Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar aranizda ikinci adeti cok sancili baslayan oldumu?? 2~3 gundur sancim oluyordu,ilk adetimde hic sancim olmamisti,ikincide olmasi normalmi ki rahimde bir sorun yoktur degilmi?? Ne bileyim su kasilip kasilamama isi yani..
Canim benim ben suan adetim ucuncu gunum cok fazla geliyor agrida oluyor.daha once doktoruna gttn degil mi kirkin cikinca bktimi rahim toplanmis kuculmus dediyse sorun olmaz canm ama icin raht etmezse doktora gt

Aaa @selverr tebrikler canım Rabbim saglikla kavustursun ömürlüsünden güzel bi kızçe nasip etsin insaallah :* ayy cok sevindim yaa işe başlayinca giremedim buraya coktandir benim de 3 bucuk ay oldu ama hala korkuyorum 6 ay bile az gibi geliyo güvenemiyorum sagligima :KK43:
Cok sagol canım Allah razi olsun insan yeniden hamile,olunca icinde degisik bi huzur oluuor sanki bebegim beni bekliyoda geri gelecek annesine gibi insallah onu bekletmemek icin hemen hamile kalmak istedim rabbim daim etsin insallah benimde 3 ay oldu bu ay 4 ay insallah sizlerde biranonce düşünür gebe kalırsınız

Bugün bir arkadaşıma yazdım bunu. Eşyalarını vermek yada yokmuş gibi davranmak istemiyorum.
image.webp

bidenemm benim marttan önce hamile kalmam yasak :KK43:( 5 ayım var yani :) sen mutlu olursan kendim olmuş gibi sevincem inşallah :))):KK46:
Canimin iciiiii insallaahhh :))) uzulme marta ne kaldi surda..sen bana yetisirsin belki,benim ne zaman olacagi belli degilki..boy boy minik kuslarimiz siralansin insallah kivircik aslan parcalarimiz :KK66:

Hayirlisi olsun hakkimizda insallah,dogal olmasini cok istiyorum,insallah en kisa zamanda surpriz yapar ikinci baharim:KK200: sende bu zaman zarfinda bomba gibi hazirlan,varsa fazla kilolarini ver,sonra patlat bir aslan parcasi :))

Canim benim ben suan adetim ucuncu gunum cok fazla geliyor agrida oluyor.daha once doktoruna gttn degil mi kirkin cikinca bktimi rahim toplanmis kuculmus dediyse sorun olmaz canm ama icin raht etmezse doktora gt
Gittim canim benim, kirkirmdan sonra iki kere gittim, rahim toparlanmis her sey yolundaymis cok sukur,ben dogumdan sonrada sık sık gittim bakti,rahim istedigimiz yerde,toparlaniyor demisti..reglim baslarken sancidan ölurdum hamile kalmadan once majezik icerdim sadece o geciriyordu baska ilaclar gecirmiyordu,ilac etkisini gosterene kadar en az 1 saat kivranirdim karnimda sicak su torbasiyla,dogumdan sonra ilkinde sancim olmadi ama bunda biraz oldu,tabi eskisi gibi degil Allahtan..10 dk lik falan oldu gecti.ama belimde,sirtimda ve bacaklarimda hala cok agri var,bu dogum beni mahvetti yaa bitirdi vallahi..2 ay oldu hala alt tarafimda agri var sanki icerden disari dogru ittiriliyor gibi :(

Yok canim şölemis timya sonuçları MDA pai homozigot mthr 677 hetorozigot cikmistii kan pihtilasnasini yüzünden kaybedenler e baktım hepsi kullwnioo

Bugün bir arkadaşıma yazdım bunu. Eşyalarını vermek yada yokmuş gibi davranmak istemiyorum.Eki Görüntüle 1646072
Canim insanlarin bizi anlamasini bekleme..onlar bizi asla anlayamazlar..bizim yuregimiz yaniyor,onlar vah tuh der yarin unutur kendi hayatina devam eder..
Esyalari icin, icinden ne yapmak geliyorsa onu yap..bana pikologum butun her seyini evden cikar dedi,durmasin dedi,yeniden bebegin olursa ona kullanma,cunku o yeni bir bebek,kaybettigin bebeginin kaderini yenisine yukleme,asla onun yerine koyma dedi..ve bana tekrar ayni ismi koymayi dusunuyor musun diye sordu, asla koyamam dedim,cunku o isim ona aitti,yeni bebege ayni isimle seslenemem dedim,oda cok iyi dusunuyorsun zaten ayni ismi kesinlikle koymaman lazim dedi..
Bende tamam esyalarini da veririm cikaririm evden dedim ama hic birine dokunmadim,veremem de vermemde..onlar oglumdan hatira bana..icimden kardesine kullanmak gelirse kullanirim,kullanamazsam,uzulursem onu o zaman dusunurum..kimseyi ilgilendirmez,kimseye de dusmez bize ne yapacagimizi soylemek..her insan kendi akliyla fikriyle karar verir,baskalarinin aklina ihtiyacimiz yok bizim..
Seni uzenlere cevap dahi verme..bu konularla ilgili fazla konusma,havadan sudan baska muhabbetler et arkadaslarinla..evlatlarimiz bizim icin ozel ve guzel,her zaman icimizdeler,kalbimizde yasiyorlar:KK200:

Yok canim şölemis timya sonuçları MDA pai homozigot mthr 677 hetorozigot cikmistii kan pihtilasnasini yüzünden kaybedenler e baktım hepsi kullwnioo
Ay evet canim yaa kusura bakma lutfen aklimdan cikmis..dogru ozaman..seninki kac haftalikti karninda kalbi durdugunda ?
Hamileyken hic bisey kullanmamistin,haberin yoktu dimi kan pihlasmasi oldugundan

Öğrenince de hamileliği iğneye başlıca zz ama işte bu ayda adet oldumm
Evet canim igneyi ihmal etme..uzulme Allah en kisa zamanda nasip eder insallah..bende suan adet oluyorum,bugun basladi ikinci adetim..bitince korunmuycam artik,bakalim ne zaman tutturcam,insallah dogal yoldan gelir bebisim..

Ay evet canim yaa kusura bakma lutfen aklimdan cikmis..dogru ozaman..seninki kac haftalikti karninda kalbi durdugunda ?
Hamileyken hic bisey kullanmamistin,haberin yoktu dimi kan pihlasmasi oldugundan
Yoktu canım otuz iki haftalık ti ama sertlesmee ler vardı karnimda otuz haftalıkken başlamıştı baya çoğaldı sonra ben doktora gittim ama anlamadım kasılma olduğunu sonra dopler baktılar düşün yasiodu oğlum gelişim geriliği falnda yoktuu umb arter de diastolik akım izlenmemis olup yüksek basınçlı akım mevcuttur yaziodu meğerse alınması gerekio muss bebeğim beslenememe başlamış ama almadılar sonra atomlar bozuldu ve kalbi drduu melek oğlum melek oldu

Back
X