- 28 Ağustos 2015
- 144
- 138
- 18
- 33
Amin canımamin canm rabbim gonlumuze gore versn allah kucaklarimizi doldursun hayirli saglikli evlatlarla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımamin canm rabbim gonlumuze gore versn allah kucaklarimizi doldursun hayirli saglikli evlatlarla
Daha iyiyim eskiye göre çok şükür ikinci ay adet oldum bakalım ne olcak bu ay hayirlisila grlsin yeterki bu sefer en güzel şekilde kucaklarımız dolsun ole de hamile kalalım doktorami gitsem diorum ama çoda acele etmek istemiorumm hem rahim içe toplansin die ya bide benim adetten sonra b ihtimal ole 15 günde yumurtlama oluyo sonra iki üç gün sonra kasık ağrısı sarı akıntı gelio Allah korusun enfeksiyon M7 kaptı m diorumm sizlerde oluyomus bole biseMerhaba canim evet uzun zaman oldu giremedim. Tesekkur ederim merak edip yazdigin icin.Kızımın yanına gittim bayram da 2 hafta yi beraber geçirdik
Malesef bu ay da birsey yok. Sen nasılsın nasıl gidiyor hayatın?
Naptin canım perinatolog işini bulabildinmiCanim yalcin gurel de perinatolog mu dha arastrmadm su doktor islerim bitsin perinatolog bulmaliyim cenk askaleyi bnde duydum cok iyi diyorlar bir arkadasimin ablasi iki bos gebelik gecrms bde dusuk yapms fln snra bu doktora gtms iki tane cocugu var suan bnde bir kere de olsa deneyebilirm doktoru nsl hic bilmiyrm gtmedm Allah iyi doktorlari ckarsn karsimiza hamileligimiz duzgun sorunsuz gtsn insallah bayadr yazamadm izmirdeydim iyi geldi biraz da olsa simdi tam gaz doktor tedavilerine devam ins sorun ckmaz artk gzl haberler aliriz hepimiz
Çok iyi hemen adet olmuşsun sevindim sarı köyü sarı mi yoksa krem rengi gibi mi akıntı geliyor normal de ama çok köyü değil rengi aklına birsey takiliyor sa git Dr a cnm. Bir de bebegini neden kaybetti sen arastirmalik bir durum varsa araştır bu bekleme sürecinde için rahat olsun biraz zaman geçince de yeni bir gebelik dusunursun. Ama Dr a git bence genel bir kontrolden geç dikislerine rahim e baktı r. Birsey daha söylicem. Akintin kokulu oluyor mu eğer kokulu oluyorsa enfeksiyon olabilir cnm.Daha iyiyim eskiye göre çok şükür ikinci ay adet oldum bakalım ne olcak bu ay hayirlisila grlsin yeterki bu sefer en güzel şekilde kucaklarımız dolsun ole de hamile kalalım doktorami gitsem diorum ama çoda acele etmek istemiorumm hem rahim içe toplansin die ya bide benim adetten sonra b ihtimal ole 15 günde yumurtlama oluyo sonra iki üç gün sonra kasık ağrısı sarı akıntı gelio Allah korusun enfeksiyon M7 kaptı m diorumm sizlerde oluyomus bole bise
Yok canım 7 ay oldu bana 4 ay sonrada korunmayi bıraktım ama adet oldum yine aslında ilk başta çok istemedim ana şimdi daha hazır hissediorum kendimi yoksa çok enteresan tam yumurtlama günümde yada bir iki gün sonra önce bi kasık ağrısı sonrada sarı akıntı normalde beyaz gelio o günlerde kokusuz faln ama o kasık ağrısı bu sezeryandan sonra her ay olduÇok iyi hemen adet olmuşsun sevindim sarı köyü sarı mi yoksa krem rengi gibi mi akıntı geliyor normal de ama çok köyü değil rengi aklına birsey takiliyor sa git Dr a cnm. Bir de bebegini neden kaybetti sen arastirmalik bir durum varsa araştır bu bekleme sürecinde için rahat olsun biraz zaman geçince de yeni bir gebelik dusunursun. Ama Dr a git bence genel bir kontrolden geç dikislerine rahim e baktı r. Birsey daha söylicem. Akintin kokulu oluyor mu eğer kokulu oluyorsa enfeksiyon olabilir cnm.
selam kızlar. bende bebeğimi doğumdan 2 gün sonra kaybettim. sezeryan doğum yapmştım. normal doğumda korkarım kasılırım sıkıştırıp havasız bırakırım diye korktum. bebeğime zarar vermekten korktum. doğumdan 3 ay sonra doktor kontorüne gittim doktor problemin yok dedi. şimdi hamileyim sanırım. daha doktora gitmedim. sadece adetim gecikti ve testte pozitif çıktı. hayırlısı kısmet diyorum bakalım. bende hergün ağlayıp sızlıyodum ama bebek tutunsa bile ağlamaktan üzüntüden düşüyo dediler. kendimi dizilere tv ye bilgisayara el işine vurdum. bide mezarlığa gitmemeyi tercih ettim. üzüntüm gitmedi gerçi ama stresim azaldığı zaman hamile kaldım sanırım. sanırım diyorum çünkü kalp atışını görmeden umut bağlamak istemiyorum. Allah hepinize gönlünüze göre versin.
Yok tatlim daha arastiramadm hastanelerde ugrasiyorum bgn yne kan verdim tam snclar 5 kasimda belli olucak snra da kadin doguma gidicem brk krnma derlerse korunmuycm artk artk hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun ins. cenk doktora gidicem cnm deniycem onu iyi dyen cok kisi var ama perinatlgda bulmak lzm şu tahlillerim sonuclansin dye bekliyorum uzun sürüyor hepside beklemekten skldm artik hersey guzel olsn ins.bu arada kzlr dedginz testi syledim doktora homosisteini onada bkiyrlr smdi ypmamslar hala ya o testi sylemesem gene yapmicklardi bu doktorlari anlayamyrmNaptin canım perinatolog işini bulabildinmi
Bizde öyle genetik testimiz temiz çıktı rabbime sıgınacagız bekleyeceğiz. Artık sebep aramayalımKızlar oğlusumun genetik patoloji sonuclarini ögrendik hepsi de temiz cikti hicbir sebep bulunamadı artik ben de bi sebep aramicam Rabbimin takdiri böyleydi ve böyle oldu o bi emanetti ve emanetini biraz erken aldi cennette kavusmayi umutla bekliyorumm
Canim Allah yeni olacak bebegine saglikli uzun omurler versin..icin rahat gecirirsin hamileligini..yavrularimiz bizi cennette bekliyor,Allah orda kavusmayi nasip etsin insallahKızlar oğlusumun genetik patoloji sonuclarini ögrendik hepsi de temiz cikti hicbir sebep bulunamadı artik ben de bi sebep aramicam Rabbimin takdiri böyleydi ve böyle oldu o bi emanetti ve emanetini biraz erken aldi cennette kavusmayi umutla bekliyorumm
Canim cok sevindim testlerinizin temiz cikmasina..icin rahat olacak artik..rabbim bizi tekrar saglikli bir evlatla sevindirsin insallah,sag saglim kavusalim hepimizBizde öyle genetik testimiz temiz çıktı rabbime sıgınacagız bekleyeceğiz. Artık sebep aramayalım
Bizde öyle genetik testimiz temiz çıktı rabbime sıgınacagız bekleyeceğiz. Artık sebep aramayalım
Canim Allah yeni olacak bebegine saglikli uzun omurler versin..icin rahat gecirirsin hamileligini..yavrularimiz bizi cennette bekliyor,Allah orda kavusmayi nasip etsin insallah
Aminnnn insallah o gunleri gorelim hep beraber..ondan sonra ne yapacaklarimizi,mamasiydi ek besiniydi neler iyi gelir bebislerimize diye konusmayi sanip etsin Allah aminnnnnEcmain canimm insallah pespese doguralim bebislerimizi de acilarimizi paylastigimiz gibi sevincimizi de paylasalim
Aminnnn insallah o gunleri gorelim hep beraber..ondan sonra ne yapacaklarimizi,mamasiydi ek besiniydi neler iyi gelir bebislerimize diye konusmayi sanip etsin Allah aminnnnn
Çok teşekkür ederim. İçim rahat değil ya daha tereddütlerim oluştu aksineCanim cok sevindim testlerinizin temiz cikmasina..icin rahat olacak artik..rabbim bizi tekrar saglikli bir evlatla sevindirsin insallah,sag saglim kavusalim hepimiz
İnşallah canımÖyle canim yaa sebep de Allahtan zaten ama bundan sonraki bebekler icin tedbir aliriz diye bekledik sonuclari insallah kucaklarimiz dolar hep beraber insallah
O korkular bende de var malesef..hic gecmiyor ama sabirli olmaliyiz..yoksa 9 ay gecmez cildiririz..once hamile kalalimda hayirlisiyla,bebeklerimiz Allaha emanet..Çok teşekkür ederim. İçim rahat değil ya daha tereddütlerim oluştu aksinekorkular arttı