- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- 18
Gözümuz yasli,boynumuz bükük kaldiBende ogluma bi defter almistim hayatim yaziyordu kapaginda cinar agaci vardi uzerinde. Esimle benim aile soy agacimiz cikardik esimle tanismamizdan evlikik anilarimiza hamile kaldiginda neler hisettigimize vs gibi anilar sonra ay ay hamilelikte yasadiklarim. Bu kisma kadar hepsi normal defterde bebegimin ayak izi ilk resmi vs vardi ayak izini aldirmistim ebeye defteri teslim ettim. Sonra ay ay dogumdan sonra yadadiklarimiz bebegimin gelisimi asilari ilk disinin cikisi vs olacakti okul anilarina kafar 18 yadina kadar doldurup 18. Yas gununde ona hefiye edicektim o da universite anilarini ve hayatinin kadinini bulup evlenince evlilik anilarini yazicakti offf neler hayak etmistik olmadi defterimiz yarim kaldi simdi ikinci cocugun okdugunda ona yapmasam haksizlik oluxak yapsam icinde hep oglumda yasadiklerimin korkusu yine yarim kalir mi bu defter olucak Allah yardimcimiz olsun

Defteri elime her aldigimda icim yaniyor.tekrar tekrar okuyorum yazdiklarimi,okudukca daha bi agliyorum.benim yazdigim defter sadece oglum icindi.sadece ben yaziyordum,annesinden biricik ogluna..ama onun icin ayrica bi defterimiz daha vardi,babasi uzerine taslarla isimlerimizi yazdirmisti,icine fotograflarimizi bastirmisti,hepsinin yaninda kendi yazdigi yazilari..her ultrason fotosunu icine koyup album yapiyordum cok guzeldi