Canim neden hamile kalamayasin ki..bir sorununuz yoksa kalirsin tabiki..doktorundan da memnunsan ne zaman korunmayi birak derse o zaman calismalara baslarsin..sen normal dogummu yapmistin?
Bende normal dogum yaptim ama bir dahakini riske atmamak icin 37 hafta gibi sezeryanla aldirirm ben,normal olmus sezeryan olmus farketmez,yeterki sag saglim kavusalim..ben sezeryana raziyim bebegim sagliklica dogsunda baska bisey istemem..dogum sekli onemli degil,artik sezeryan olanlarda cabuk iyilesiyor,eskisi gibi degilki..bosver onu dusunupte kendini sitrese sokma..bak ben dogal yoldan hamile kalamiyorum bile,2 ay deniycem olursa diye,olmazsa yine tup bebek yollari gorunuyor bana![]()
Çok şükür cnm bi problemimiz yok ilkinde hemen kalmıştık kismetse subat da kontrolum var subat da 8 ay olacak Ben sezeryan oldum cnm normali çok istemiştim ama bebegimin öldüğünü ogrendigimde o an normal doguma cesaret edemedim ve S ezeryana girdim cnm cok şükür ameliyatim çok güzel geçti su anda bin şükür iyiyim sezeryan disardakilerin anlattığı kadar cok da korkulacak bişey değilmiş doguma yakın çok korkutmuslardi beni çok strese girmiştim önemli olan sağlıklı bi şekilde kurtulmak artik Sen kaçıncı haftada kaybettin bebegini cnm