Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim Allah tekrarini yasatmasin insallah hicbirimize..bu sefer sagliklica alalim kucagimiza.vallahi bende oyle dusunuyorum cinsiyeti surpriz olsun diyorum ama catlarim ogrenmezsem dayanamamki..cunku ben tekrar oglum olsun istiyorum,yarim kalan herseyi onunla yasamak istiyorum..insallah hepimizin gonlune gore olur
amin cnm bende dayanamam ama bu seferde böyle olsun insanlar karnımdan tahmin etmeye çalışsın iddiaya girsin falan :)

amin cnm bende dayanamam ama bu seferde böyle olsun insanlar karnımdan tahmin etmeye çalışsın iddiaya girsin falan :)
Evet dusununce cok heyecan verici..insallah oyle olur canim.ben hamilelikte kiz yada erkegin hic bir ayrimi olmadigini dusunuyorum,tek ayrim karin sekli..gercekten ben ogluma hamileyken karnim füze gibi sivriydi..tekrar oglum olsa anlarim karin seklimden.hep yolda durdurup bebegin erkek dimi diye soruyorlardi,baya buyuk ve sivriydi cunku.

FB_IMG_1441627881845-1.webp

:((( allahm bu kara gunleri geri birakmayi nasip etsn. Benim esim de polis su an ayriyiz ben memleketime geldm doguma kadr burda kalicam allahtan bisey cikmazsa. Ama icim icimi yiyo esime bisey olcak diye bi yandan da bebegimi dusunup duruyorum ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum dogum yaklastikca artiyo korkum :(( allahm yardmcmz olsn insallah hersey cok guzel olur.rabbim askerimizi polisimizi korusun

Kızlar tabi ki üzülüyoruz ama zamanla herseyde alışıyoruz işte.oğluma çok uzun zamandır gitmiyordum.babası dedesi babaannesi ile beraber gittik.yeni o kadar çok bebek vardı ki:KK43:((. Ben kendimi geçtim onlara üzüldüm :KK43:((.Allah hepimize o sabrı o gücü veriyor ki bizleri ayakta tutan sadece inancımız...ama Şumnu'da ekliyeyim.kardeşlerinde de Heyecanlı oluyorsunuz emin olun.ben bu sefer o kadar inandım ki cinsiyetini öğrendiğim an alacağım bebeğimin herseyini.inanıyorum bu sefer olacak kucağıma alacağım...
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Hayirli saglikli ve omurlu olsu dogacak yavrun. Elbette dogacak bebeklerimizi ac acikta biramiycagiz ama bu defa kenarda biriktirmekten yanayim. Dogsun kucagima alayim saglicakla kavusayim hic bi seyini eksik etmem yine Allah buyuktur kardesinden kalan bi xolu kiyafet var zaten kundaklar bateniye yorgan yastik erkek bebek icin gerekli her sey var. Kiz olursada aliriz zamanla yetefki sagliklari yerinde olsun. Bilmiyorum bu benim dusuncem ben her gun isten eve elimde posetlerle donerdim. Ayliklar bitti onumuzdeki senenin kiyafetlerini almaya basladim. Annem bazen kizardi kizim bekle kizim sabret bak bi dogsun sqglicakla hepsini aliriz derdi. Simdi kendi evladimaxa giyxirsem o kiyafetleri hep aklimda ilk heycanim olucak. O nedenle ikinci yavruma bu haksizligi yapicam belki digerini hayal edicem acaba onda nasil olurdu diye :( o nedenle kizim olursa almiycam hic bir sey kenara her ay alisveris yaparmisim gi i koyucam parasini vakti gelince gider aliriz esim ben ve bebegim birlikte yapariz alisverisi insallah

:KK43:(( allahm bu kara gunleri geri birakmayi nasip etsn. Benim esim de polis su an ayriyiz ben memleketime geldm doguma kadr burda kalicam allahtan bisey cikmazsa. Ama icim icimi yiyo esime bisey olcak diye bi yandan da bebegimi dusunup duruyorum ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum dogum yaklastikca artiyo korkum :KK43:( allahm yardmcmz olsn insallah hersey cok guzel olur.rabbim askerimizi polisimizi korusun
Amin canim Yuce Mevlam tum askerlerimizi polislerimizi korusun. Allah hepsinin yar ve yardimcisi olsun. Cok zor zamanlardan geciyor ulkemiz ve cok buyuk oyunlar oynaniyor gormemsk ici kor olmak lazim. Hic kimsenin gormedigi bir gercek var savas ve teror kimin isine yariyor kim boyle bizi bir birimize dusuruyor. Bu isten en buyuk cikar silah satanlarin ABD ve israil iki tarafada silah satiyor hatta teror orgutlerine bedava veriyor silahi turkiyeye satiyor savunma yapsin xiye olan mahsum inzanlara oluyor. Ne basimizdakilerin ne de zengin ailelerin cocuklari olenler hepsi gariban :( Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin bitsin artik bu kan bu savas hic bir ana evladiyla sinanmasin. Bu gun bi haber yuregimi burktu sirnakta haber yapan gazeteciye askef abi cekme annem beni erzurumda biliyor diyor :( Allahim ne olur bitsin bu kavga bu son olsu ne olur

Amiiin insallah ya dedigin gibi olan garibanin cocuguna oluyo ates dustugu yeri yakiyo kac ocak sondu ya yetsn artk bu kadar basit mi hersey kimin icin ölüyolar hic mi degerleri yok. Herkes kendi cikarlarinin pesinde hala

Evet dusununce cok heyecan verici..insallah oyle olur canim.ben hamilelikte kiz yada erkegin hic bir ayrimi olmadigini dusunuyorum,tek ayrim karin sekli..gercekten ben ogluma hamileyken karnim füze gibi sivriydi..tekrar oglum olsa anlarim karin seklimden.hep yolda durdurup bebegin erkek dimi diye soruyorlardi,baya buyuk ve sivriydi cunku.
canım bence hiç belli olmuyor benim 2 kızım oldu ilkinde karnım yayvandı 2. de öne doğru top koymuş gibiydi hatta herkes bu erkek olacak bak şaşırtacak sizi derdi şaşırttı ama kızdı meleğimiz

canım bence hiç belli olmuyor benim 2 kızım oldu ilkinde karnım yayvandı 2. de öne doğru top koymuş gibiydi hatta herkes bu erkek olacak bak şaşırtacak sizi derdi şaşırttı ama kızdı meleğimiz
Hayirlisi Allahtan,saglikli olsunda kiz erkek hic farketmez ikiside yok sonucta bende..keske 1 kiz 1 erkek ikiz olsada bir seferde ciksa aradan :) gerci ben 1 erkek,2 kiz istiyorum ama..hatta cok kiz istiyorum.ama sadece istiyorum doguramam okadar cok cocugu..

:KK43:(( allahm bu kara gunleri geri birakmayi nasip etsn. Benim esim de polis su an ayriyiz ben memleketime geldm doguma kadr burda kalicam allahtan bisey cikmazsa. Ama icim icimi yiyo esime bisey olcak diye bi yandan da bebegimi dusunup duruyorum ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum dogum yaklastikca artiyo korkum :KK43:( allahm yardmcmz olsn insallah hersey cok guzel olur.rabbim askerimizi polisimizi korusun
Rabbim esinide evladini da korusun canim benim..sag saglim alirsin insallah kucagina bebegini,Allah saglikli uzun omurler versin.

Merhaba melek anneleri öncelikle hepimizin başı saolsun bir sürü şehit verdik Allahim ailelerine sabirlar versin.uzun bir süredir sizi takip ediyorum yazdklarnzla agliyorum yazmaya bugun cesaret buldum hepimizin yasadigi seyler farkli da olsa ayni evlat acisi yasiyoruz Allah hepimize sabır versin bende melegim canim oglumu Aras imi 31 temmuzda kaybettim oglumu cok özlüyorum icim cok yaniyor bu aci gecmez cok zorlaniyorum icim parcalaniyor sabah altida bebegimin mezarindaydim bebegimin yeri orasi degildi ki kucagimdi neden byle oldu hala inanamiyorum bunu yasadigima hala konduramiyorum bebegime Allahim hepimize sabirlar versin kimseye yasatmasin bu aciyi

Merhaba melek anneleri öncelikle hepimizin başı saolsun bir sürü şehit verdik Allahim ailelerine sabirlar versin.uzun bir süredir sizi takip ediyorum yazdklarnzla agliyorum yazmaya bugun cesaret buldum hepimizin yasadigi seyler farkli da olsa ayni evlat acisi yasiyoruz Allah hepimize sabır versin bende melegim canim oglumu Aras imi 31 temmuzda kaybettim oglumu cok özlüyorum icim cok yaniyor bu aci gecmez cok zorlaniyorum icim parcalaniyor sabah altida bebegimin mezarindaydim bebegimin yeri orasi degildi ki kucagimdi neden byle oldu hala inanamiyorum bunu yasadigima hala konduramiyorum bebegime Allahim hepimize sabirlar versin kimseye yasatmasin bu aciyi
Basin sag olsn allahm sabrini ve mukafatini versn kisa surede. Neden kaybettin bebegini canm

Basin sag olsn allahm sabrini ve mukafatini versn kisa surede. Neden kaybettin bebegini canm

Amin canm hepimizin insallah.Ben hala inanamiyorum bunu yasadigimiza bebegime kavusucagim ani beklerken bir anda aniden oldu bayramda memlektme gitmistik cok hzli sekilde heryerimde ödem olusmaya basladi ve dusuk olan tansiyonum cikmaya baslamisti asiri sekilde terliyordum bebegimin hareketlerinde degismeler basladi azaliyordu bazen hrktsz gbi buyuk korkular yasamaya baslamistim bizde korkup hemen doktora gittik o an bisey yoktu tuzlu yeme bol su ic fln dediler bsy yok dediler ultrasnda bebegm iyiydi hrktleri braz duzelmeye baslamsti hareketkendi.Hamileligimn basindan beri testlerimiz herseyimiz de bu zamana kadar guzeldi.Memleketten döndüğümde zaten kontrlm de vardi bayrmdan snra eve dönüşte yolda halsizlesme bulanti basladi bnde tansiyonuma yoruyrdm karnmda agriyordu arada geciyordu snra kendi doktoruma kontrlde hersey ortaya ckti bebegimn kalbi durmus kordonuna dolanmis iki kere dugum olusms ve kakasinida yapmis o an ztn dunya basima yikildi hala inanamiyrm nasil olur dye aniden sezeryana alindim 31 temmuzda 27 haftalik 3 gunluktu 780 gram ölü dgum oldu bebegim son ana kadar yasiycak yanlislik vardir dye dusundum ama bebegim yoktu o hastaneden uc kisi ckmayi hep hayal etmistim ama bebegim yokk kollarim bombos :KK43:amelytta doktorun dedigi kanimda da pihtilasma olusmus zehirlenmsim tansynm ani ckip dusmesi bebegime pihti atip kalbinn durmasina sebep olablrms dha kontrllerm ve testler yapilicak giden bebegim geri gelmiyor ki neden dyorum neden ...

Amin canm hepimizin insallah.Ben hala inanamiyorum bunu yasadigimiza bebegime kavusucagim ani beklerken bir anda aniden oldu bayramda memlektme gitmistik cok hzli sekilde heryerimde ödem olusmaya basladi ve dusuk olan tansiyonum cikmaya baslamisti asiri sekilde terliyordum bebegimin hareketlerinde degismeler basladi azaliyordu bazen hrktsz gbi buyuk korkular yasamaya baslamistim bizde korkup hemen doktora gittik o an bisey yoktu tuzlu yeme bol su ic fln dediler bsy yok dediler ultrasnda bebegm iyiydi hrktleri braz duzelmeye baslamsti hareketkendi.Hamileligimn basindan beri testlerimiz herseyimiz de bu zamana kadar guzeldi.Memleketten döndüğümde zaten kontrlm de vardi bayrmdan snra eve dönüşte yolda halsizlesme bulanti basladi bnde tansiyonuma yoruyrdm karnmda agriyordu arada geciyordu snra kendi doktoruma kontrlde hersey ortaya ckti bebegimn kalbi durmus kordonuna dolanmis iki kere dugum olusms ve kakasinida yapmis o an ztn dunya basima yikildi hala inanamiyrm nasil olur dye aniden sezeryana alindim 31 temmuzda 27 haftalik 3 gunluktu 780 gram ölü dgum oldu bebegim son ana kadar yasiycak yanlislik vardir dye dusundum ama bebegim yoktu o hastaneden uc kisi ckmayi hep hayal etmistim ama bebegim yokk kollarim bombos :KK43:amelytta doktorun dedigi kanimda da pihtilasma olusmus zehirlenmsim tansynm ani ckip dusmesi bebegime pihti atip kalbinn durmasina sebep olablrms dha kontrllerm ve testler yapilicak giden bebegim geri gelmiyor ki neden dyorum neden ...
Canim benim aglayarak okudum inanki.Allah hepimize bol bol sabir versin.benim ogluma da kordon dolandi hemde 38.haftada.doguma sayili gunler kala.kocaman bebekti kordon dolanmasaydi dogunca gayet iyi yasardi yani:KK61:öluyorum uzuntuden..onca emegim,bebegim bir gunde yok olup gitti..insan inanamiyor,konduramiyoruz dedigin gibi,bende 30 temmuzda kaybettim acimiz cok taze,cok yeni..insallah zamanla kendimize geliriz.derdimizin devasi yeni bir bebek ama insan korkuyor olanlardan sonra.insallah Allah kalbimize ferahlik verirde yeniden bu guce kavusuruz.Allah saglikli ve omurlu bebekler nasip etsin hepimize.

Allah sabır versin.

Back
X