Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Basin sagolsun canim ALLAH bu acılari tekrar yaşatmasın bizlere. Hayret bişey ya benimki de zammından önce açıldığı için kaybettim. Au açılmayi bir türlü durdumadilar hemde iki tane kuzum gitti bu yüzden
Saolasin canim hayat iste bisey diyemioruz ki ama bu yuk cok agir uyuyamiorum gunlerdir bugun kontrole gittim her yerim cok agrio dedim tamamen psikolojikmis yoksa ameliyatim güzel mis ve rahim toparliomus

Saolasin canim hayat iste bisey diyemioruz ki ama bu yuk cok agir uyuyamiorum gunlerdir bugun kontrole gittim her yerim cok agrio dedim tamamen psikolojikmis yoksa ameliyatim güzel mis ve rahim toparliomus
Ben de dün gece uyuyamadım. Sabahtan beri de ağlıyorum. Bu acıya nasıl alışılır.

Kizlar aranizda ikinci adeti cok sancili baslayan oldumu?? 2~3 gundur sancim oluyordu,ilk adetimde hic sancim olmamisti,ikincide olmasi normalmi ki rahimde bir sorun yoktur degilmi?? Ne bileyim su kasilip kasilamama isi yani..

Ben de dün gece uyuyamadım. Sabahtan beri de ağlıyorum. Bu acıya nasıl alışılır.
Canim bende uyuyamadim,hepimiz ayni olmusuz heralde :(
Ben gerci ilk zamanlara gore iyiyim,kriz geciriyordum nefes alamiyo gibi oluyordum,antidepresan daha kotu yapiyordu beni,Allaha cok sukur suan o gunlere gore iyiyim...zamana cok ihtiyacimiz var cookkk...hic acimiz azalmayacak gibi hissediyoruz ama zamanla kendimizi toparlayacagiz,Allah hicbirimize caresiz dert vermesin,kuzularimiz bizi cennette bekliyor....

Kizlar aranizda ikinci adeti cok sancili baslayan oldumu?? 2~3 gundur sancim oluyorduiu,ilk adetimde hic sancim olmamisti,ikincide olmasi normalmi ki rahimde bir sorun yoktur degilmi?? Ne bileyim su kasilip kasilamama isi yani..

Canım bu ay da sancılı bi şekilde oldu benin önce de söylemiştim ya dikislerim sızlıyo gelmeden önce diye doktor rahim kasîlmasından olur dedi ama dogumdan önce 5-6 gün sürerdi bugün 9. Gün hala bitmedi 10 gün sürüyo nerdeyse doktor eski haline dönmen icin en az 6 ay gecmeli dedi :(

Aaa selverr selverr tebrikler canım Rabbim saglikla kavustursun ömürlüsünden güzel bi kızçe nasip etsin insaallah :* ayy cok sevindim yaa işe başlayinca giremedim buraya coktandir benim de 3 bucuk ay oldu ama hala korkuyorum 6 ay bile az gibi geliyo güvenemiyorum sagligima :(

Kizlar aranizda ikinci adeti cok sancili baslayan oldumu?? 2~3 gundur sancim oluyordu,ilk adetimde hic sancim olmamisti,ikincide olmasi normalmi ki rahimde bir sorun yoktur degilmi?? Ne bileyim su kasilip kasilamama isi yani..
Canım benim de çok sancılı oldu hiç öyle ağrımazdı Karnım birde 10 gün falan sürdü normalde 6. Gün biterdi rahim hem temizleniyo hemde toparlaniyor

Ahh canım ya bizler ne desek boş bu acı ancak zamanla azalıyor hiçbir söz teselli ye yetmiyor maalesef tekrardan hamilelik olunca artık ona yoğunlaşiyor insan Allah tez vakitte yeniden nasip etsin.

image.webp

Arkadaslar ikinci adeti gecikenler oldu mu aranizda ben0im ilk 40 im cikmaxan oldu normal kanamam ilk 2 gun cok az sonra 3 gun normal oldu ama yaklasik 1 haftada 5-10 damla surdu doktora gitmistim 40 im ciktiktikta 5 gun sonra soyledim rahim kasilamiyodur diye ilac verdi iki gun kulla dim ge ti. Bir hafta sonra ilk defa esimimle yakinlastik ondada kaza yasadik dikislerim iyilezmemistir diye ne olur ne olmaz dedim ertesi gun hapi aldim. Pazartesi gunu ecza eden test aldim egatic cikti ama hala adet olmadim. Djn ruyamda goguslerim sut dolmus tasiyordu bi bebek aliyorum kucagima once oglumun sevgisi doluyor icime o sqniyorum ama o degil nasil emiyor beno zayifken toparlaniyor iki gogsumude emdiriyorum sonra kucagima alip gazini cikariyorum komsu bakiyor kizmis demek bebegin diyor bende bi bakiyorum pembe kiyafetler var uzerinde cok isterim yeniden anne olmak ama dikislere zarar verir mi ? Korkuyorum ilac ictim ya bebege zarari olduysa umarim bu gecikme normaldir.
Bende görmüştüm bu rüyadan iste tabiri silmemistim sana gondereyim suan hamileyim
Screenshot_2015-08-22-11-24-46.webp
Screenshot_2015-08-22-11-24-46.webp

Basin sagolsun canim ALLAH bu acılari tekrar yaşatmasın bizlere. Hayret bişey ya benimki de zammından önce açıldığı için kaybettim. Au açılmayi bir türlü durdumadilar hemde iki tane kuzum gitti bu yüzden
Canim sana dikis atmiyolarmi acilma olunca ben cok duydum arkadaslardan eski grubumuzda da vardi acilmasi olana dikis atıyorlardı tekrarlarsa gozetim altinda oluyordu kizlarla bi paylasan bu konuyu bence

Canim sana dikis atmiyolarmi acilma olunca ben cok duydum arkadaslardan eski grubumuzda da vardi acilmasi olana dikis atıyorlardı tekrarlarsa gozetim altinda oluyordu kizlarla bi paylasan bu konuyu bence
Dikis atıldı cnm tutmadi gerçi biliyosun zaten olanları

Arkadaslar ikinci adeti gecikenler oldu mu aranizda ben0im ilk 40 im cikmaxan oldu normal kanamam ilk 2 gun cok az sonra 3 gun normal oldu ama yaklasik 1 haftada 5-10 damla surdu doktora gitmistim 40 im ciktiktikta 5 gun sonra soyledim rahim kasilamiyodur diye ilac verdi iki gun kulla dim ge ti. Bir hafta sonra ilk defa esimimle yakinlastik ondada kaza yasadik dikislerim iyilezmemistir diye ne olur ne olmaz dedim ertesi gun hapi aldim. Pazartesi gunu ecza eden test aldim egatic cikti ama hala adet olmadim. Djn ruyamda goguslerim sut dolmus tasiyordu bi bebek aliyorum kucagima once oglumun sevgisi doluyor icime o sqniyorum ama o degil nasil emiyor beno zayifken toparlaniyor iki gogsumude emdiriyorum sonra kucagima alip gazini cikariyorum komsu bakiyor kizmis demek bebegin diyor bende bi bakiyorum pembe kiyafetler var uzerinde cok isterim yeniden anne olmak ama dikislere zarar verir mi ? Korkuyorum ilac ictim ya bebege zarari olduysa umarim bu gecikme normaldir.
Canim benim adetim gecikmedi ikinciyi de oldum 63.gundeyim belki canim ertesi gun hapindan olmustur hormon sonucta adetini geciktirmstr belki yan etkilerini okusaydin.canim ruyanda hayir olsun ins en kisa zamanda anne olursan Allahim gonlune gore versin.cevremde sezeryandan snra ucuncu ayinda hamile kalanlar var sknti yasamamislar sen kendine iyi bak cnm dikislerin iyilessn biran once.

Back
X