Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim ikisi de sezeryandı. 3. Olur mu bilmiyorum. 37 yaşındayım ben
Istersen olur canim neden olmasin..akrabam oglu 15 yasindayken 37 yasinda bide kiz dogurdu..oglu normal dogum,dogum cok zor diye ikinci cocugu hic dusunmemis ama israrlara dayanamayip bide kiz yapti..

Ben o kadar güzel bir hamilelik yaşadımki doyasıya yaşadım bir kere bile bulanyım olmadı normal bi insandan daha saglıklıydım.yani gönlümcr yaşadım hamileleigi.ama bebegimi kaybettim.bu seferde belki hamilelik zor gecer evladım kucagımda olur .inşallahda böyle olur.allah nasip etsin hepimize.hem biz sıramızı savdık
Canim masallah..insallah birdahaki hamileliginde cok guzel gecer,darisi bana insallah..benimde bebegimden yana sıkıntı olmadi hic ama kendim surekli hastalandim.bulantim kisa surdu,kusmam olmadi ama bulanti zor gercekten..ben bide igne kullandigim icin o cok zorladi beni..ignenin dozu az kalirmi, bisey olurmu diye yuregim agzimda gecirdim..bide son aylarda 10 dk yurusem kasiklarim cok agrirdi..ben zorlandim baya hamileyken..

Canim masallah..insallah birdahaki hamileliginde cok guzel gecer,darisi bana insallah..benimde bebegimden yana sıkıntı olmadi hic ama kendim surekli hastalandim.bulantim kisa surdu,kusmam olmadi ama bulanti zor gercekten..ben bide igne kullandigim icin o cok zorladi beni..ignenin dozu az kalirmi, bisey olurmu diye yuregim agzimda gecirdim..bide son aylarda 10 dk yurusem kasiklarim cok agrirdi..ben zorlandim baya hamileyken..
Bende aynı mide bulantısı çok olurdu sürekli uyku hali birde hiç istahim yoktu ama bebek çok saglikliydi.

Siz neler yapıyorsunuz olamaazzz olamaazzz nerdesin kuzum merak ettim di seni:KK45:
Buralardayim canim benim,hamilelik belirtilerine bakiyorum,arastirma yapiyorum:KK49:
Korunmasiz bir kac iliski oldu bu ay,yumurtamin ne zaman catladigini anlayamadim ama olurya belki hamile kaldiysam:KK22: esim kandirdi beni,korunmadi anlatabildimmi :))) sonrada olan oldu diye artik korunmadim,doktor da kendini iyi hissettigin zaman basla calismalara dedi zaten,hadi bakalim ne zaman hamile kalcaksam,daha dogrusu dogal yoldan olcakmi bekleyip gorcez:KK50:

Buralardayim canim benim,hamilelik belirtilerine bakiyorum,arastirma yapiyorum:KK49:
Korunmasiz bir kac iliski oldu bu ay,yumurtamin ne zaman catladigini anlayamadim ama olurya belki hamile kaldiysam:KK22: esim kandirdi beni,korunmadi anlatabildimmi :))) sonrada olan oldu diye artik korunmadim,doktor da kendini iyi hissettigin zaman basla calismalara dedi zaten,hadi bakalim ne zaman hamile kalcaksam,daha dogrusu dogal yoldan olcakmi bekleyip gorcez:KK50:
Olacak tabiki sen içini ferah tut sonuçta tüb bebekle olsada onuda rabbim verdi yine olur hemde normal yoldan olur.

Bende de malesef face yok buraya da gelin yazinnnn lutfen kzlarrrr hamile kalanlar varmi guzel haberler verin bize :anneadayı::nazar:
Canim nasilsin? Biraz daha iyimisin? Onumuzdeki ay ovulasyon testiyle denemeye basliycam insallah :) Allah en kisa zamanda nasip etsin hepimize insallah

Slm canım ya kimse gelmiomuu buraya artikk siz vatsab kurubuu mu kurmustunuzz benide ekleyin mm ben kaldım burda benim face yokk ama vatsabtann ekleyinn
Yok canim ben whatsapp grubunda degilim,face yide dondurdum,hamile gormeye dayanamiuordum,herkes bir bir hamileligini ilan edip foto koyuyordu uzuluyordum,boyle rahat oldu :)

Yok canim ben whatsapp grubunda degilim,face yide dondurdum,hamile gormeye dayanamiuordum,herkes bir bir hamileligini ilan edip foto koyuyordu uzuluyordum,boyle rahat oldu :)
Doru soluyosun ayy hayirlisila kazası zz belasiz kalıp inş güzel günler nasip olurrr bizede benim bi arkadas im vardı aynı yerde ikimiz hamile dik o doğum iznini bile bitirdi döndü ise başladı ben ole bakakaldimm eşim de cokk kötü olduu güzel günler bulsun bizidee çok zormuş bolee

Back
X