Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

arasimmmm arasimmmm canimmmm seni cok iyi anliyorum bu saatte bile uyuyamiyorsak sebebi belli..bana arada geliyorlar boyle..gercekten cok yoruldum..benim durumum daha zor,tup bebekle elde ettigim yavrumu kaybettim..3~5 ay sonra deneyince tekrar olur bile diyemiyorum,cunku bilmiyorum olurmu olmazmi..Allah nasip edecekse belkide hemen olcak onuda bilemiyorum..tek bildigim asiri yorulmus olmam..hem fiziksel hemde ruhsal olarak yorgunum..baska aci kaldiracak halim kalmadi..kaybetme korkusu yasamak istemiyorum artik..oyuzden bundan sonra herseyi akisina biraktim..hic ugrasmiycam illa olsun diye..
Nasipse gelir çinden yemenden,nasip degilse ne gelir elden..
Allah verecekse zaten olur..hakkimizda hayirlisi olsun.sende uzme kendini.onunde 3 ay var bak,bu arada fazla kilon varsa onlari ver,iyi beslen,folik asite basla..cok istedigini anliyorum,rabbim aratmadan versin insallah kuzum

ALLAH hepimize sabır versin cnm bende gördüm çook güzeldi bebegim parıl parıl parlıyordu yüzü eşim cesaret edememiş cekmemiş fotosunu ozaman daha cok üzülürüm diye bende ultrason fotolarına bakıyorum :(

Bugün çok zordu. Dolabından eşyalarını çıkardık. Başka hurçlar koyduk. Ruhsuz oldu dolap, kokusuz ve anlamsız
Bende cok gormek istedim kime benziyordu nasildi eminim cok cok guzeldi melegim ama dokunmak bir kere bile olsa bakmak isterdim doktorum istemedi gostermedi brakamam dye brakamazdm da hala konduramyrm yavruma topragn altnda olmamalydi byle kaderimiz olmamalydi kucagmda olmalydi...ama kader byle istedi byle oldu dicek yapcak bsymz yok ki bizim!!!
20 nisan da kaybettim meleğimi inanın yaşadıklarımız sadece nedenler farklı acılar hep aynı hala ağlıyorum hala yazdıklarınızdan etkileniyorum hala hamile ya da yeni doğmuş bebek gördümmü kötü oluyorum hala canım acıyor hala eski ben olamadım ve biliyorum ki asla eski ben olmayacam artık her pazar gitmeye çalıştığımız bir meleğimiz var nasıl eski biz olalım ki ama güçlü olmak zorundayız dik durmak zorundayız bunun içinde yaşayın acınızı ağlayın ama rabbim hepimizi isyandan korusun hiç bir eşyasını atmadım kızımın vermedim de yeniden anne olacağız ablalarından abilerinden hatıraları olacak yavrularımıza odasına giriyorum ewt ama onu hatırlamam kötü olmam oraya girdiğimden değil anne olduğumdan yolda yürürkende kötü oluyorum yani bitmiyor kızlar ama yangını azalıyor kor oluyor ama hiç bitmiyor

bu arada hergün bende giriyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum ağlıyorum sadece

ALLAH hepimize sabır versin cnm bende gördüm çook güzeldi bebegim parıl parıl parlıyordu yüzü eşim cesaret edememiş cekmemiş fotosunu ozaman daha cok üzülürüm diye bende ultrason fotolarına bakıyorum :KK43:
Canim gorunce insan unutamiyor..cigeri kopuyor insanin cok guzeldi neden kaybettim diye dusunuyorsun surekli..hele fotografi olunca bakmadan duramiyorum,bakinca da aglamaktan cilgina donuyorum..hepsi cok zor yani,,ama psikolog gormemin daha iyi oldugunu cunku olayi kabullenmemizi kolaylastirdigini soyledi..ben anneme gasilhaneye gidip bakmamistim onu oyle gormek istemiyorum diye,uzun sure kabullenemedim kaybettigimizi,hep biyerden cikip gelir ölmemistir diye dusundum,simdi oglumu gordumya konduramasamda kaybettigimi biliyorum,oda yuregimi dagliyor :(

Hepsi zor hemde cok zor görsekde görmesekde acısı anlatılmaz insallah hayırlı vakitte hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde insallah kucaklarımızı doldurur rabbim muhakkak vardır yaradanın bildigi biz bilmesekde elden ne gelir ki

Bu hafta basladım işe ama cok zor oldu hala ağlıyorum hep yawrumla gittigim yerler yemek yediğim lokanta ofis odam her yerde bebeğim var bilmeyenler bebegimi soruyor napıyor bebeişin büyüdümü diye sonra tekrar basa sarıyorum bayramın 3 günü hep mezarına gittim yawrumun hergün ordaydım ciçek ektim temizledim yawrumun mezarını cok agırmıs evlat acısı ben babamıda kaybettim oda cok zor ama evlat baskaymıs :(

arasimmmm arasimmmm canimmmm seni cok iyi anliyorum bu saatte bile uyuyamiyorsak sebebi belli..bana arada geliyorlar boyle..gercekten cok yoruldum..benim durumum daha zor,tup bebekle elde ettigim yavrumu kaybettim..3~5 ay sonra deneyince tekrar olur bile diyemiyorum,cunku bilmiyorum olurmu olmazmi..Allah nasip edecekse belkide hemen olcak onuda bilemiyorum..tek bildigim asiri yorulmus olmam..hem fiziksel hemde ruhsal olarak yorgunum..baska aci kaldiracak halim kalmadi..kaybetme korkusu yasamak istemiyorum artik..oyuzden bundan sonra herseyi akisina biraktim..hic ugrasmiycam illa olsun diye..
Allah verecekse zaten olur..hakkimizda hayirlisi olsun.sende uzme kendini.onunde 3 ay var bak,bu arada fazla kilon varsa onlari ver,iyi beslen,folik asite basla..cok istedigini anliyorum,rabbim aratmadan versin insallah kuzum
Evet tatlm aynen oyle icimiz buruk kanadimiz kirik hala korkuyoruz bir yandan da cok istiyoruz karmakarışık duygularimiz var Allahim yardimcimiz olsun hepimizin...cok istedigimiz guzel meleklerimizi kaybettik acimiz cok buyuk derinlerde yaramiz icimiz yaniyor sabir sabir baska caremiz yok ki bizimm...Allahim hepimize saglikli evlatlar versin biraz olsun bebeklerimizle acilarimiz hafiflesin yuzumuz gülsün...canm Allah ol dedikten sonra hersey olur belki bu ay sana süpriz ypip gelicek minik kuşun bellimi olur :) dgru canim kendime bakmam lazm 10 kilo fln versm cok iyi olur gebelk zehirlenmesi yasadim tansynm cok yksldi alablcgm onlemlerden biride zayflamak kan phtlsmsi varsa ilc kullanmk sadece folbiol kullanyrm mucadelemi verip Allahima birakicm ins hepimize bebek verir inssssss bu arada 4 ekime az kaldi phtlsma testim ckick merak edyrm...kzlar siz nasl vtaminler kullaniyrsnz multivtmn gbi bazi ilaclar var onlardn icmeme sanrm gerek yktur

Evet tatlm aynen oyle icimiz buruk kanadimiz kirik hala korkuyoruz bir yandan da cok istiyoruz karmakarışık duygularimiz var Allahim yardimcimiz olsun hepimizin...cok istedigimiz guzel meleklerimizi kaybettik acimiz cok buyuk derinlerde yaramiz icimiz yaniyor sabir sabir baska caremiz yok ki bizimm...Allahim hepimize saglikli evlatlar versin biraz olsun bebeklerimizle acilarimiz hafiflesin yuzumuz gülsün...canm Allah ol dedikten sonra hersey olur belki bu ay sana süpriz ypip gelicek minik kuşun bellimi olur :) dgru canim kendime bakmam lazm 10 kilo fln versm cok iyi olur gebelk zehirlenmesi yasadim tansynm cok yksldi alablcgm onlemlerden biride zayflamak kan phtlsmsi varsa ilc kullanmk sadece folbiol kullanyrm mucadelemi verip Allahima birakicm ins hepimize bebek verir inssssss bu arada 4 ekime az kaldi phtlsma testim ckick merak edyrm...kzlar siz nasl vtaminler kullaniyrsnz multivtmn gbi bazi ilaclar var onlardn icmeme sanrm gerek yktur
Yok canim suan hic bir vitamin icmene gerek yok,vitaminleri hamile kalinca baslatir doktorun.ben decavit kullanmistim..folbiol icmen iyi olmus onu birakma,hamile kalinca da devam edeceksin.insallah kan pihtilasman falan yoktur bide igne kullanmana gerek kalmaz..az kalmis insallah temiz cikar sonuclar.eger pihtilasma cikarsa folbiolle birlikte benexol (b6 ve b12) ilacina da baslarsin hamileligin boyunca ikisinide icmen gerekir..tabi doktorun onerirse tatlim..

Bende meleğimi 5 gun once kaybettim cok ani oldu hersey cok hizli. Ama elimden hicbisey gelmiyor yawrum kuzum oyle guzel oyle masumdu ki o ilk gorus hic aklimdan cikmiyor. Esim elleriyle topraga verdi canimi tek tesellimiz ahiret... allaha sukur ki inaniyoruz yoksa bu aci kat be kat olurdu. Biliyorum ki zaman herseyi hafifleticek ama asla geçmeyecek hicbir esyasini kaldirmadim icimden kaldirmak hiiiic gelmiyor... allah hepimize dayanma gucu versin

Yok canim suan hic bir vitamin icmene gerek yok,vitaminleri hamile kalinca baslatir doktorun.ben decavit kullanmistim..folbiol icmen iyi olmus onu birakma,hamile kalinca da devam edeceksin.insallah kan pihtilasman falan yoktur bide igne kullanmana gerek kalmaz..az kalmis insallah temiz cikar sonuclar.eger pihtilasma cikarsa folbiolle birlikte benexol (b6 ve b12) ilacina da baslarsin hamileligin boyunca ikisinide icmen gerekir..tabi doktorun onerirse tatlim..
Cok tesekkurler tatlm aydnlattign icin blgilerinle o zaman folbiola devam ediyrm sadece dyrdm balik yagi hapi icsem iyi olurmu dye ama almadm henuz..insallah ckmaz ck merk edyrm bakalim nolcak doktorumda demisti hamilelikte igne vurulman gerekir dye cokmu zor oluyordu aciyrms yakiyrms sanirim o igne bde kendimizmi vurcaz yksa saglik ocagndmi vrulcz?cok soru sordm cnm kusura bakma Allahim ins sana da birn once bebegini versin karnina koysun hepimiz sirayla hamis olalim

Bende meleğimi 5 gun once kaybettim cok ani oldu hersey cok hizli. Ama elimden hicbisey gelmiyor yawrum kuzum oyle guzel oyle masumdu ki o ilk gorus hic aklimdan cikmiyor. Esim elleriyle topraga verdi canimi tek tesellimiz ahiret... allaha sukur ki inaniyoruz yoksa bu aci kat be kat olurdu. Biliyorum ki zaman herseyi hafifleticek ama asla geçmeyecek hicbir esyasini kaldirmadim icimden kaldirmak hiiiic gelmiyor... allah hepimize dayanma gucu versin
Rabbim sabrini versin dayanma gucu versin canm acin daha cok taze simdi soylenen hicbir sozun seni teselli etmeye yetmeyecegini biliyorum sabir sadece bol bol dua kizima sadece ben bu sekilde yakin oldugumu hissediyorum...

Canim cokk gecmis olsun basin saolsun cok cok uzuldum seni cok iyi anliyorum Allahim sabirlar versin sana ins seni uzmuycekse bsy sorablrmym bebegini kacnci hftada neden kaybettn?Allahim insallah hcbirimize bir daha bu aciyi yasatmasin aminnnn

çok geçmiş olsun başın sağolsun cnm çok tazeymiş daha rabbim sabır versin sözün bittiği yer

Biliomusunn bende aynı senin gibiyim herseyimmm alt üst olduu bide şimdi biraz toparlandı m mmm bu seferde eşim kötü o hep beni tesellille uğraştı şimdi cikio acısı bide bebis istiyoruz korunuyor zz ama ne bilim ya artık hayirlisilaa olsunn hepimize seneye hepimizin yüzleri Gülsunn oğlum Eymen onu aklımdan çıkarmak mümkün diil ama kardeşi gelsin en azından hayat için yaşama sebebim olurr cokk özledim cokkk yüzü gözleri ellerini doyamadim oğluma küçük askerim

Ben sadece folik asit alıyorum tahmini yumurtlama gününden sonra da aspirin alıyorum

Bu hafta basladım işe ama cok zor oldu hala ağlıyorum hep yawrumla gittigim yerler yemek yediğim lokanta ofis odam her yerde bebeğim var bilmeyenler bebegimi soruyor napıyor bebeişin büyüdümü diye sonra tekrar basa sarıyorum bayramın 3 günü hep mezarına gittim yawrumun hergün ordaydım ciçek ektim temizledim yawrumun mezarını cok agırmıs evlat acısı ben babamıda kaybettim oda cok zor ama evlat baskaymıs :KK43:
Canım ya benim 7 ay olduu ama hala bilmeyenler varr daha dün birisi bebis nasıl büyüyor mu bendedimi kaybettim nasıl nie niçin sorular sanki ben biliyorum saçma sapan bide benim arkadsim vardı herkes ona gozaydini verio kız anlayışlı cokk hiç konuşmuyo ama bende eşimde mahvoldum kk o doğum iznini Bild kullandi geldii artık okadar yorulmsmkii Rabbim İsyanda n korusun gücüm kalmamış hep korktum nedense kaybetmekten ve kaybettim cokk zorr cokkk

Canim kiyamam..bana da doktorum gostermek istemedi,hemen dogumhaneden cikarttirdi bebegimi..ama psikolog geldi hemen dogumdan sonra,terapi yapti bana hemen,gormek istiyomusun diye sordu,bende coookkkkk dedim...birdaha goremiycem oglumu dedim,oda getirtti yavrumu,yuzunu cok zor actim feryatlar icinde..kucagima alamadim ama yuzune dokundum,ellerini tuttum..ahhhh cok icim yaniyor :KK61:
Simdi hic aklimdan cikmiyor o anlar..bazen gormesemiydim acaba diyorum ama omur boyu merak ederdim,cunku nasil oldugunu cok merak ediyordum,doktorum anne karninda bile bana ozel fotograflar cekiyordu album yapiyordum :KK43: inanin ultrason resimlerinden bin kat daha guzeller..zaten dogduktan sonraki fotograflari da var bakip bakip agliyorum...sanki kalemle cizilmis gibi,okadar guzelki kusur yok..bu dunya icin fazla guzelmis :KK43:
Bi tanidikla konustum gecen gun benim yavrum cok guzeldi dedim o da kim bahcesini cirkin ciceklerle susler ki dedi :( bizim yavrularimiz cennet bahcesinin en guzel en degerli cicekleri Yuce Mevla bizlerin yavrulariyla susledi bahcesini

Canım ya benim 7 ay olduu ama hala bilmeyenler varr daha dün birisi bebis nasıl büyüyor mu bendedimi kaybettim nasıl nie niçin sorular sanki ben biliyorum saçma sapan bide benim arkadsim vardı herkes ona gozaydini verio kız anlayışlı cokk hiç konuşmuyo ama bende eşimde mahvoldum kk o doğum iznini Bild kullandi geldii artık okadar yorulmsmkii Rabbim İsyanda n korusun gücüm kalmamış hep korktum nedense kaybetmekten ve kaybettim cokk zorr cokkk

Ahh canım sınavımız cok büyük insallah bunun sonunda mükafatımız çok güzel olur

Allah yardimcin olsun dayanma gucu versin. Ne desek bos geri gelmez acini hafifletmez biliyorum Allah sabir versin eminim vericektirde acimiz gecmez ama alusiyor insan zamanlaya bu aciyla yasamaya :(

Biliomusunn bende aynı senin gibiyim herseyimmm alt üst olduu bide şimdi biraz toparlandı m mmm bu seferde eşim kötü o hep beni tesellille uğraştı şimdi cikio acısı bide bebis istiyoruz korunuyor zz ama ne bilim ya artık hayirlisilaa olsunn hepimize seneye hepimizin yüzleri Gülsunn oğlum Eymen onu aklımdan çıkarmak mümkün diil ama kardeşi gelsin en azından hayat için yaşama sebebim olurr cokk özledim cokkk yüzü gözleri ellerini doyamadim oğluma küçük askerim
Beni aglattin :KK61:
Ne olcak bu hallerimiz bilmemki

Back
X