BUNLARI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM BURDAKİ BÜTÜN DUYGULARI YAŞIYORUM ALLAHIM HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLÜ ELATLAR NASİP ETSİN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BUNLARI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM BURDAKİ BÜTÜN DUYGULARI YAŞIYORUM ALLAHIM HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLÜ ELATLAR NASİP ETSİN
BİZ OTOPSİ YAPTIRMADIK CANIM DOKTOR HİÇBİRŞEY ÇIKMAZ DEDİ BÜYÜK BİR İNSAN NASL KALP KRİZİ GEÇİRİR ÖLE OLMUŞ BENİM MİNİK KIZIMBasin sagolsun canim ALLAH birdaha bu acıyı yaşatmasın ben buca kadın doğum da fatih beye gidiyodum perinatologa falan hiç gitmedim ama tekrar hamile kaldığım da iyi bir doktor ve perinatolog bulup onlara gitmeyi düşünüyorum senin sebebi ne dediler sonuçlar çıktımi csnim
Amin canım. Bende ilk gördüğümde ağlayarak okudum çok zor bişeymis cocuksuzlukBUNLARI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM BURDAKİ BÜTÜN DUYGULARI YAŞIYORUM ALLAHIM HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLÜ ELATLAR NASİP ETSİN
Ben de Ege üniv. Hem prof. Hem perinatolog olan bir doktora gidiyordum ama 35. Haftada kalbi durdu oğlumunBasin sagolsun canim ALLAH birdaha bu acıyı yaşatmasın ben buca kadın doğum da fatih beye gidiyodum perinatologa falan hiç gitmedim ama tekrar hamile kaldığım da iyi bir doktor ve perinatolog bulup onlara gitmeyi düşünüyorum senin sebebi ne dediler sonuçlar çıktımi csnim
EROL TAVMERGENMİ CANIMBen de Ege üniv. Hem prof. Hem perinatolog olan bir doktora gidiyordum ama 35. Haftada kalbi durdu oğlumun
Mert KazandıEROL TAVMERGENMİ CANIM
Olmayınca olmuyo işteMert Kazandı
ah canım yaaa bizimde 1 yıl olacak bakalım kısmet bekliyoruz1 SENE OLDU BU HAZİRANDA GEÇTİ HATTA SEZERYANLA DOĞUM YAPMIŞTIM BEKLİYORUM HALA İNŞALLAH RABBİM ÇOK BEKLETMEZ İSTEYEN HERKESİ
Bazen idrarda gec cikiyor bi kac gun icinde tekrar test yap hayirlisi olsun insallah. Allah buyuktur aratmadan hayirli ve omurlu evlatlarimizi kucagimiza verir insallahŞaka gibi adet olmadım bende test yaptrdim negatif çıktı şaşkınlık içindeyim Oysaki Şaşmaz di neler oluyo anlamiorumm artık hakkımzda hayirlisi
Allah hepimize nasip etsin sağlıklı hamilelik hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar seninde ilk bebeğinmiydi?ah canım yaaa bizimde 1 yıl olacak bakalım kısmet bekliyoruz
cnm başın sağolsun sana da geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyor insan teselli edecek söz yok herşeyin bittiği yer ama bitmesede dinecek acıtacak ama kanamayacak özletecek ama yıpratmayacak şükredeceğiz hepimiz başka çaremiz yok rabbime şükürler olsun hala doğurganlığımız var rabbim bizede nasip etsin sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatları kucağımıza alıp büyütmeyi böyleyse rabbim tekrar hamilelikle sevindirsin bizleriHastaneye gidene kadar yalvardım allahm ya bir mucize ver ya da gidene kadar canımi al beraber gidelim bebeğimle dedim neyse gittik içimizde bir umut hala midesi deliinmis yavrumun gitgide durumu kötüye gidiyormuş yatırdilar bastılar sancıyi saatlerce yalvardım allahm benimde canımi al yavrumla beraber dedim içimiin acisi bedenmden coktu sabaha doğru bacağımiin arasına geldi yavrumun kafasi bir dkda doğdu beni hiç üzmedi doğarken gözlermi kapattım yüzünü görmemek için minicik ellerini göremedim tutamadım yavrumun sıcacık geldi aldılar canımdan can gitti herkes hastanede bebeğinin aglamasini duyarken biz acilar içinde bekledik toprağa verdik küçücük bedenini küçücük tabutuyla elif yazdırdık ismiini ağlaya ağlaya kendi ellerimiizle verdik toprağa en ağır acıyı yasatti rabbim bize elifm melegm beyaz kefeni küçücük bedeni ile gitti
amin canım inşallah bizim ki zor olmuştu zaten diyorum ya mucize gibi gelmişti hiç beklenmedik bir an dacnm başın sağolsun sana da geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyor insan teselli edecek söz yok herşeyin bittiği yer ama bitmesede dinecek acıtacak ama kanamayacak özletecek ama yıpratmayacak şükredeceğiz hepimiz başka çaremiz yok rabbime şükürler olsun hala doğurganlığımız var rabbim bizede nasip etsin sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatları kucağımıza alıp büyütmeyi böyleyse rabbim tekrar hamilelikle sevindirsin bizleri
başın sağolsun rabbim sabır versin 6 ay geçti kızımı kaybedeli ve yazdıklarınızı okurken yine ağlıyorum daha yeni yeni ağlamalarım azalmaya başladı her gün ağlıyordum ki benim sağlıklı 3 yaşında bir kızım var ama her evladın yeri başka canım acımaz mıMerhaba 1 haftadır yazıları ağlayarak okuyorum sonunda üye oldum. Bende tam 2.5 ay önce 40 haftalık bebeğimi kaybettim. Hanileliliğim başından beri düşük tehlikesi vs gibi sıkıntılar yaşadım ama sonuna gelmiştim ve gitti yavrum herşeyi hazırdı hemde herşeyi. Hareketlerini hissetmedim yinede sonlardayım hareket alanı kısıtlı dedim annem zorla götürdü hastaneye o kadar normalimki yürüyerek gittim hastaneye yarım saatlik yolu . Ama bebeğim çoktan gitmiş. Hergün ağlıyorum ne zaman dinecek bilmiyrm bu acı. Benle hamile olabların hepsinin kucaklarında bebek. Çok üzülüyorum. Allahın takdiri yapacak bişi yok ama üzülmemek elde diil. Tekrar bebek isterim ama Çok korkuyorum nasıl geçer o 9 ay.
yeni kaybetmedin mi sen cnm neden kaybettinHer yerde onu görüyorum içim yanıyor küçük melegimin küçücük kefeni vardı ellermiizle attik topragini neler düşündük oysa onun için niye böyle oldu bilmiyorum 13kasım gece 3de kaybettim onu