oldum delirmek üzereyim uykular haram oldu .eşim psikologa randevu almış çok zor günler geciriyorum:KK43:evlat sen ne zor bir imtihanmışsın
Canimmmmm :KK61:
Terapi iyi gelecek emin ol..sabretmemiz lazim inanki bende ayniyim,ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum..kolaymi canimizdan can koptu..zamana ihtiyacimiz var hemde cok..

Canimmmmm :KK61:
Terapi iyi gelecek emin ol..sabretmemiz lazim inanki bende ayniyim,ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum..kolaymi canimizdan can koptu..zamana ihtiyacimiz var hemde cok..
İnşallah iyi gelir elimde degil ansızın giriyor aklıma o garip düşünceler .hiç uyku falan yok kızım için iyi şeyler düşünmek istiyorum bunun için geri çevirmedim eşimin teklifini gidecegim

Yaaa gercekten mii?? Bazi arkadaslarinda cok yogun olmus ama yaa.ilaci kullaninca azalmismiydi kanaman? Parca kaldigini nasil anliycakki ultrasonlami bakcak? Ben dogumdan sonra ultrasonla bakmisti parca kalsa gormezmiydi?

Maalesef canim sadece tedbir amacli seni uyarmak istedim maksadım korkutmak degil. Ben ayaga kalkinca musluktan bosalir gibi bosaliyordu. Dr alttan muayene etti nerdeyse kurtaj olacaktim. Ama ilaç iyi geldi 3 gunde kesti ben kanama oldugu dönem parcada düşüyordu.

Maalesef canim sadece tedbir amacli seni uyarmak istedim maksadım korkutmak degil. Ben ayaga kalkinca musluktan bosalir gibi bosaliyordu. Dr alttan muayene etti nerdeyse kurtaj olacaktim. Ama ilaç iyi geldi 3 gunde kesti ben kanama oldugu dönem parcada düşüyordu.
Canim korktum vallahi :( benim dogumdan sonraki kanamada parcalar dustu 2 tane,goturdum hastaneye parcayi.doktor bakmis kan pihtisi dedi,hatta bitane daha dusurceksin icerde kan birikmis cikamayinca pihtilasmis onlar dusuyo dedi.ama baska dusurmedim.bisey olsa dogum sonrasi kac kere gittim ultrasonla bakti ama karindan bakmisti parca falan olsa gorurdu sanirim.bakalim yarina kadar azalmazsa bende giderim.

Slm kizlar uzundur yazmiyorum ama okuyorum hep :( yeni katilanlara sabir diliyorm allahtan. Su an 30 haftalk hamileym ve dun gece ruyamda dogum yapmisim bebegimi kucagima vermisler kalp atisi yok yasamiyo diye ve butun organlarini almislar sadece kalbi kalms. Snra kucagmda canlaniyo aglamaya basliyo ebe alip organlarini geri koyuyo cok korkuyorm ama bu cocuguma da bisey olcak diye uyandm dudagmda kocaman bi ucuk :(( surekli buna benzer ruyalar goruyorum allah yardmcimiz olsn saglikli sihhatli bebeklerimizi almayi nasip etsn.dualarinizi eksik etmeyn nolur hamile kaldktan snra da o korkuyu hic yenemedm :((

Slm kizlar uzundur yazmiyorum ama okuyorum hep :KK43: yeni katilanlara sabir diliyorm allahtan. Su an 30 haftalk hamileym ve dun gece ruyamda dogum yapmisim bebegimi kucagima vermisler kalp atisi yok yasamiyo diye ve butun organlarini almislar sadece kalbi kalms. Snra kucagmda canlaniyo aglamaya basliyo ebe alip organlarini geri koyuyo cok korkuyorm ama bu cocuguma da bisey olcak diye uyandm dudagmda kocaman bi ucuk :KK43:( surekli buna benzer ruyalar goruyorum allah yardmcimiz olsn saglikli sihhatli bebeklerimizi almayi nasip etsn.dualarinizi eksik etmeyn nolur hamile kaldktan snra da o korkuyu hic yenemedm :KK43:(
Allahom hayırlı saglıklı zamanlı fogumlar nasip etsin

Canim korktum vallahi :KK43: benim dogumdan sonraki kanamada parcalar dustu 2 tane,goturdum hastaneye parcayi.doktor bakmis kan pihtisi dedi,hatta bitane daha dusurceksin icerde kan birikmis cikamayinca pihtilasmis onlar dusuyo dedi.ama baska dusurmedim.bisey olsa dogum sonrasi kac kere gittim ultrasonla bakti ama karindan bakmisti parca falan olsa gorurdu sanirim.bakalim yarina kadar azalmazsa bende giderim.

Bende kontrole gitmiştim canım sorun yok demişlerdi. Ama senin asiri kanaman yoksa korkma ben tedbirli ol dikat et diye uyarmak istedim. Seni korkuttu gum için kusura bakma zaten acin taze:(

Canim korktum vallahi :KK43: benim dogumdan sonraki kanamada parcalar dustu 2 tane,goturdum hastaneye parcayi.doktor bakmis kan pihtisi dedi,hatta bitane daha dusurceksin icerde kan birikmis cikamayinca pihtilasmis onlar dusuyo dedi.ama baska dusurmedim.bisey olsa dogum sonrasi kac kere gittim ultrasonla bakti ama karindan bakmisti parca falan olsa gorurdu sanirim.bakalim yarina kadar azalmazsa bende giderim.

Bende kontrole gitmiştim canım sorun yok demişlerdi. Ama senin asiri kanaman yoksa korkma ben tedbirli ol dikat et diye uyarmak istedim. Seni korkuttu gum için kusura bakma zaten acin taze:(

Slm kizlar uzundur yazmiyorum ama okuyorum hep :KK43: yeni katilanlara sabir diliyorm allahtan. Su an 30 haftalk hamileym ve dun gece ruyamda dogum yapmisim bebegimi kucagima vermisler kalp atisi yok yasamiyo diye ve butun organlarini almislar sadece kalbi kalms. Snra kucagmda canlaniyo aglamaya basliyo ebe alip organlarini geri koyuyo cok korkuyorm ama bu cocuguma da bisey olcak diye uyandm dudagmda kocaman bi ucuk :KK43:( surekli buna benzer ruyalar goruyorum allah yardmcimiz olsn saglikli sihhatli bebeklerimizi almayi nasip etsn.dualarinizi eksik etmeyn nolur hamile kaldktan snra da o korkuyu hic yenemedm :KK43:(
Ruyanda ki hayri gor bence korkularin var bu ruyanda bebegini kaybedigini gosteriyor ama ak hemsire organlari i veri veriyor ku agimda agliyor diyorsu bu da korkhlqrina ragmen o bebegi seninle olucagini gosteriyor yani saglicakla bebegini kucagina alicaksin. Lutcen icini ferah tut bak cogu gitmis en az 8 hafta sonra yavrun seni le olucak insallah. Allab ona ve sana saglik sihat versin. Bebegi hayirli bid evlat olsun uzun omurlu olsun insallah dualarimiz senin ve tum bebek bekleyenlerle darisi bazimiza insallah

Ruyanda ki hayri gor bence korkularin var bu ruyanda bebegini kaybedigini gosteriyor ama ak hemsire organlari i veri veriyor ku agimda agliyor diyorsu bu da korkhlqrina ragmen o bebegi seninle olucagini gosteriyor yani saglicakla bebegini kucagina alicaksin. Lutcen icini ferah tut bak cogu gitmis en az 8 hafta sonra yavrun seni le olucak insallah. Allab ona ve sana saglik sihat versin. Bebegi hayirli bid evlat olsun uzun omurlu olsun insallah dualarimiz senin ve tum bebek bekleyenlerle darisi bazimiza insallah
Amin insallah canm ya iyi dusunmeye calisiyorm ama bazen elimde olmuyo allahm korkularimizi yersiz cikarsn hepimizin kucaklari dolsun.

Bende kontrole gitmiştim canım sorun yok demişlerdi. Ama senin asiri kanaman yoksa korkma ben tedbirli ol dikat et diye uyarmak istedim. Seni korkuttu gum için kusura bakma zaten acin taze:KK43:
Ne kusuru canim cok sagol.ben psikolojik olarak iyi olmadigim icin herseyden korkar oldum.haklisin tabiki.oyle asiri degilde baya cok yani..2 saate bir uzun ped doluyor 2 gundur.insallah azalir valla kan kalmadi vucudumda.

Back
X