Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yok canim adetin hemen bitiminde tek iliskiyle oldu ogullarim ama kizimda adet bitiminden sonra 10,11,12 gunlerde oldu ama yumirtlama zamanim gecti o yüzden istersen facedeki geubumuza gelebilirsin canim orda bu konuda sohbetler var sana da biraz iyi gelir belki ozelden yazabilirsin
Anladim canim hayirlisi insallah..adet bitiminde kiz bebege hamile kalanda cokmus,kafam cok karisik,deniycem bakalim,Allah hepimizin gonlune gore versin insallah..benim dogal yoldan olsunda ne olursa olsun,rabbim aratmadan versin burdaki herkese insallah

Canım ınsalllah hem ıstıyorum hem de cok korkuyorum yasadıklarımı atlatabılmıs degılım sızın güzel haberlerınızı de duymak ısterım
Insallah hepimizin yeniden olur,bende hala dogumun travmasini atlatamadim..bebegim zaten hic aklimdan cikmiyor :( oyle cok ozluyorumki pamugumu,yeni bebegi sevemem gibi geliyor,ancak yasayarak gorcez bakalim,Allah hayirlisini versin canim benim..korkularimizi yenip yolumuza devam etmemiz lazim,cunku hayat devam ediyor ve ben baskalarinin cocuklarina bakip bakip ic cekmekten cok yoruldum
Canim test sonuclarin cikti mi?

Insallah hepimizin yeniden olur,bende hala dogumun travmasini atlatamadim..bebegim zaten hic aklimdan cikmiyor :KK43: oyle cok ozluyorumki pamugumu,yeni bebegi sevemem gibi geliyor,ancak yasayarak gorcez bakalim,Allah hayirlisini versin canim benim..korkularimizi yenip yolumuza devam etmemiz lazim,cunku hayat devam ediyor ve ben baskalarinin cocuklarina bakip bakip ic cekmekten cok yoruldum

Canim test sonuclarin cikti mi?
Yok ekim sonu gibi çıkarmış canım

11.09.2015 de minik oğlumu kaybettim. Kalbi durdu miniğimin. 35 haftalıktı ne yazık kendimi hala hamile sanıyorum. Alışmak çok zor. Kabullenmek çok zor. Sebebi yok dedi doktorum. Ama ben hala neyi yanlış yaptım diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Anladim canim hayirlisi insallah..adet bitiminde kiz bebege hamile kalanda cokmus,kafam cok karisik,deniycem bakalim,Allah hepimizin gonlune gore versin insallah..benim dogal yoldan olsunda ne olursa olsun,rabbim aratmadan versin burdaki herkese insallah
Amin canım insallah

11.09.2015 de minik oğlumu kaybettim. Kalbi durdu miniğimin. 35 haftalıktı ne yazık kendimi hala hamile sanıyorum. Alışmak çok zor. Kabullenmek çok zor. Sebebi yok dedi doktorum. Ama ben hala neyi yanlış yaptım diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Allah sabır versin canim acıların en büyüğü belki ama seni teselli edecek ne olabilir hepimiz ayni duygulari yaşadık neler hissettigini biliyorum tevekkül edecez onlar cennete bizlere seslenecek bekleyecek insallah bende 34,haftada kaybettim cok kötü gunler gecti unutmak mümkün degil ama rabbim aratmadan evladini sana geri gönderir insallah

Canim benim cok gecmis olsun.,ahhh ah,bizim hic bir yanlisimiz yok kendini suclama..iceriyi goremiyoruzki ne oldugunu anlasaydikta ona gore davransaydik..kaderimiz boyleymis,malesef elden hic birsey gelmiyor :( ilk bebeginmiydi?? Kan pihtilasmasi testlerini yaptir hemen,kan pihtilasmasindan kaybedince de hic bir sebep bulamiyorlar bebekte,sonradan annede pihtilasma oldugu tespit ediliyor..3 dusuk olmadan yapmiyorlar bu testleri ama sen tedbir amacli hemen yaptir "trombofili paneli" testin ismi..
Hic kolay degil,seni burdaki butun arkadaslarim ve ben cok iyi anlariz..yuregimiz yaniyor ama elbet yeniden bebeklerimiz olcak ve yaralarimiza bir nebzede olsa merhem olcak..o umudumuz olmasa yasayamazdik..bol bol dua etmeliyiz.

Alismak cok zor,karnimda bi gaz hareketi olsa, hala oglum vuruyor saniyorum elim karnima gidiyor..ne hallerle geldik o haftalara,ne haveslerle..
Sabredelim insallah gonlumuze ferahlik gelir canim benim..cok zor ama dayanmaliyiz hayatimiz devam ediyor cunku..
Bazilari dogurup cöpe atiyor,bazilari kazayla hamile kaliyor bebek yaramazlik yaparken nerden dogurdum seni diyor..onlari gorunce Allahim ben gül gibi bakacaktim yavruma,sacinin bir teline kiyamazdim diyorum..bakamiycak,durumu olmayan kisilerin beser onar cocugu oluyor perisan haldeler...bunlari gorunce isyan etmemek icin kendimi zor tutuyorum ama Allahin bir bildigi vardir..bu kadar acinin mukafati buyuktur insallah..

Allah sabır versin.bende 35 haftalık dogum yaptım yaptırıldım galiba tam zamanlı olmadıgından insan kensini hala hamile sanıyor bende öyleyim sanki tamamlamak gerekiyormuş gibi

Egerki kucagıma alacagım saglıklı bir evlat varsa allah nasip etsin .ama test temiz çıksa bile 9 ay cok zor gececek
Evet canim cok zor gececek hepimiz icin ama zaten hamilelik kolay bisey degilki..benim hamileligim hep yuregim agzimda gecti,hep kaybetme korkusu yasadim,sonunda da kaybettim..bu sefer cok daha kotu olacak biliyorum ama rahat olmaya caliscam,sende rahat olmaya calis..cunku kendimizi de yirtsak olan oluyor engel olamiyoruz,bu tamamen Allahin takdiri.
Sonunu bilemeyiz,insallahhhh sag saglim kucagimiza alip uzuuuunnn yillar saglikli bi sekilde yasariz cocuklarimizla..Allah ne cocuklarimizi bizsiz,ne de bizleri onlarsiz
birakmasin..kaderimizde evladimizin olacagi varsa zaten olur.
Rabbim tekrarini yasatmasin,daha beter acilar gostermesin insallah.
Nasipse gelir çinden yemenden,nasip degilse ne gelir elden...

Benim bir oğlum var 8 yaşında. O da 36 haftalık doğmuştu. Son 3 ay yatmak zorunda kalmıştım. Doğum kasılmalarım her ikisinde de 20 haftalıkken başladı. Büyük oğlumda doğumhanenin yoğun bakım servisinde 2ay geçirdim. Tokoliz tedavisi yapıldı. (7-24 iki serumla yaşadım)
Hiçbir hazırlık yapamadım. Kıyafetlerini bile alamadım. Yıllarca ikinci bir hamileliğe cesaret edemedim.
Tam istedim. Herşeyini tek tek hazırladım. Bu kez de yavrumu kucağıma alamadım.

Allah yardimcin olsun sabir versin :( hepimiz nerde hata yaptik diye sormusuzdur ama verende alanda yuce Mevla ne yapalim kadere isyan etmeden sabredelim ki meleklerimize vakti gelince kavusabilelim. Yanliz degilsin Allab yardimcimiz olsun hepimizin. Bak benim oglum 39. Haftada saglicakla dogdu kucagima aldim kokladim enfeksiyon tedavisine aldilar dovumdqn uc saat sonra 5 gun ku ezde yasadi doktoru saski enfeksiyonu dusmus taburcu edeceklerken aniden fenalasmis yavrum :( kim ne derse deaj herkes omrunu kaderini yasar sakin kendini suclama

Allah sabir versin canim basiniz saolsun cok cok zor insan bebegine konduramiyor yakistiramiyor...sakin canim kendini suclama hangimiz isteriz byle olmasini herseyini hazirlamisken beklerken heyecanla...kanadim kolum kirik benimde keske artik birileri daha gelmese diyorum yuregim iyice aciyor bebek kayiplarini duydukca...bende minik oglumu kaybettim 27+3 de simdi yuregimde tasiyorum evladimi mis gibi kokusunu hic duyamadm guzel yuzunu br kere olsun goremedm topragin ustnden sevicegim hic aklima gelirmiydi yasimizdan agir aci yasiyrz Allahim baska acilar yasatmasin hepimize sabirlarin en buyugu versin... bir evladin daha varmis onun icin daha guclu olmalisin ins hepimiz birbirmizin destegiyle bu zor gunleri atlatacaginz ins

Benim bir oğlum var 8 yaşında. O da 36 haftalık doğmuştu. Son 3 ay yatmak zorunda kalmıştım. Doğum kasılmalarım her ikisinde de 20 haftalıkken başladı. Büyük oğlumda doğumhanenin yoğun bakım servisinde 2ay geçirdim. Tokoliz tedavisi yapıldı. (7-24 iki serumla yaşadım)
Hiçbir hazırlık yapamadım. Kıyafetlerini bile alamadım. Yıllarca ikinci bir hamileliğe cesaret edemedim.
Anliyorum canim cok zor gercekten :(
Insallah bir daha dusunuyorsan bu sefer sag saglim kucagina alirsin..seninki sezaryenmiydi? Anladigim kadariyla erken gelmeye calisiyor bebeklerin.insallah bir cozum bulurlar da ona gore devam eder hamileligin..cok sukur bir tane evladin varmis,Allah ona hayirli saglikli uzun omurler versin..benim bitane bile yok,tup bebekle basarmistik ne guzel,onu da 38.haftada (37+2) kaybettik,dusunebiliyormusun durumun vahimligini..icim yaniyor,pamuk oglum cok guzeldi :KK61:

Anliyorum canim cok zor gercekten :KK43:
Insallah bir daha dusunuyorsan bu sefer sag saglim kucagina alirsin..seninki sezaryenmiydi? Anladigim kadariyla erken gelmeye calisiyor bebeklerin.insallah bir cozum bulurlar da ona gore devam eder hamileligin..cok sukur bir tane evladin varmis,Allah ona hayirli saglikli uzun omurler versin..benim bitane bile yok,tup bebekle basarmistik ne guzel,onu da 38.haftada (37+2) kaybettik,dusunebiliyormusun durumun vahimligini..icim yaniyor,pamuk oglum cok guzeldi :KK61:
Benim ikisi de sezeryandı. 3. Olur mu bilmiyorum. 37 yaşındayım ben

Evet canim cok zor gececek hepimiz icin ama zaten hamilelik kolay bisey degilki..benim hamileligim hep yuregim agzimda gecti,hep kaybetme korkusu yasadim,sonunda da kaybettim..bu sefer cok daha kotu olacak biliyorum ama rahat olmaya caliscam,sende rahat olmaya calis..cunku kendimizi de yirtsak olan oluyor engel olamiyoruz,bu tamamen Allahin takdiri.
Sonunu bilemeyiz,insallahhhh sag saglim kucagimiza alip uzuuuunnn yillar saglikli bi sekilde yasariz cocuklarimizla..Allah ne cocuklarimizi bizsiz,ne de bizleri onlarsiz
birakmasin..kaderimizde evladimizin olacagi varsa zaten olur.
Rabbim tekrarini yasatmasin,daha beter acilar gostermesin insallah.
Nasipse gelir çinden yemenden,nasip degilse ne gelir elden...
Ben o kadar güzel bir hamilelik yaşadımki doyasıya yaşadım bir kere bile bulanyım olmadı normal bi insandan daha saglıklıydım.yani gönlümcr yaşadım hamileleigi.ama bebegimi kaybettim.bu seferde belki hamilelik zor gecer evladım kucagımda olur .inşallahda böyle olur.allah nasip etsin hepimize.hem biz sıramızı savdık

Canım ya çok g olsunnn basın saolunn kendini suçlama nerden bilcektinn bole olcam ii hiç birimiz bilemez dilk

Back
X