- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- 18
Evet canim korunmuycam Allahin izniyle,biran once tekrar bir oglum olsun cok istiyorumAyy sevindim canim korunma herseyi veren rabbim nasio edecekse olacak elbet hep pozitif düşün insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim korunmuycam Allahin izniyle,biran once tekrar bir oglum olsun cok istiyorumAyy sevindim canim korunma herseyi veren rabbim nasio edecekse olacak elbet hep pozitif düşün insallah
Bana sorduysan vermedi canim, ben hamile kalinca direk igneye basliycam hibor 5000..Sana şimdi ilaç faln verdim i doktor
AminEvet canim korunmuycam Allahin izniyle,biran once tekrar bir oglum olsun cok istiyorumlutfen dua et bana Allah gonlumuzdekini kucagimiza versin insallah..
Anladım canım kleksan la farkı nneki hibor kullanacaksın sen normalmi yapmistin ne güzel bakk sanslisin bize göre canım zaten bu kordon dolanmasida aslında aynı şey bebek büyüdükçe az beslenince az idrar çıkarıoo bu seferde suyu azalır e bebek strese girer ya kaka yapar ya kordon dolanmis malesefffff ama okadar varki çok iyi takipleri yapılıp Doğu ranlarr ah inş Rabbim isterse hersey güzel olur inş güzel olurrr aminn hepimiz icinnBana sorduysan vermedi canim, ben hamile kalinca direk igneye basliycam hibor 5000..
Hayirlisi Allahtan,37 haftaya kadar goturursem insallah, daha fazla beklemeden sezeryan olcam ben,ilkim normaldi ama bu sefer normali bekleyerek riske atmam asla buyuk konusmayimda..
Canim oglumun boynundaki kordon hic gorunmediki kontrollerde yaaAnladım canım kleksan la farkı nneki hibor kullanacaksın sen normalmi yapmistin ne güzel bakk sanslisin bize göre canım zaten bu kordon dolanmasida aslında aynı şey bebek büyüdükçe az beslenince az idrar çıkarıoo bu seferde suyu azalır e bebek strese girer ya kaka yapar ya kordon dolanmis malesefffff ama okadar varki çok iyi takipleri yapılıp Doğu ranlarr ah inş Rabbim isterse hersey güzel olur inş güzel olurrr aminn hepimiz icinn
Canim oglumun boynundaki kordon hic gorunmediki kontrollerde yaabebegimi kaybettigim gunden bir kac gun once 2 doktorada kontrolum vardi,her sey yolundaydi oyle soylediler,birden 1 gun icinde oldu..
Clexan da kan sulandirici,hiborda..sadece isimleri degisik..innohep te var, fraxiparin de..ben ilk 2 ay fraxiparin kullandimda,sansima bak turkiyede igne bitti birdaha ithal etmediler cok pahaliya geliyomus..cevre illerden toplattim fraxiparini,istanbul,adana,yakin sehirler..bir kac kutu buldum kullandim,sonra esdegeri hibor3500 dü ona gectim,anlatabildim mi?? Kan sulandirici igne bitane degil,farkli isimlerle cok var..dozu kiside hangi mutasyonlara sahipse ona gore ayarlaniyor ignelerin,hayirlisi insallah bir daha kaybetmeyiz canim benim,bu sefee sagliklica alalim kucagimiza yavrularimizi..
Evet canim tek sansim normal dogum yapmis olmak,ama dogumda ölüyordum cok zordu,hayatimin en zor anlariydi saatlerce can çekistim![]()
Canim bana aspirin vermedi doktorum,sadece igne kullancam onada hamile kalinca basliycam..aspirin verirsen icerde kanama alani olabilir bebek dusebilir dedi.Canım ya zor olmazmi zordur tabikide bizdeki izler ahh ahh gerçekten Allah büyük çok büyük inss güzel olur artık sende kullan aspirinde bide c vitamini al bol bol limon çok işe yariomuss
Benzicek annesi kardes onlar ayirt edilemezCanım inss Eymen ime benzer hani ne bilim inş en çok onu istyormm ilk bebegimdi göz ağrımi oğlum cennet kuşum pamugumm
Amin canim insallah rabbim saglikli sihhatli evlatlar verip kucagimiza alip buyutmeyi nasio edsin hepimize Insallahaynı rüyayı iki kez bende gordum. ilkinde bebeğimi emzirdim biraz buyudu karanlıktan gelen bir ele teslim ettim..bebeğim 32 haftalıkken karnımda öldü.. aynı rüyayı geçenlerde yine gördüm. bebek emzirdim bebeğim sanki yine yaşamadı hayal meyal hatırlıyorum. zaten rüyayı gorur görmez dehşetle uyandım. sabah namaz vaktiymiş. namaz kıldım. yasin okudum allaha dua ettim..rabbim acısını göreceksem verme hayırlısıyla ver dedim..tekrar aynı acılara katlanmak cok zor ve bu ay adet oldum..gerçekten tuhaftı. allahım hepimize aratmadan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Amin canim insallah biran once rabbim artmasin tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasio etsin isteyen herkese versin insallahEvet canim korunmuycam Allahin izniyle,biran once tekrar bir oglum olsun cok istiyorumlutfen dua et bana Allah gonlumuzdekini kucagimiza versin insallah..
AmiiiiinnnnnnnAmin canim insallah biran once rabbim artmasin tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasio etsin isteyen herkese versin insallah
Canim insallah temiz cikar sonuclar,ikinci bebekte icin rahat olur..Şu pıhtılaşma testi devlette mi özelde mi yapiliyo kac günde sonuclaniyo ücreti nedir acaba? Oğlusumun sonuclari hala cikmamis 3 ayı gecti beklemek ümitsizlik ne zor![]()
Canim insallah temiz cikar sonuclar,ikinci bebekte icin rahat olur..
Universite hastanelerinde genetik bölumunde bedava yaptirabilirsin,yaptirmisken butun genetik testlerini de iste onlarida yaptir..kan pihtilasmasi testinin ismi "trombofili paneli"
Devlette 1 aya anca cikar.ozelde de 1~2 haftaya cikiyor.sadece trombofili paneli kac liradir ozelde bilmiyorum ama bizim cabuk sonuclanmasi gerekiyordu ikinci tedaviden once,o yuzden kan pihtilasmasi ve genetik testlerin hepsini ozelde yaptirdik 2600 tl ye malesef...
Insallah canim bi gorus bakalim belki daha uygun yapan yerler vardir cok para verme..istersen yine fakulteye bi sor 1-2 aya cikar derlerse bosuna masraf yapmamis olursun,hayirlisi insallah temiz cikar..korunmayi biraktin mi sen?Sagol canim dogum da testler de fakültede oldu ama sonuclar 3 ayda cikar dediler hala cikmadi acikcasi özwlde yaptirmak istiyorum insallah temiz cikar![]()
Canm bende pihtilasma testi yaptirdm ozelde 620 tl yaptrdm 15 gunde snclarim geldi bugun aldim yarin doktoruma gstericemŞu pıhtılaşma testi devlette mi özelde mi yapiliyo kac günde sonuclaniyo ücreti nedir acaba? Oğlusumun sonuclari hala cikmamis 3 ayı gecti beklemek ümitsizlik ne zor![]()
yok canim birakmadim hele testler bi yapilsin sonuclansin da aralikta 6 ay bitcek eger hazir hissedersem nasip tabi. ben hic istemiyorum yeni bi bebek ama esim cok istiyoInsallah canim bi gorus bakalim belki daha uygun yapaion yerler vardir cok para verme..istersen yine fakulteye bi sor 1-2 aya cikar derlerse
bosuna masraf yapmamis olursun,hayirlisi insallah temiz
cikar..korunmayi biraktin mi sen?
Neden istemiyosun canim,baska cocugun varmiydi? Cok zor ama korkularimizi yenmemiz lazim,ben de cok korkuyorum ama bebekleriyle gelen arkadaslarimla gorustukce icim bir tuhaf oluyor,cok canim sıkılıyoryok canim birakmadim hele testler bi yapilsin sonuclansin da aralikta 6 ay bitcek eger hazir hissedersem nasip tabi. ben hic istemiyorum yeni bi bebek ama esim cok istiyo![]()