Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende ogluma bi defter almistim hayatim yaziyordu kapaginda cinar agaci vardi uzerinde. Esimle benim aile soy agacimiz cikardik esimle tanismamizdan evlikik anilarimiza hamile kaldiginda neler hisettigimize vs gibi anilar sonra ay ay hamilelikte yasadiklarim. Bu kisma kadar hepsi normal defterde bebegimin ayak izi ilk resmi vs vardi ayak izini aldirmistim ebeye defteri teslim ettim. Sonra ay ay dogumdan sonra yadadiklarimiz bebegimin gelisimi asilari ilk disinin cikisi vs olacakti okul anilarina kafar 18 yadina kadar doldurup 18. Yas gununde ona hefiye edicektim o da universite anilarini ve hayatinin kadinini bulup evlenince evlilik anilarini yazicakti offf neler hayak etmistik olmadi defterimiz yarim kaldi simdi ikinci cocugun okdugunda ona yapmasam haksizlik oluxak yapsam icinde hep oglumda yasadiklerimin korkusu yine yarim kalir mi bu defter olucak Allah yardimcimiz olsun
Gözümuz yasli,boynumuz bükük kaldi:KK61:
Defteri elime her aldigimda icim yaniyor.tekrar tekrar okuyorum yazdiklarimi,okudukca daha bi agliyorum.benim yazdigim defter sadece oglum icindi.sadece ben yaziyordum,annesinden biricik ogluna..ama onun icin ayrica bi defterimiz daha vardi,babasi uzerine taslarla isimlerimizi yazdirmisti,icine fotograflarimizi bastirmisti,hepsinin yaninda kendi yazdigi yazilari..her ultrason fotosunu icine koyup album yapiyordum cok guzeldi :KK43: doktorumuz her seferinde bize özel 2~3 fotograf cekerdi..buyudukce devam edecektik..simdi hepsi elimde birer gozyasi..dayanamiyorum yaa her sey yarim kaldi..bir daha icimde boylesine bir heves,istek,heyecan olur mu hic bilemiyorum..yaptigim her sey oglumla guzeldi..

Gözümuz yasli,boynumuz bükük kaldi:KK61:
Defteri elime her aldigimda icim yaniyor.tekrar tekrar okuyorum yazdiklarimi,okudukca daha bi agliyorum.benim yazdigim defter sadece oglum icindi.sadece ben yaziyordum,annesinden biricik ogluna..ama onun icin ayrica bi defterimiz daha vardi,babasi uzerine taslarla isimlerimizi yazdirmisti,icine fotograflarimizi bastirmisti,hepsinin yaninda kendi yazdigi yazilari..her ultrason fotosunu icine koyup album yapiyordum cok guzeldi :KK43: doktorumuz her seferinde bize özel 2~3 fotograf cekerdi..buyudukce devam edecektik..simdi hepsi elimde birer gozyasi..dayanamiyorum yaa her sey yarim kaldi..bir daha icimde boylesine bir heves,istek,heyecan olur mu hic bilemiyorum..yaptigim her sey oglumla guzeldi..
Oyle yandi ki canim bir daha hamile kalirsam hic bi sey yapmiyacagim almiyacagim diyorum saglicakli olsunda carsafa sarip goturmeye raziyim evime sonra nasilsa yapilir bos kalan besik kullanilamayan kiyafetler aldigim cikolatalar hediyelikler defterler hepsi daha cok acitti icimi eskilerin laflari geliyor hep aklima dogmamis bebege don bicmeyin diye biz cok mu abartip sevindil diyorum boyle sevincimiz kursagimizda kaldi Rabbim sen buyuksun her seyin hayirlisini ver ayni acilarla sinama bizi eger hayirlisi evlatsiz kalmamsa bu dunyada veripte alma hic verme ayni aciyi yasamaktansa bagrima tas basmaya raziyim.

Oyle yandi ki canim bir daha hamile kalirsam hic bi sey yapmiyacagim almiyacagim diyorum saglicakli olsunda carsafa sarip goturmeye raziyim evime sonra nasilsa yapilir bos kalan besik kullanilamayan kiyafetler aldigim cikolatalar hediyelikler defterler hepsi daha cok acitti icimi eskilerin laflari geliyor hep aklima dogmamis bebege don bicmeyin diye biz cok mu abartip sevindil diyorum boyle sevincimiz kursagimizda kaldi Rabbim sen buyuksun her seyin hayirlisini ver ayni acilarla sinama bizi eger hayirlisi evlatsiz kalmamsa bu dunyada veripte alma hic verme ayni aciyi yasamaktansa bagrima tas basmaya raziyim.
Kiyamam yaa bende ayniyim inanki..cok mu sevdim,cok mu uzerine dustum,cok fazlami abarttim diyorum..ne bileyim yapmadigim,almadigim sey kalmamisti..Allahin zoruna mi gitti diyorum asiri sevmem..bir daha hamile kalmaya korkuyorum bisey olursa bu sefer atlatamam diyorum,sonra buyuk konusmak ve Allaha isyan olmasin diye susuyorum..ne yapacagimizi,ne dusunecegimizi sasirdik.Allah tekrar verirse insallah bizlere bu sefer bir cöp bile almam.aynen carsafa sarar alir gelirim evime..keske hic biseyimiz olmasaydida hastane carsafina sarip getirseydik bebeklerimizi :KK43: ama olmadi..olmayinca olmuyor.kader..sabir diliyorum Allahtan hepimize.yuce rabbim tekrar yasatsin anneligi bu sefer sag saglim alalim insallah kucagimiza..

" RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "

Kizlar hergun 100 tane okuyun.ben okuyorum hepimiz icin.sizde okuyun hepimiz icin.Allah buyuk yardim edecek bizlere insallah.

Bizde öyleydik çok doyumsuzduk herşeyden çok çok aldık hevesle aşkla benimde aklıma ilk büyüklerin lafı gelmişti dogunca alırsın diyorlardı.ama sanki rabbim bu hevesini doyasıya yaşa der gibi çok saglıklı bir hamilelik nasip etmişti elhamdülillah.şimdi bütün kıyafetleri başka bir bebek giyecek demekki onun kısmetiymiş

Bizde öyleydik çok doyumsuzduk herşeyden çok çok aldık hevesle aşkla benimde aklıma ilk büyüklerin lafı gelmişti dogunca alırsın diyorlardı.ama sanki rabbim bu hevesini doyasıya yaşa der gibi çok saglıklı bir hamilelik nasip etmişti elhamdülillah.şimdi bütün kıyafetleri başka bir bebek giyecek demekki onun kısmetiymiş
Yaa oyle gercekten..ne kismetli yavrum diyerek alindi yapildi okadar..meger ona kismet olmayacakmis :( insallah yavrularimizin kardeslerine kismet olur

FB_IMG_1440431510507.webp

Kızlar lütfen öyle düsünmeyim. Hangi anne adayi heycan heves etmez sevinmez hazirlik yapmaz var mi öyle biri? Ki benim dogumuma bikac gün kalmisti ve sadece hastane cikisi almistim Rabbim giydirmeyi nasip etsin diyerek. Bence biz onlara nasil hazirlandiysak onlar da bize cennette öyle hazirlaniyolar. Biliyosunuz ellerinde dolu bi testi kevser havzında bekliyolar annemiz olmadan girmeyiz cennete diyolar :) Hamd evimizi hazirliyolar. Kendinizi böyle düsünüp hiiiccc üzmeyin melek anneleri

Kızlar tabi ki üzülüyoruz ama zamanla herseyde alışıyoruz işte.oğluma çok uzun zamandır gitmiyordum.babası dedesi babaannesi ile beraber gittik.yeni o kadar çok bebek vardı ki:(((. Ben kendimi geçtim onlara üzüldüm :(((.Allah hepimize o sabrı o gücü veriyor ki bizleri ayakta tutan sadece inancımız...ama Şumnu'da ekliyeyim.kardeşlerinde de Heyecanlı oluyorsunuz emin olun.ben bu sefer o kadar inandım ki cinsiyetini öğrendiğim an alacağım bebeğimin herseyini.inanıyorum bu sefer olacak kucağıma alacağım...

Kızlar tabi ki üzülüyoruz ama zamanla herseyde alışıyoruz işte.oğluma çok uzun zamandır gitmiyordum.babası dedesi babaannesi ile beraber gittik.yeni o kadar çok bebek vardı ki:KK43:((. Ben kendimi geçtim onlara üzüldüm :KK43:((.Allah hepimize o sabrı o gücü veriyor ki bizleri ayakta tutan sadece inancımız...ama Şumnu'da ekliyeyim.kardeşlerinde de Heyecanlı oluyorsunuz emin olun.ben bu sefer o kadar inandım ki cinsiyetini öğrendiğim an alacağım bebeğimin herseyini.inanıyorum bu sefer olacak kucağıma alacağım...
Canim insallah..hayirli olsun,rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin,saglikli hayirli bu dunyada omurlu olsun insallah.

Kızlar lütfen öyle düsünmeyim. Hangi anne adayi heycan heves etmez sevinmez hazirlik yapmaz var mi öyle biri? Ki benim dogumuma bikac gün kalmisti ve sadece hastane cikisi almistim Rabbim giydirmeyi nasip etsin diyerek. Bence biz onlara nasil hazirlandiysak onlar da bize cennette öyle hazirlaniyolar. Biliyosunuz ellerinde dolu bi testi kevser havzında bekliyolar annemiz olmadan girmeyiz cennete diyolar :) Hamd evimizi hazirliyolar. Kendinizi böyle düsünüp hiiiccc üzmeyin melek anneleri
Canim zaten tek tesellim ogluma orda kavuscak olmam..insallah kavusuruz yavrularimiza gercek hayatta..bu dunyada da hayirli saglikli ve omurlu evlatlarimiz olur insallah.

Amin .kısmetten nasipten ötesi yokmuş ama bir daha hamile olsam almaya cesaret edemem
Bence zamana birakalim.belki de cok iyi hissederiz kendimizi hamileyken..ne bileyim,yeni bir hayat,yeni bir renk..insallah tez zamanda tekrar olur kuzularimiz..

ben hiçbir şey almamıştım kızlar benim hamileliğimde sıkıntılıydı ya son ay alırım diye düşünüyordum hep ama şimdi bende cinsiyet belli olunca alıcam inşallah bende hamileyken bebek mağazası gezmek almak istiyorum bu defa iyi olacak allahın izniyle

Bence zamana birakalim.belki de cok iyi hissederiz kendimizi hamileyken..ne bileyim,yeni bir hayat,yeni bir renk..insallah tez zamanda tekrar olur kuzularimiz..
evet canım bencede iyi hissedeceğiz yeni bebek bize iyi gelecek olumsuzları değil de hep olumluları düşünelim ve öyle olsun inşallah

kızlar bir ben hiç bişey almayı düşünmüyorum sanırım hatta cinsiyeti bile öğrenmeyi düşünmüyorum herşey süpriz olsun bebeğimiz sağlıklı sihatli uzun ömürlü gelsin yeterki kucağımıza gerisi olur yapılır 2 satte alırım herşeyini zaten yıkanmış ütülenmiş bir sürü kıyafet var bide benim 3 yaşında kızım var ona bunu 2. kere yaşatmaktanda korkuyorum rabbim kucağımıza alıp büyütmek nasip olmayacaksa hamile bırakma bizleri sağlıklı sihatli uzun ömürlü ailecek büyütmeyi nasip et bizlere

evet canım bencede iyi hissedeceğiz yeni bebek bize iyi gelecek olumsuzları değil de hep olumluları düşünelim ve öyle olsun inşallah
Evet canim hep iyi seyler dusunelim ki iyi olsun..rabbim onun rizkini da verecektir.icinden nasil davranmak gelecekse oyle yap hamileyken.zamana birakalim.hayirlisi insallah.

kızlar bir ben hiç bişey almayı düşünmüyorum sanırım hatta cinsiyeti bile öğrenmeyi düşünmüyorum herşey süpriz olsun bebeğimiz sağlıklı sihatli uzun ömürlü gelsin yeterki kucağımıza gerisi olur yapılır 2 satte alırım herşeyini zaten yıkanmış ütülenmiş bir sürü kıyafet var bide benim 3 yaşında kızım var ona bunu 2. kere yaşatmaktanda korkuyorum rabbim kucağımıza alıp büyütmek nasip olmayacaksa hamile bırakma bizleri sağlıklı sihatli uzun ömürlü ailecek büyütmeyi nasip et bizlere
Canim Allah tekrarini yasatmasin insallah hicbirimize..bu sefer sagliklica alalim kucagimiza.vallahi bende oyle dusunuyorum cinsiyeti surpriz olsun diyorum ama catlarim ogrenmezsem dayanamamki..cunku ben tekrar oglum olsun istiyorum,yarim kalan herseyi onunla yasamak istiyorum..insallah hepimizin gonlune gore olur

Canim Allah tekrarini yasatmasin insallah hicbirimize..bu sefer sagliklica alalim kucagimiza.vallahi bende oyle dusunuyorum cinsiyeti surpriz olsun diyorum ama catlarim ogrenmezsem dayanamamki..cunku ben tekrar oglum olsun istiyorum,yarim kalan herseyi onunla yasamak istiyorum..insallah hepimizin gonlune gore olur

Back
X