Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Uyandım sağıma baktım boştu. Nerde dedim bi kere görseydim. Görme dediler. Keşke görseydim. Hafızama kazısaydım yüzünü. Olmadı... Olamadı...
Tek başıma çıktım. Kuzum olmadan. Işıkları kapattık odada yasımız vardı çünkü.
Hayatımda hiç bağıra bağıra ağladığımı bilmem. Ne yapmak istiyorsun dedi başımdaki hemşire ameliyatta. Çığlık atmak, bağırmak istiyorum dedim. Bağır dedi acın büyük. Geçicek dedi...
Geçmiyoo
Anlıyorum seni
Sanki ben yazmışım

Yurek dayanirmi canim birisine vermeye onlari hep bebeklerimizi hayal ederek aldigimiz seyler hepsi meleklerimizin bende hicbirini vermedim veremem de odasini teyzemler topladi carsaflarla besiklerini dolaplarini kapatmislar herseyini dolabini kaldirmislar sonra odaya girdigim de buz gibiydi oda...oysa biz byle hayal etmemistik mavi hosgeldin bebegim balonlarimiz bile hazirdi mavi tulleri susluycektim her yeri ne kadar cok istendigini bilsin bebegim eglenceli odasi olsun istedim dikkatini hersey ceksin istedim benim en kiymetlim minigim oglum kanim yok kucagima bile alamadim yuzunu bile goremedim...cok canm acyorrrrrrr
Bugün çok zordu. Dolabından eşyalarını çıkardık. Başka hurçlar koyduk. Ruhsuz oldu dolap, kokusuz ve anlamsız

Uyandım sağıma baktım boştu. Nerde dedim bi kere görseydim. Görme dediler. Keşke görseydim. Hafızama kazısaydım yüzünü. Olmadı... Olamadı...
Hayatımda hiç bağıra bağıra ağladığımı bilmem. Ne yapmak istiyorsun dedi başımdaki hemşire ameliyatta. Çığlık atmak, bağırmak istiyorum dedim. Bağır dedi acın büyük. Geçicek dedi...
Geçmiyoo
Anlıyorum seni
Sanki ben yazmışım
Bende cok gormek istedim kime benziyordu nasildi eminim cok cok guzeldi melegim ama dokunmak bir kere bile olsa bakmak isterdim doktorum istemedi gostermedi brakamam dye brakamazdm da hala konduramyrm yavruma topragn altnda olmamalydi byle kaderimiz olmamalydi kucagmda olmalydi...ama kader byle istedi byle oldu dicek yapcak bsymz yok ki bizim!!!

Bende cok gormek istedim kime benziyordu nasildi eminim cok cok guzeldi melegim ama dokunmak bir kere bile olsa bakmak isterdim doktorum istemedi gostermedi brakamam dye brakamazdm da hala konduramyrm yavruma topragn altnda olmamalydi byle kaderimiz olmamalydi kucagmda olmalydi...ama kader byle istedi byle oldu dicek yapcak bsymz yok ki bizim!!!
Eşim görmüş benim. Yüzünü ellerini anlatıyor bana. Yıkanırken tutmuş. Nasıl tutabildin dedim. Canım o benim dedi. Güzelmiydi dedim. Çook dedi. Hayal ediyorum hep... Gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum çünkü
Ama nasıl bir acıysa bu hergün heran ağlatıyor. Oğlum üzülme anne kalbinde senin Aren diyor. Doğru kalbimin kanayan köşesinde.

Bugün çok zordu. Dolabından eşyalarını çıkardık. Başka hurçlar koyduk. Ruhsuz oldu dolap, kokusuz ve anlamsız
Canim insallah bigun o dolabi tekrar hazirlarsin ve mis,gibi kokan kiyafetleri yine bebegine giydirirsin biliuoirum gecmiyir benimde ayni elimizden bisey gelmiyor biranonce toparlanip önünüze bakin lutfen baska cocugun varmiydi ben ogullarimla teselli oldum rabbim 3 ay sonra yine nasip etti insallah sizlerde oyle olursunuz

Canim insallah bigun o dolabi tekrar hazirlarsin ve mis,gibi kokan kiyafetleri yine bebegine giydirirsin biliuoirum gecmiyir benimde ayni elimizden bisey gelmiyor biranonce toparlanip önünüze bakin lutfen baska cocugun varmiydi ben ogullarimla teselli oldum rabbim 3 ay sonra yine nasip etti insallah sizlerde oyle olursunuz
Var. Oğlum var. Canımın içi.
Okudum seni hep. Umut oldun bana.

Eşim görmüş benim. Yüzünü ellerini anlatıyor bana. Yıkanırken tutmuş. Nasıl tutabildin dedim. Canım o benim dedi. Güzelmiydi dedim. Çook dedi. Hayal ediyorum hep... Gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum çünkü
Ama nasıl bir acıysa bu hergün heran ağlatıyor. Oğlum üzülme anne kalbinde senin Aren diyor. Doğru kalbimin kanayan köşesinde.
Ben gördüm canim yikanirken ellerini tuttum saclarini kokladim birakin benim bebegim diyemedim kriz gecirdim orada yikanirken belki su dokulunce uyanir dedim neler neler dedim giden gelmiyor orda anladim unutmak mumkun degil rabbim sabir versin hepimize

Geçmiyoo
Anlıyorum seni
Sanki ben yazmışım
Gecmez canim ama iyiki bakmadin ben baktim ve hala gozumun onumde gitmiyor bakmadaydim en azinda okadar acimazdi cunku son hali cok k

Var. Oğlum var. Canımın içi.
Okudum seni hep. Umut oldun bana.
Ne kadar oldu canim bebgini kaybedeli insallah yinr olacak diye düşün insallah hep ileriye bak benim bebgim normalde arefe gunu dogacakti bak yeni bir arefede yine hamile kaldim hee giden bebegimi tabikide unutmayacagim mezarina gittim ozur diledim eminim oda sevinmistir yeni bir kardesi olacagina insallah öyle hayal ediyorum

Gecmez canim ama iyiki bakmadin ben baktim ve hala gozumun onumde gitmiyor bakmadaydim en azinda okadar acimazdi cunku son hali cok k
Bende fotosunu cekmistim kuvezde gizli gizli hergece onu öpüyorum oyle,uyuyorum

Ne kadar oldu canim bebgini kaybedeli insallah yinr olacak diye düşün insallah hep ileriye bak benim bebgim normalde arefe gunu dogacakti bak yeni bir arefede yine hamile kaldim hee giden bebegimi tabikide unutmayacagim mezarina gittim ozur diledim eminim oda sevinmistir yeni bir kardesi olacagina insallah öyle hayal ediyorum
11. Eylül. 2015
35 haftaydı

Canm insallah guzel gunlerin olucak insallah mutlu olucaz
Evet canim hepimiz icin insanlr annesi ölür unutur,babasi ölür unutur,akrabasi ölür unutur ama evlat bambaskaymis ben dualarla yaptim onu mevla dediki kulum bana birazdaha yaklassin dedi daha,cok dua,etsin dedi bende simdi daha cok dua ediyorum Allaha onemli olan bundan sonra iyi bir dr bulmak ve yolaa devam etmek olacak

Ben de telefonumdaki ultrason fotoğrafını öpüyorum.
Öp canim hicbisey olmaz oda bilsin unutulmadigini senin bebeginin cinsiyeti neydi benim kızım olmustu adını ceylin koymustum kimligi bile çıkmıştı adina yakisir gitti melegim cennet kapısı demek ceylin o beni cennet kapisinda bekleyecek insallah

Back
X