- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy cok sevindim yaaaa tebrikler Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsinKızlarselverrr hamileeeee
Canim cokkkkkk sevindim sana da bayram hediyesi yapmis minigin masallah Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza insallah aminnnnKızlar merhaba 3 ay once bebegimi kaybettim 34, haftada rabbim bu ay yine nasio etti sizlere belki moral,olurum dedim rabbim sizlerede hayırlısıyla saglikli bisekilde en kisa zamanda aratmadan nasip etsin insallah
Canım kimse bu acıyı bizim yaşadığımız gibi derinden yaşayamaz bilemez ne çektiğimizi bir kendimiz birde Allah biliyor zaten sen üzme daha fazla kendini o bebek zaten senin ahirette de sonsuza kadar çocuğumuzu sevecegiz bizimle birlikte olacaklar bunu düşün rahatlat kendini. Yeniden hamile kalıp bebeklerimizi kucağımiza almadan bu acı dinmeyecek tabiki onun için stresden üzüntüden uzak durmak lazım canım.Kizlar hepinizin bayrami mubarek olsun insallah bundan sonra bayramlarimiz byle buruk huzunlu yarim gecmez ins bizimde saglikli guzel bebislerimiz olur seneye hepimizin kucagi dolu olsun insallah. Aras'ımın yanina gttim canm oglumun kara kuzumun yanina cok fena oldum bitmisim ben yaa dedim yasimin kaldiramayacgi aci yasiyorum yasarken ölmüsmhergun iyi oluyorum dedikce hep basa donuyorum hergun ayni yerdeyim nasil toparlanicam bilmiyorum Allahim sabir versin bize bugun bide kayinvalidem cok rahat anlatyr bebegimin mezarini yok neymis beton dokulck bsyi yok dyr yapilck ykildim ya yikildim nasil bu kadar kolay kolay konusabiliyor benim parcam orda canm kanm orda ya incinicegimi dusunmuyor hic agladim orda kitledim kendimi odaya
Cok dogru diyorsun canim hic kimse bizim gibi ince dusunemiyor neler hissedebilecegimizi anlamiyorlar ya unutmus hic yasanmams gbi davraniyorlar yada byle sacma konusuyorlar doktorum zaten hamilelik tansiyonum yuznden stres hic olmuycak dedi artik nasil mumkun olucaksa ins canm hepimizin kucagi dolsunda bizde mutlu olalim.Evet canim benim ilk goz agrim oglum benim topragini birakamadim oyle sevebildim yavrumu.Canım kimse bu acıyı bizim yaşadığımız gibi derinden yaşayamaz bilemez ne çektiğimizi bir kendimiz birde Allah biliyor zaten sen üzme daha fazla kendini o bebek zaten senin ahirette de sonsuza kadar çocuğumuzu sevecegiz bizimle birlikte olacaklar bunu düşün rahatlat kendini. Yeniden hamile kalıp bebeklerimizi kucağımiza almadan bu acı dinmeyecek tabiki onun için stresden üzüntüden uzak durmak lazım canım.
Ahhh ah..bizi yasamayan anlayamaz ki kuzum..sen ona bakma dusuncesiz iste..onemseme hic..yavrularimiz herzaman kalbimizdeler,icimizdeler..melek kuzularimiz onlar bizim..herkes unutsa bile biz asla unutamayiz,zaten milletin fikirleride hic umrumda degil acikcasi..ogluslarimiz gercek hayatta bizi bekliyor,canini sikanlara "oglum beni cennet kapisinda bekliyor,herkese nasip olmaz cennetten bir kose,demekki Allah bize o sansi verdi" de..herkese kapak olsun..bakmayalim hamilelere,bebeklere falan..onemsemeyelim etrafimizi..bizimde olcak insallah.tekrar yasiycaz o sevinci insallahhhhKizlar hepinizin bayrami mubarek olsun insallah bundan sonra bayramlarimiz byle buruk huzunlu yarim gecmez ins bizimde saglikli guzel bebislerimiz olur seneye hepimizin kucagi dolu olsun insallah. Aras'ımın yanina gttim canm oglumun kara kuzumun yanina cok fena oldum bitmisim ben yaa dedim yasimin kaldiramayacgi aci yasiyorum yasarken ölmüsmhergun iyi oluyorum dedikce hep basa donuyorum hergun ayni yerdeyim nasil toparlanicam bilmiyorum Allahim sabir versin bize bugun bide kayinvalidem cok rahat anlatyr bebegimin mezarini yok neymis beton dokulck bsyi yok dyr yapilck ykildim ya yikildim nasil bu kadar kolay kolay konusabiliyor benim parcam orda canm kanm orda ya incinicegimi dusunmuyor hic agladim orda kitledim kendimi odaya
Insallah canim benim aminnnnKızlar hayırlı bayramlarselverrr başlangıcı yaptı sıra bizde inşallah bizde hayırlı haberleri veririz en kisa zamanda
Evet tatlim bir daha oyle diyicem bende kimse bizim gibi de dusunmuyor kirilirmiyiz incinirmiyiz dye bende artik onemsemiycem insanlari hepsi ayri diyor ayri uzuyor...hep kalbimizdeler canim hep bizimle bebeklerimiz cikarmak gormek istedim yavrumu ordan kiyamiyorum konduramiyorum bebegime guzel oglum benim sevdim hep bebegimi melek oldular heryerde bizimle miniklerimiz artik...dgru dyrsun canim ins bizimde olcak Allahin izniyle ozendigimiz herseye kavusucaz ins hepinizden ins guzel haberler gelir hepimiz hamile kaliriz saglikli bebeklerimize insAhhh ah..bizi yasamayan anlayamaz ki kuzum..sen ona bakma dusuncesiz iste..onemseme hic..yavrularimiz herzaman kalbimizdeler,icimizdeler..melek kuzularimiz onlar bizim..herkes unutsa bile biz asla unutamayiz,zaten milletin fikirleride hic umrumda degil acikcasi..ogluslarimiz gercek hayatta bizi bekliyor,canini sikanlara "oglum beni cennet kapisinda bekliyor,herkese nasip olmaz cennetten bir kose,demekki Allah bize o sansi verdi" de..herkese kapak olsun..bakmayalim hamilelere,bebeklere falan..onemsemeyelim etrafimizi..bizimde olcak insallah.tekrar yasiycaz o sevinci insallahhhh
Evet canim insallah :) umudumuzu kaybetmeyelim..yoksa yasamak cok agir geliyor.bu sayfanin en basinda yazan kisiler ikinci bebeklerine kavusmuslar sirayla.bizlerde yasiycaz o sevincleri tekrar..kendi bebeklerimizi sevicez.daha yasin genc senin :) 30 a kadar 2 tane olur insallah..kaybettigimiz yavrularimiz icimizde uhte olarak kalacak bu cok aci ama hayata devam ediyoruz iste,ogluslarimizin kardesleri biraz da olsa bizi hayata bagliycak..buna inanalim..nasilsa bizde ölmeyecek miyiz herkes gibi..Evet tatlim bir daha oyle diyicem bende kimse bizim gibi de dusunmuyor kirilirmiyiz incinirmiyiz dye bende artik onemsemiycem insanlari hepsi ayri diyor ayri uzuyor...hep kalbimizdeler canim hep bizimle bebeklerimiz cikarmak gormek istedim yavrumu ordan kiyamiyorum konduramiyorum bebegime guzel oglum benim sevdim hep bebegimi melek oldular heryerde bizimle miniklerimiz artik...dgru dyrsun canim ins bizimde olcak Allahin izniyle ozendigimiz herseye kavusucaz ins hepinizden ins guzel haberler gelir hepimiz hamile kaliriz saglikli bebeklerimize ins
Insallah o sira bize gelir canim :)cok guzel demissin canm ins dedigin gibi olur iki bebegim olur hepimizin olur ins.evet canim kardesleri biraz olsun rahatlatcak bizi goz yaslarimizi ins dindiricek meleklerimizde kalbimizde olucak biz mutlu oldukca meleklerimiz huzurlu olcak bizi huzurla bekliycekler ins.canim esimin yengesinn gelinide ilk bebegini kaybetms sebepsz kalbi durmus 6 bucuk aylkms sezeryn olmus 3 ay snra tekrr hamile kalmis simdi ki kizina okula bile gdyr insallah bizimde oluck bizde mutlu olucazEvet canim insallah :) umudumuzu kaybetmeyelim..yoksa yasamak cok agir geliyor.bu sayfanin en basinda yazan kisiler ikinci bebeklerine kavusmuslar sirayla.bizlerde yasiycaz o sevincleri tekrar..kendi bebeklerimizi sevicez.daha yasin genc senin :) 30 a kadar 2 tane olur insallah..kaybettigimiz yavrularimiz icimizde uhte olarak kalacak bu cok aci ama hayata devam ediyoruz iste,ogluslarimizin kardesleri biraz da olsa bizi hayata bagliycak..buna inanalim..nasilsa bizde ölmeyecek miyiz herkes gibi..
Insallah canim benim..okadar cokki bunu yasayan.bizlerde yasadiktan sonra ogreniyoruz hep..Allah hepimize bol bol sabir versin..hamdolsun..insallah yuzumuz gulecek..o bebisler bu göbüslere gelecek :)Insallah o sira bize gelir canim :)cok guzel demissin canm ins dedigin gibi olur iki bebegim olur hepimizin olur ins.evet canim kardesleri biraz olsun rahatlatcak bizi goz yaslarimizi ins dindiricek meleklerimizde kalbimizde olucak biz mutlu oldukca meleklerimiz huzurlu olcak bizi huzurla bekliycekler ins.canim esimin yengesinn gelinide ilk bebegini kaybetms sebepsz kalbi durmus 6 bucuk aylkms sezeryn olmus 3 ay snra tekrr hamile kalmis simdi ki kizina okula bile gdyr insallah bizimde oluck bizde mutlu olucaz
Amin tatlim aminnnnn göbüşler dolsun bakalim hepimizin hayirlisiylaInsallah canim benim..okadar cokki bunu yasayan.bizlerde yasadiktan sonra ogreniyoruz hep..Allah hepimize bol bol sabir versin..hamdolsun..insallah yuzumuz gulecek..o bebisler bu göbüslere gelecek :)
Canim kaybettigim bebegim kızdı evet 2 oğlum var ilk defa kız kiyafetleri aldik sevincle ama olmadi benim bebegim gayet saglikliydi ne bende ne bebekte 34 hafta boyunca bi rahatsızlık olmadi 4gun kuvezde yasadi prensesim 4,günün gecesi aniden kalbi durmus dondurememisler oysa 5 yada 6 gun yatacakti kuvezde cikmasina 2 gün kalmisti cok büyük sok yasadik rabbim bana ve sizlere birdaha yasatmasin insallah bende ogullarimi adetten temzilendigim gecesi tek iliski ile hamile kaldim sende deneyebilirsin adetten sonra 5 gune kadar erkek 6,7,8 gunler kiz derler ben kizimda da bunu denemistim yine bunda da aynısını denedim erkek bebk olmasi icin enaz 4 gün birliktelik olmamasi gerekiyor sonrada iliski insallah beklemeden hemen nasip olur isteyen herkeseCanim cok sevindim vallahi insallah kizin olur o zaman :) kaybettigin kizmiydi bitanem,onun icin mi tekrar kiz istediniz?
Bende erkek istiyorum tutturabilirsem bakalim hayirlisi insallah.
Bide sormayi unuttum 34.haftada neden kaybetmistin sebebi neydi kan pihtilasmasimiydi? Seni uzmek istemiyorum hatirlatip ama merak ettim.hani onlemini aldinmi bu bebegin icin? Kiyamam minik prensese annesiiii oyy yerim onu ben hadi bakalim,3 ay sonra soylersin cinsiyetini insallah
Bazi kisiler adetten hemen sonraki gunlerde erkek bebege hamile kalmislar,bende onu bi deneyim diyordum yaa,keske hemen belli olsa cinsiyeti de gorsek kiz mi erkekmi senin minişin :) ama ne olursa olsun hayirli,saglikli ve bu dunyada ömurlu olsun insallah..olmazsa en garantisi ovulasyon testiyle yumurtlama donemine agirlik vereyim bari..
Bende yaptım canim bu duayi tavsiye ederimCanim Allah razi olsun okuycam bu duayi insallah
Cok sagol canim darısı isteyen herkse en kisa zamanda nasip olsun insallahselverrr hayırlı olsun canım cok sevındım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. İyi bayramlar herkese
Insallah kizlar bekliyorum haberlerinizi konusalacak yasanacak cok guzel gunlerimiz olacak insallah saglikla gelsinler yeter kiKızlar hayırlı bayramlarselverrr başlangıcı yaptı sıra bizde inşallah bizde hayırlı haberleri veririz en kisa zamanda