Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Öp canim hicbisey olmaz oda bilsin unutulmadigini senin bebeginin cinsiyeti neydi benim kızım olmustu adını ceylin koymustum kimligi bile çıkmıştı adina yakisir gitti melegim cennet kapısı demek ceylin o beni cennet kapisinda bekleyecek insallah
Benim oğlum olacaktı. İlk baş kızım olsun çok istedim. Gönül koydu belki kuzum.

Teşekkür ederim. Ağladım yazarken ama anlaşılabilmek iyi geldi
Bende ilk yazdigimda hüngür hüngür aglayarak yazmistim gozyasimi silemiyodum cunku kimseye anlatamiyosun ya ankamak,istemiyolar yada gecistiriyolar ama biz variz burda bizi bizden baska kimse anlayamaz

Daha acin cok taze canim benim rabbim sana sabir versin bende 9 haziranda dogumgunumde kaybettim sezeryanmiydin sende ama 3 ay sonra dusunebilirsin istersen
Sezeryandı. İkinci sezeryanım. 1 yıl dedi doktorum.
Benim çok ağladığımı görünce tamam 6 ay da olur dedi. O da bana ümit vermeye çalışıyor.

Evet canim hepimiz icin insanlr annesi ölür unutur,babasi ölür unutur,akrabasi ölür unutur ama evlat bambaskaymis ben dualarla yaptim onu mevla dediki kulum bana birazdaha yaklassin dedi daha,cok dua,etsin dedi bende simdi daha cok dua ediyorum Allaha onemli olan bundan sonra iyi bir dr bulmak ve yolaa devam etmek olacak
Canm hicbiri unutulmaz Allahim sevdiklerimize saglikli uzun omurler versin insallah...heyecanla hevesle bekledim guzel oglumu hic bunlar aklima gelmezdi aniden gelisti hala inanamiyrm yasadklarima parcam benden koptu eksik kaldim bu cok koyuyor bana Allahim bir daha byle aciyi kimseye yasatmasn cok zor Allah herkesn evldini korusun.Hep dua edyrm bnm icin hayrli kucgma alabilecgm evlat ver dye oylesi dussun karnima ins hazr olablrsem tabi:(

Benim oğlum olacaktı. İlk baş kızım olsun çok istedim. Gönül koydu belki kuzum.
Yok canim oyle,düşünme rabbim belki sana kiz nasio edecek melekler kirilmaz, uzmez ,üzülmez vardir rabbimin bi bildigi ki bizler yine iyiyiz ya birkac ay sonra yada kucagimizda emzirirken falan bisey olsaydi rabbim yine bizi düşündü bizler yavrularimiza ısınmadan aldi ki öbür türlü olsa daha kötü olurduk o yüzden herzmaan hep iyi tarafindan bak evdeki oglunla onun herseyi bir sonucta bol bol öp oglunu sev ben kızımı optugumde dedimki yarabbi kardesler bukadarmi bir olur optugun his bile ayni çünkü

Bende ilk yazdigimda hüngür hüngür aglayarak yazmistim gozyasimi silemiyodum cunku kimseye anlatamiyosun ya ankamak,istemiyolar yada gecistiriyolar ama biz variz burda bizi bizden baska kimse anlayamaz
Evet kimse anlamıyor. Beni görünce geçmiş olsun diyorlar yaa
Çok üzülüyorum. Başın sağolsun deyin bebeğim öldü benim diyorum.

Sezeryandı. İkinci sezeryanım. 1 yıl dedi doktorum.
Benim çok ağladığımı görünce tamam 6 ay da olur dedi. O da bana ümit vermeye çalışıyor.
Benim 3 ay,oldu dr kontrolu olursun yapabilirsin derse Yap bekleme cunku yeni bir gebelik sana iyi gelecek yasadigim icin soyluyorum suan kizim bana geri gelecekmis gibi hissediyorum çünkü

Benim 3 ay,oldu dr kontrolu olursun yapabilirsin derse Yap bekleme cunku yeni bir gebelik sana iyi gelecek yasadigim icin soyluyorum suan kizim bana geri gelecekmis gibi hissediyorum çünkü
Canim seninde ilk sezeryanmiydi uc ayda oldu bazen karistryrm cok okuyoruz ya kusura bakma.bir sknti agri szi olmadi degilmi aman olmasnda zaten cnm bebisin ne kdrlik peki Allahim insallah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:KK200::nazar:

Aynen canim kızımın mezarina giderken hayirli olsun bebegin nerde diyenler oldu hic konusamazdim aglamaya baslardim yolda biri beni gorurde sorarmi acaba derdim korkarak yururdum sormasinlar gormesinler diye ama hersey geciyor inan bana kendini fazla yipratma tansiyonun cikar,sekerin cikar Allah korusun sana bisey olmasin rabbim yine verir ben esime derdim ki acaba icimde yarami var derdim o kadar icim acirdi kesin hastaliga yakalandim derdim ama rabbim dayanamayacgin acıyı vermiyormus

Canim seninde ilk sezeryanmiydi uc ayda oldu bazen karistryrm cok okuyoruz ya kusura bakma.bir sknti agri szi olmadi degilmi aman olmasnda zaten cnm bebisin ne kdrlik peki Allahim insallah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:KK200::nazar:
Benimde 2,sezeryanim canim benim 6.Gebeligim 2 düşük oldu 1 öldü 2 oglum var simdi cok şükür 4+3 haftalik gebeyim betam da yuksek cikti dr ikizde olabilir dedi belki 1 aldi 2 verecek insallah dikislerimde hixbisey yok coksukur dr alttan iyice bakti,dikislerimde iyi sen kendine ne kadar iyi bakarsan yine gebelik dusunebilirsin dr git tahliller yaptir kendine bak 3 ay,sonra gebelij dusunuyomus gibi ilgilen kendinle ki okadar cabuk iyilesip yeniden dusunebilesin

Canm hicbiri unutulmaz Allahim sevdiklerimize saglikli uzun omurler versin insallah...heyecanla hevesle bekledim guzel oglumu hic bunlar aklima gelmezdi aniden gelisti hala inanamiyrm yasadklarima parcam benden koptu eksik kaldim bu cok koyuyor bana Allahim bir daha byle aciyi kimseye yasatmasn cok zor Allah herkesn evldini korusun.Hep dua edyrm bnm icin hayrli kucgma alabilecgm evlat ver dye oylesi dussun karnima ins hazr olablrsem tabi:KK43:
Insallah canim benim hep guzel düşün guzel olsun rabbim budan sonraki imtihanlarimizi agir,eylemesin insallah

Ba
Benimde 2,sezeryanim canim benim 6.Gebeligim 2 düşük oldu 1 öldü 2 oglum var simdi cok şükür 4+3 haftalik gebeyim betam da yuksek cikti dr ikizde olabilir dedi belki 1 aldi 2 verecek insallah dikislerimde hixbisey yok coksukur dr alttan iyice bakti,dikislerimde iyi sen kendine ne kadar iyi bakarsan yine gebelik dusunebilirsin dr git tahliller yaptir kendine bak 3 ay,sonra gebelij dusunuyomus gibi ilgilen kendinle ki okadar cabuk iyilesip yeniden dusunebilesin
Canm kusura bakma sana bnlari hatirlattim cok zormus gercekten yasadklarin dicek bisey bulamadim...masallah canm minicikmis daha yeni bakarsn iki tane tatli kizin olur Allahim vermek istedikten sonra hersey olur.hicbir sorun yasamadan saglikla kucagina al insallah.canm ins biran once toparlanirim da bende yeni bir bebek dusunebilirm Allahim ins banada evlat sevgisini bu dunyada yasatir kucagima almak nasl duygu hic bilmiyorum ins birgn yasarim ins

Ba

Canm kusura bakma sana bnlari hatirlattim cok zormus gercekten yasadklarin dicek bisey bulamadim...masallah canm minicikmis daha yeni bakarsn iki tane tatli kizin olur Allahim vermek istedikten sonra hersey olur.hicbir sorun yasamadan saglikla kucagina al insallah.canm ins biran once toparlanirim da bende yeni bir bebek dusunebilirm Allahim ins banada evlat sevgisini bu dunyada yasatir kucagima almak nasl duygu hic bilmiyorum ins birgn yasarim ins
Amin canim,insallah bol bol,dua edelim elimizden baska bisey gelmiyor biz kendimize iyi bakmaliyiz ilerdeki dusuncelrimizde iyi olsun iyilik guzellik gelsin rabbim sanada aratmadan ne zaman istersen versin insallah

Amin canim,insallah bol bol,dua edelim elimizden baska bisey gelmiyor biz kendimize iyi bakmaliyiz ilerdeki dusuncelrimizde iyi olsun iyilik guzellik gelsin rabbim sanada aratmadan ne zaman istersen versin insallah
Evet canim cok dogru soyluyorsun insallah bundan sonra hayatlarimiz hep guzelliklerle dolu olsun amin canim cumlemize isteyen herkese versin :)

Bende asil basin sagolsun denilmesine katlanamiyorum..öldü diyemiyorum bile,cennete gittiler..öldü demek yakismiyor yavrularimiza :(

Uyandım sağıma baktım boştu. Nerde dedim bi kere görseydim. Görme dediler. Keşke görseydim. Hafızama kazısaydım yüzünü. Olmadı... Olamadı...
Tek başıma çıktım. Kuzum olmadan. Işıkları kapattık odada yasımız vardı çünkü.
Hayatımda hiç bağıra bağıra ağladığımı bilmem. Ne yapmak istiyorsun dedi başımdaki hemşire ameliyatta. Çığlık atmak, bağırmak istiyorum dedim. Bağır dedi acın büyük. Geçicek dedi...
Geçmiyoo
Anlıyorum seni
Sanki ben yazmışım
Canim kiyamam..bana da doktorum gostermek istemedi,hemen dogumhaneden cikarttirdi bebegimi..ama psikolog geldi hemen dogumdan sonra,terapi yapti bana hemen,gormek istiyomusun diye sordu,bende coookkkkk dedim...birdaha goremiycem oglumu dedim,oda getirtti yavrumu,yuzunu cok zor actim feryatlar icinde..kucagima alamadim ama yuzune dokundum,ellerini tuttum..ahhhh cok icim yaniyor :KK61:
Simdi hic aklimdan cikmiyor o anlar..bazen gormesemiydim acaba diyorum ama omur boyu merak ederdim,cunku nasil oldugunu cok merak ediyordum,doktorum anne karninda bile bana ozel fotograflar cekiyordu album yapiyordum :( inanin ultrason resimlerinden bin kat daha guzeller..zaten dogduktan sonraki fotograflari da var bakip bakip agliyorum...sanki kalemle cizilmis gibi,okadar guzelki kusur yok..bu dunya icin fazla guzelmis :(

Back
X