Sakim boyle dusunme beterin beterin var olmeyi dusunme Allahin gucune gider bu bizim sinavimiz. Bir bildigi vardir onun verende o alanda kendinizi suclamayin. Hangimiz bir oyuncak bebege can verebiliyoruz canlar aliniyor ama neler duyuyoruz ne rahatsizliklari olan bebekler yasiyor direniyor omur boyle iste. Bak ben alevi mezhebindenim bizim hizir orucumuz vardir uc gun oruc tutarsin ucuncu gun niyetlenir yatarsin evlenecegin kisiyle ilgili seyler gorursun ya da direk kendisini gorursun. Ben niyetlendim yattim esimle o zamanlar yeni tanisiyoduk ve ben onunla yapamam ayrilirim diyordum. Ruyamda teyzemler mezarlikta enistem bi mezarin basina agac dikiyodu kaldirim kenari bi mezar kaldirimda acik mezara arkam donuk duruyodum tam mezara dusucektim bi kuvet itti beni yola dogru donup baktigimda mezarkapanmisti karsidan bi kadin geldi aglayarak kizim burasi alinin mezari dedi bana ali ozutemizin insan oglu nelere alismiyor evlat acisina bile dayaniyor dedi bende bu kadinin oglunun mezari heralde dedim baktim teyzemler cikiyor bende peslerinden kostum mezarligin cikusinda cesmede elimi ayagimi yikadim arindim toprsktan peslerinden gittim beraber kocaeliden ciktik. Ben gece uyandim neden mezarlik gordum ben dedim

ali ozutemiz kim dedim interneten baktim kivircik ali cikti karsima kivircik ali nereli diye baktim tokatliydi esimde tokatli ona yordum. Aradan 3 yil gecti benim yuregimde hep o korku esimle nisanliydik acaba ona mi bi sey olacak diye korktum askere gitti yuregim agzimda gezdim. Sonra evlendik teyzemler vaska sehirdeydi kocaeline tayinleri cikti tasindilar once deniziye cikmisti tayinleri ben siz kocaeline geliceksiniz dedim. Gercekten oyle oldu ogluma hamile kalmadan yuce Mevl bana rutami unutturdu resmen. Tekrar bi ruya gordum ve ruyamda adini ali koydurdu pesinden ogrendim hamileyim ve 16 haftaliken erkek olacagini ogrenince ali olucak dedim adi hic obur ruyam aklima gelmedi ama hic hatirlamadim. Sonra oglumu gercekten kaldirim kenari o mezara enistemin sectigi yere gomduk

ustelik adli tip doktoru annenin kani amelyatan once 8 e dusmus bu degeele anneyide kaybedebilirdiniz demis. Oglum beni itti bu dunyaya kendi gitti Yuce Rabbim bana her seyi gostermis Ali baranim in mezaribi ben yillar once gordum. Nasil kadere isyan ederim ki vardir bir hikmeti bu dunya bos biz evlatlarimiza kavusmak icin yasiyacagiz. Bak 20 yasindasin bem 31 imdeyim benim icin her gecen gun zaman daraliyor yeniden anne olurmuyum bilmem Alkah hayirlisini omurlusunu ve sagliklisini vericekse isterim elbet veemezsede bir bildigi vardir derim. Henuz hayatin basindasin acin cok taze benim 3 ay oldu yinede her gun gozumde yas ama gecicek biliyorum aci ilk gunki gibi kalmiyor derdi veren rabbim sabrinida veriyor. Yavruna kavusmak istiyorsan sakin bir daha olumu dusunme olur mu ? Sabret Allaha sigin ki o da sabrinin mukafatini hem bu dunyada hem ote dunyada yavrularimiza kavusturarak versin