Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bi tanidikla konustum gecen gun benim yavrum cok guzeldi dedim o da kim bahcesini cirkin ciceklerle susler ki dedi :KK43: bizim yavrularimiz cennet bahcesinin en guzel en degerli cicekleri Yuce Mevla bizlerin yavrulariyla susledi bahcesini
Evet herkesin gülü kendine guzel kokarmis hangi bebek cirkin olabilirki,ay parcalari onlar..cirkin olsalardi bile bize dunyanin en guzel bebegi gelirdi zaten

Canim cokk gecmis olsun basin saolsun cok cok uzuldum seni cok iyi anliyorum Allahim sabirlar versin sana ins seni uzmuycekse bsy sorablrmym bebegini kacnci hftada neden kaybettn?Allahim insallah hcbirimize bir daha bu aciyi yasatmasin aminnnn
Canim zaten uzuntunun dibindeyim merak etme. 38 haftalikken kaybettim sebebi kordonu burkulmus besinsiz kalmis anlik bisey yani birgun once nstye girdim hersey cok normaldi ertesi gun hareket hissedemedim ve hastaned ekara haberi aldik. Biraz iri ve hareketli bir bebekti oglum doktorlar bu tarz durumla karsilasabilinio dedi hepsi.

Canim zaten uzuntunun dibindeyim merak etme. 38 haftalikken kaybettim sebebi kordonu burkulmus besinsiz kalmis anlik bisey yani birgun once nstye girdim hersey cok normaldi ertesi gun hareket hissedemedim ve hastaned ekara haberi aldik. Biraz iri ve hareketli bir bebekti oglum doktorlar bu tarz durumla karsilasabilinio dedi hepsi.
yaa canım çok geçmiş olsun bende ekim annelerindeydim ama bebeğimi kaybed,nce ayrılmıştım 19. haftada kaybettim oğlumu :( ailen eşin seni yalnız bırakmasın allah yardımcın olsun canım benim melek anneleri güçlü olurlar sende öylesin ki allah sevdiği kullara dert verirmiş bundan sonra bebeklerin olur inşallah allah hepimize nasip eder..Bende doğumdan sonra 3 ay bekleyip ameliyat oldum yeni imtihanımız devam ediyor ne yapalım bundan sonra sevdiklerimiz için ayağa kalkmalıyız takdir i ilahi

olamaazzz olamaazzz canım şimdi içime birşey doğdu paylaşmadan edemedim :) yılbaşında bebiş haberi alacaksın gibi geliyor bana biraz daha sabır :)))) dediklerim çıkar bakalım bu çıkacak mı :) yazdıklarını okurken bi an ocak ayı diye geçti :)

Ben de bugün oğlumun odasını, eşyalarını topladım. Hiçbirini giyemese de kokusu vardı sanki üzerlerinde. Ağlaya ağlaya öpe koklaya topladım. Sanki hala hamileyim ve bekliyorum gibi düzgünce yerleştirdim eşyalarını. Gelecek miniğim ve giyecekmiş gibi. Hiçbirşeyini atmaya vermeye kıyamadım.
Ellerimle hazırladığım lavanta keselerini kokladım. Atsam dedim, kıyamadım...
Mezarına gittim bugün. Diktiğim ağaca bağladım. Bi de nazar boncuğu taktım keseye. Daha ne nazar değecekse
Benim kızımın adı bile 'Nazar'dı':((

Ben sadece folik asit alıyorum tahmini yumurtlama gününden sonra da aspirin alıyorum
Kan pihtilasmasimi var canim sende de doktorum bana korunmayi brakmadan bir ay once gel dedi hap verickms.sende bu yuzdn mi kullaniyrsn hayirlisi olsun ins bebegine cok kisa surede kavusursun gobusune gelsin ins

Canim benim cok cok uzuldum Allahim sabirlar versin sana... kavusmaya cok az kalmisken kaybetmek cok cok kotudur eminim hepimizinki cok zor bende guzel bebegimi 27+3 de kaybettm bgn 62 gun oluyor ama bisey degismedi hergun agliyorum Allahim sabir versin dua etmekten baska bsy gelmiyor elimden goremedim bile yuzunu hala merak ediyorum oglumu elimde sadece ultrason fotografi var onu opuyrm ruyamada grsin dye hep bekliyrmmm...

Evet tatlm aynen oyle icimiz buruk kanadimiz kirik hala korkuyoruz bir yandan da cok istiyoruz karmakarışık duygularimiz var Allahim yardimcimiz olsun hepimizin...cok istedigimiz guzel meleklerimizi kaybettik acimiz cok buyuk derinlerde yaramiz icimiz yaniyor sabir sabir baska caremiz yok ki bizimm...Allahim hepimize saglikli evlatlar versin biraz olsun bebeklerimizle acilarimiz hafiflesin yuzumuz gülsün...canm Allah ol dedikten sonra hersey olur belki bu ay sana süpriz ypip gelicek minik kuşun bellimi olur :) dgru canim kendime bakmam lazm 10 kilo fln versm cok iyi olur gebelk zehirlenmesi yasadim tansynm cok yksldi alablcgm onlemlerden biride zayflamak kan phtlsmsi varsa ilc kullanmk sadece folbiol kullanyrm mucadelemi verip Allahima birakicm ins hepimize bebek verir inssssss bu arada 4 ekime az kaldi phtlsma testim ckick merak edyrm...kzlar siz nasl vtaminler kullaniyrsnz multivtmn gbi bazi ilaclar var onlardn icmeme sanrm gerek yktur
Yok canim hicbisey icme ben foliklekan ilaci bi arada olan bi,ilac kullanmistim neticede dogum yaptik takviye amacli gebelik olmdan folik almaya basla gebeligide rahmide toparlar insallah

Aspirini sana doktor mu verdi canim? Kendi basina kullanma sakin.icerde kanama alani yaratip dusuge neden olabilir
Olamaz canim bence gebelik hemen düşün çünkü benim bi arkadas tup,bebek,arkasinda dogal yolla gebe kaldi kendiside inanamadi ara vermedi nasil,olsa olmuyor,deyip salmisti ve oldu bebekler arka arakaya oldu cok zaman verme derim

Bende meleğimi 5 gun once kaybettim cok ani oldu hersey cok hizli. Ama elimden hicbisey gelmiyor yawrum kuzum oyle guzel oyle masumdu ki o ilk gorus hic aklimdan cikmiyor. Esim elleriyle topraga verdi canimi tek tesellimiz ahiret... allaha sukur ki inaniyoruz yoksa bu aci kat be kat olurdu. Biliyorum ki zaman herseyi hafifleticek ama asla geçmeyecek hicbir esyasini kaldirmadim icimden kaldirmak hiiiic gelmiyor... allah hepimize dayanma gucu versin
Amin canim,rabbim sanada sabir versin inşallah gececek,hersey zamanla ama unutulmayacak

Yok canim hicbisey icme ben foliklekan ilaci bi arada olan bi,ilac kullanmistim neticede dogum yaptik takviye amacli gebelik olmdan folik almaya basla gebeligide rahmide toparlar insallah
Insallah canim toparlarsn biran once ilk adetimi de goruyorum bu guzel bsy sanirim duzene grmesi.tmm cnm tskler sadece folik ast iciyrm

Ayyy tuhhh :KK61:
Canim benim cok gecmis olsun,ayni haftada ayni sebepten kaybetmisiz yaa :mad:
Benimde boynuna dolanmisti kordon...Allahim bize yardim etsin..
Normal dogummu yaptin sezeryanmi

Canim benim cok cok uzuldum Allahim sabirlar versin sana... kavusmaya cok az kalmisken kaybetmek cok cok kotudur eminim hepimizinki cok zor bende guzel bebegimi 27+3 de kaybettm bgn 62 gun oluyor ama bisey degismedi hergun agliyorum Allahim sabir versin dua etmekten baska bsy gelmiyor elimden goremedim bile yuzunu hala merak ediyorum oglumu elimde sadece ultrason fotografi var onu opuyrm ruyamada grsin dye hep bekliyrmmm...
Kiyamam seninki bizimkilerden kucukmus annesi,ama ne zaman kaybedilirse kaybedilsin aci ayni iste :(

Benimde ayniydi oglum iri ve coookk hareketliydi,zaten cok hareketli olmalarindan oldu :( inancimiz olmasa yasayamazdik,yeni birileri gelmesin diye dua ediyorum,keske boyle bir sebepten dolayi burda olmasaydik ama hayatin gerceklerini basimiza gelince anliyoruz...

Bende meleğimi 5 gun once kaybettim cok ani oldu hersey cok hizli. Ama elimden hicbisey gelmiyor yawrum kuzum oyle guzel oyle masumdu ki o ilk gorus hic aklimdan cikmiyor. Esim elleriyle topraga verdi canimi tek tesellimiz ahiret... allaha sukur ki inaniyoruz yoksa bu aci kat be kat olurdu. Biliyorum ki zaman herseyi hafifleticek ama asla geçmeyecek hicbir esyasini kaldirmadim icimden kaldirmak hiiiic gelmiyor... allah hepimize dayanma gucu versin

Allah dayanma gücü ve sabır versin. Tekrarından sakınsın inşallah. Çok zor. Denecek çok da laf yok maalesef :(

Back
X