Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aspirini sana doktor mu verdi canim? Kendi basina kullanma sakin.icerde kanama alani yaratip dusuge neden olabilir
Doktor ddki sen her ayın 24 ünde adetten sonra test yap pozitif olursa hemen aspirin arti cleksan dd bende test yapmak istemiörum oyüzden tahmini yumurtlama dan sonra aspirin içiyorum mm bide bana çok mantıklı gelio içilmesi

Doktor ddki sen her ayın 24 ünde adetten sonra test yap pozitif olursa hemen aspirin arti cleksan dd bende test yapmak istemiörum oyüzden tahmini yumurtlama dan sonra aspirin içiyorum mm bide bana çok mantıklı gelio içilmesi
Canım zaten hamile diilm bu ay adet oldumm bakalım hayirlisila gelsin artikk Rabbim yardim etsin bak tam 7 ay oldu ama ne yüzü ne hareketleri gitmio gözümden sanki hala kaybetmemıss gibiyim rüya devam etc k gibi ben uyancam ve oğlum yanımda

Kan pihtilasmasimi var canim sende de doktorum bana korunmayi brakmadan bir ay once gel dedi hap verickms.sende bu yuzdn mi kullaniyrsn hayirlisi olsun ins bebegine cok kisa surede kavusursun gobusune gelsin ins
Ewt canım sanırım ole ama nasıl pıhtılaşma bilmiorum hep iyiydi benim oğlum ama sanırım büyüdükçe beslenememeye başladı ama gelişim hep öndedik iki hafta üç hafta sonra kasılma meğerse oğlum çıkmak istemiş nerden bilebilirximki mahvoldum artık gözümde yaş kalmadı kolunu kaldiracak gücüm kalmadı inş hersey güz l olurr

Ayyy tuhhh :KK61:
Canim benim cok gecmis olsun,ayni haftada ayni sebepten kaybetmisiz yaa :mad:
Benimde boynuna dolanmisti kordon...Allahim bize yardim etsin..
Normal dogummu yaptin sezeryanmi
Normal dogurmak icin 2 gun suni sanci verdiler 1cm bile acilmadi en son ben cok bitkin dustum epidural sezeryan oldu

Benimde ayniydi oglum iri ve coookk hareketliydi,zaten cok hareketli olmalarindan oldu :KK43: inancimiz olmasa yasayamazdik,yeni birileri gelmesin diye dua ediyorum,keske boyle bir sebepten dolayi burda olmasaydik ama hayatin gerceklerini basimiza gelince anliyoruz...
Maalesef ki oyle sllah dusmanimin badiba vermesin

olamaazzz olamaazzz canım şimdi içime birşey doğdu paylaşmadan edemedim :) yılbaşında bebiş haberi alacaksın gibi geliyor bana biraz daha sabır :)))) dediklerim çıkar bakalım bu çıkacak mı :) yazdıklarını okurken bi an ocak ayı diye geçti :)
Aaaayyyy ne guzel bisey dogmus icine seninnnn:KK73:
Insallah bitaneemmmm,bakarsin yilbasina beraber mutlu oluruz insallahhhh ne dersin :)))

Olamaz canim bence gebelik hemen düşün çünkü benim bi arkadas tup,bebek,arkasinda dogal yolla gebe kaldi kendiside inanamadi ara vermedi nasil,olsa olmuyor,deyip salmisti ve oldu bebekler arka arakaya oldu cok zaman verme derim
Canim bugunlerde ikinci reglimi olmak uzereyim,onumuzdeki ay ovulasyon testiyle deniycem bakalim..bunu yazarken bile okadar uzuluyorumki :( yeniden basa dönmek beni cok strese soktu,cok moralim bozuk gunlerdir..insallah olur bekleyip gorcez hayirlisi Allahtan

Ewt canım sanırım ole ama nasıl pıhtılaşma bilmiorum hep iyiydi benim oğlum ama sanırım büyüdükçe beslenememeye başladı ama gelişim hep öndedik iki hafta üç hafta sonra kasılma meğerse oğlum çıkmak istemiş nerden bilebilirximki mahvoldum artık gözümde yaş kalmadı kolunu kaldiracak gücüm kalmadı inş hersey güz l olurr
Evet canim pihtilasmada sonradan bebek beslenemiyorms bebegim ilk baslarda cok iyiydi hep ondeydi gelisimi 22.haftada 70 gram kdr geriledi doktorum bekliycez demsti arastrckti bir dhaki kntrle bebegim dayanamamsti artik tansynm ckti 27.hftda olan oldu malesef hala ne yaptm neden oldu hala aklimda bu sorular var benmi bsy yaptm bilmeden streslimydm dyrm offf hersey dyrm:(benmde hic gucum kalmadi artik

Canim bugunlerde ikinci reglimi olmak uzereyim,onumuzdeki ay ovulasyon testiyle deniycem bakalim..bunu yazarken bile okadar uzuluyorumki :KK43: yeniden basa dönmek beni cok strese soktu,cok moralim bozuk gunlerdir..insallah olur bekleyip gorcez hayirlisi Allahtan
Canim olucak bak goruceksin stres yapma sadece kafani dagit hc dusunme bak nasil bebis geliyor:KK46:

Canim ama kan pihtilasman var mi yok mu bilmiyosun bile,benim hafif duzey kan pihtilasmam oldugu halde doktorum aspirin vermedi,bebegin kesesi gorununce direk igneye basliycam..aspirin kullanirsan icerde kanama alani olusur bebek kanamayla duser dedi..her doktor farkli yonlendiriyor yaa.

Canim bugunlerde ikinci reglimi olmak uzereyim,onumuzdeki ay ovulasyon testiyle deniycem bakalim..bunu yazarken bile okadar uzuluyorumki :KK43: yeniden basa dönmek beni cok strese soktu,cok moralim bozuk gunlerdir..insallah olur bekleyip gorcez hayirlisi Allahtan
Insallah canim ben hamile kalacagina inaniyorum ve dualarim da hep varsin eminol :KK200:

Arkadaslar ikinci adeti gecikenler oldu mu aranizda ben0im ilk 40 im cikmaxan oldu normal kanamam ilk 2 gun cok az sonra 3 gun normal oldu ama yaklasik 1 haftada 5-10 damla surdu doktora gitmistim 40 im ciktiktikta 5 gun sonra soyledim rahim kasilamiyodur diye ilac verdi iki gun kulla dim ge ti. Bir hafta sonra ilk defa esimimle yakinlastik ondada kaza yasadik dikislerim iyilezmemistir diye ne olur ne olmaz dedim ertesi gun hapi aldim. Pazartesi gunu ecza eden test aldim egatic cikti ama hala adet olmadim. Djn ruyamda goguslerim sut dolmus tasiyordu bi bebek aliyorum kucagima once oglumun sevgisi doluyor icime o sqniyorum ama o degil nasil emiyor beno zayifken toparlaniyor iki gogsumude emdiriyorum sonra kucagima alip gazini cikariyorum komsu bakiyor kizmis demek bebegin diyor bende bi bakiyorum pembe kiyafetler var uzerinde cok isterim yeniden anne olmak ama dikislere zarar verir mi ? Korkuyorum ilac ictim ya bebege zarari olduysa umarim bu gecikme normaldir.

Normal dogurmak icin 2 gun suni sanci verdiler 1cm bile acilmadi en son ben cok bitkin dustum epidural sezeryan oldu
Basin sagolsun canim ALLAH bu acılari tekrar yaşatmasın bizlere. Hayret bişey ya benimki de zammından önce açıldığı için kaybettim. Au açılmayi bir türlü durdumadilar hemde iki tane kuzum gitti bu yüzden

Arkadaslar ikinci adeti gecikenler oldu mu aranizda ben0im ilk 40 im cikmaxan oldu normal kanamam ilk 2 gun cok az sonra 3 gun normal oldu ama yaklasik 1 haftada 5-10 damla surdu doktora gitmistim 40 im ciktiktikta 5 gun sonra soyledim rahim kasilamiyodur diye ilac verdi iki gun kulla dim ge ti. Bir hafta sonra ilk defa esimimle yakinlastik ondada kaza yasadik dikislerim iyilezmemistir diye ne olur ne olmaz dedim ertesi gun hapi aldim. Pazartesi gunu ecza eden test aldim egatic cikti ama hala adet olmadim. Djn ruyamda goguslerim sut dolmus tasiyordu bi bebek aliyorum kucagima once oglumun sevgisi doluyor icime o sqniyorum ama o degil nasil emiyor beno zayifken toparlaniyor iki gogsumude emdiriyorum sonra kucagima alip gazini cikariyorum komsu bakiyor kizmis demek bebegin diyor bende bi bakiyorum pembe kiyafetler var uzerinde cok isterim yeniden anne olmak ama dikislere zarar verir mi ? Korkuyorum ilac ictim ya bebege zarari olduysa umarim bu gecikme normaldir.
Benim adetim gecikmedi ama gecikme yaşayan çok var canım merak etme normaldir bence

Ayy canim insallah minik kusun surpriz yapmistir,Allah verdiyse hosgelmistir insallahh
Ertesi gunu hapini hic kullanmadim,zarar verir mi bilmiyorum o yuzden.
Sezeryanindan 3 ay gectiyse korkma,bak selverde 3 ay sonra kaldi,insallah bisey olmaz dikislerine,eger hamileysen bebis buyuyene kadar dikislerin biraz daha iyilesir,cunku karnimiz hemen buyumuyorya hani..olsun kiz olsada cok guzel olur yaa yeterki sag saglim kucagina al,bende ikinciye kizim olacak gibi hissediyorum nedense,ikinci adette gecikme olabiliyormus dogum sonrasi ama sizde bide kacak var :)) hangisinden dolayi geciktin Allah bilir,ruyan hayir olsun insallah

Back
X