Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İyi olmana sevindim canim ben de basladim okula iyi geldi normal hayata dönmek.. insallah sana da iyi gelir.. umarim kendiliginden kaybolur canim ben aralikta korunmayi birakmayi düsünüyorum dedim 1sene bekle diyo dikisler 3 yilda iyilesir hatta ömür boyu tam olarak iyilesmez aslinda diyo beni korkutmak icin mi dedi bilmiyorum :KK43:
Yok canim yaa korkma sen,bak burdaki arkadaslarimiz 3 ay sonra hamile kalmaya basladilar,sen 1 yil bekleme,sogan kurune basla adetten sonra kistini eritir,basit kisttir o cinsini soylemediyse..bak ben bu ay korunmadim ama hamile kalamadim malesef..kalacakmiyim onuda bilmiyorum :(

Kizimin adi Mihrab su camiilerde imamin namaz kilmak icin onunde durdugu duvar ve Mihrab demek bi siginma yeri gibi az once tv de bi camiiyi anlatiyorlardi Mihrab dediler cok kez dayanamadim bagir cagir agladim ki hala sunu yazarken bile agliyorun cunku dayanamiyorum cok yalanci oldum herkese iyiyim demekten yoruldum ben Kizimi istiyorum demekten baska bisey diyemiyorum.. evet bi kardes dogru ama onun kadar sever miyim bilmiyorum herseyimi ona kurmustum ben ilkim herseyimdi besigine koyacaktim sabaha kadar o aglayacakti ben yeter Kizim uyu Kizim diyecektim af Allahim af olmadi kucagima bile alamadan aldilar benden.. gdip o hastaneyi yikmak istiyorum herseyi kirip dokmek 26 gun oldu Kizim gideli ama acisi bi nebze dahi dinmiyor cok zor gercekten Annesinin ellerinde gitti o topraga elimdeyken sirtina sirtina bastiriyordum belki kalkar uyanir topraga gitmeden ellerimde kalkar dedim olmadi.. abi 9 ay daha gecer mi Kizim geri gelr mi onu da alirlar benden diye korkuyorum uykularim yok yatamiyorum dogumdan beri.. bi cocuk daha mi Allahim sen bilirsin sagliklica olsun... doktorlardan nefret ediyorum desem
Canim kiyamam seni cok iyi anliyorum,ayni seyleri bende yasadim 2.5 ay oldu hala agliyorum,oglumu cok ozledim cigerim yaniyor..evlatlarimizi kaybettik biz,yuregimiz yarali..ben 40im cikana kadar asla bebek dusunemem,yenisini sevemem,oglumu istiyorum diye agladim ama hayat devam ediyor mecburen yenisini yapmamiz lazim yoksa yasayamiyorm bu uzuntu beni kahrediyor..insallah en hayirli zamanda yeniden olcak ve bir nebze acilarimiz dinecek,omur boyu unutmuycaz ilk bebeklerimizi,onlar bizim ilk goz agrimiz,canimiz..bide benimki tup bebekti zaten zor kavusmustum,hayat durdu oglumdan sonra,hic biseyden zevk almadan yasayan bir ölu gibiyim..tek tesellim birgun hepimizin olecek olmasi ve yavrularimiza kavuscak olmamiz..

Canim kiyamam seni cok iyi anliyorum,ayni seyleri bende yasadim 2.5 ay oldu hala agliyorum,oglumu cok ozledim cigerim yaniyor..evlatlarimizi kaybettik biz,yuregimiz yarali..ben 40im cikana kadar asla bebek dusunemem,yenisini sevemem,oglumu istiyorum diye agladim ama hayat devam ediyor mecburen yenisini yapmamiz lazim yoksa yasayamiyorm bu uzuntu beni kahrediyor..insallah en hayirli zamanda yeniden olcak ve bir nebze acilarimiz dinecek,omur boyu unutmuycaz ilk bebeklerimizi,onlar bizim ilk goz agrimiz,canimiz..bide benimki tup bebekti zaten zor kavusmustum,hayat durdu oglumdan sonra,hic biseyden zevk almadan yasayan bir ölu gibiyim..tek tesellim birgun hepimizin olecek olmasi ve yavrularimiza kavuscak olmamiz..
Gercekten tek tesellimiz bu bir gun doya doya koklayacagimi bilmek.. Mezarina gitmek istiyorum uzak kimse birakmiyor deli olacagim anlamiyorlar insallah bir yawrum daha olur ama bu kez insallah hamileligim iyi gecer cunku ben hamileyken cok sıkınti yasadim.. senin de zor hemde cok zor onu o kadar iste bekle sabret kazan ama ellerinden ucsun gitsin Ya Rabbim dayanma gucu ver bizlere hersey senden Hamdolsun bize once sabir saglik sonra hayirli saglikli evltlar ver

Gercekten tek tesellimiz bu bir gun doya doya koklayacagimi bilmek.. Mezarina gitmek istiyorum uzak kimse birakmiyor deli olacagim anlamiyorlar insallah bir yawrum daha olur ama bu kez insallah hamileligim iyi gecer cunku ben hamileyken cok sıkınti yasadim.. senin de zor hemde cok zor onu o kadar iste bekle sabret kazan ama ellerinden ucsun gitsin Ya Rabbim dayanma gucu ver bizlere hersey senden Hamdolsun bize once sabir saglik sonra hayirli saglikli evltlar ver
Evet canim cok zor hemde coookkk..ne cilelerle kavusmustum onuda en sonuna gelince kaybettim 38.haftada :KK61:
Karnimda kalbi durdu,boynuna kordon dolandi..cok asiri zor bir dogum yaptim,ölüyorum sandim..ahhh ah..neler yasiyoruz..Allahim daha beter,caresiz dertler vermesin insallah ve rabbim tekrar evlat acisi yasatmasin..birgun yeni bebegimizi kucagimiza alirsak yeniden gulcez ama giden bebeklerimizi asla unutmuycaz..onlar en kiymetlilerimiz olarak kalicaklar..cennet kuslarimiz..

Yok canim yaa korkma sen,bak burdaki arkadaslarimiz 3 ay sonra hamile kalmaya basladilar,sen 1 yil bekleme,sogan kurune basla adetten sonra kistini eritir,basit kisttir o cinsini soylemediyse..bak ben bu ay korunmadim ama hamile kalamadim malesef..kalacakmiyim onuda bilmiyorum :(
Basit kistmis canim daha önce hic basima gelmemisti :( 1 yil diyince üzüldüm yaa baska bi doktor da 6 ay demisti kime inancama sastim kaldim. Bayadir yazmayinca sen merak ettim canim doktora falan gittin mi en hayirli zamanda en saglikli oldugun zamanda gelsin bebisin insallah stres yapma sen

Evet canim cok zor hemde coookkk..ne cilelerle kavusmustum onuda en sonuna gelince kaybettim 38.haftada :KK61:
Karnimda kalbi durdu,boynuna kordon dolandi..cok asiri zor bir dogum yaptim,ölüyorum sandim..ahhh ah..neler yasiyoruz..Allahim daha beter,caresiz dertler vermesin insallah ve rabbim tekrar evlat acisi yasatmasin..birgun yeni bebegimizi kucagimiza alirsak yeniden gulcez ama giden bebeklerimizi asla unutmuycaz..onlar en kiymetlilerimiz olarak kalicaklar..cennet kuslarimiz..
Evet gercekten oyle oblar baska bambaska oldular yerleri daim kalbimizin ortasinda Rabbim yardimcimiz olsun insallah sagliklica aliriz yawrularizi kucagimiza olurda insallah Rabbim sana da hepimizede nasip etsin saglikli sihhatli evlatlar

Basit kistmis canim daha önce hic basima gelmemisti :KK43: 1 yil diyince üzüldüm yaa baska bi doktor da 6 ay demisti kime inancama sastim kaldim. Bayadir yazmayinca sen merak ettim canim doktora falan gittin mi en hayirli zamanda en saglikli oldugun zamanda gelsin bebisin insallah stres yapma sen
Canim basit kistse eger hemen adetin bitince sogan suyu kürüne basla..duzenli yap ic,adetle atarsin merak etme,o erir sogan kuruyle..sonrada 6 ay dolunca korunmayi birak,ben bu topigin basinda dekolmandan kaybedipte yeniden bebegini saglikla kucagina alanlari okudum,sende alacaksin merak etme..
Ben bayramdan once doktora gittim,kendini iyi hissettiginde yeniden bebek icin calismalara baslayabilirsin demisti..bende bu ay baslamistim ama ne yazikki hamile kalamadim..cok uzuldum,hemen kalacagimi sanmiyordum zaten ama yinede insan umitleniyor..bakalim hayirlisiyla en kisa zamanda hepimiz kaliriz ve sag saglim kavusuruz insallah..icimde cok buyuk bir korku var yeniden kaybedersem bu sefer toparlanamam diyorum,ama kötuyu cagirmak istemiyorum..korka korka yenisini istiyorum,Allah hepimize yardim etsin bu yolda..cekilecek cilemiz varmis ki geldi basimiza..rabbim daha beterinden korusun

Evet gercekten oyle oblar baska bambaska oldular yerleri daim kalbimizin ortasinda Rabbim yardimcimiz olsun insallah sagliklica aliriz yawrularizi kucagimiza olurda insallah Rabbim sana da hepimizede nasip etsin saglikli sihhatli evlatlar
Amin canim insallah..bol bol dua edelim,Allahtan isteyelim yine versin,bu sefer bu dunyada ömurlu olsunlar insallah..

Nasıl dayancm bilmiyorum
Allah sabir versin canim rabbim kimseye yasatmasin suan icindeki sikintini cok iyi anlayabikirim ama elimizden bisey gelmiyor Allah kaldiramayacagimiz yükü yuklemez bizleri uzmek istemez ama herseyde vardir bihayir diyecez napalim bende cok zor gunler atlattim oyuzden anlayabiliyorum seni ama gececk insallah

hamileligim saglik acisindan cok sukur cok iyi gecti smdiye kadar ama stres cok fazla oldu ve hala oluyo her muayene sonrasi aglama krizlerim tuttu kendimi cok skiyorum galiba kotu bisey duycam diye snra bosaliyorm sinirde stresten. derdi veren rabbim dermanini da vercek ins hepimize.bunu yasamayana kolay geliyo ama ben ölup ölup diriliyorum kucagima almadan rahat yok
Canim hayırlısıyla sag salim kucagina alırsın insallah yavrunu sana bagislasin rabbim bol bol dua et

Kizimin adi Mihrab su camiilerde imamin namaz kilmak icin onunde durdugu duvar ve Mihrab demek bi siginma yeri gibi az once tv de bi camiiyi anlatiyorlardi Mihrab dediler cok kez dayanamadim bagir cagir agladim ki hala sunu yazarken bile agliyorun cunku dayanamiyorum cok yalanci oldum herkese iyiyim demekten yoruldum ben Kizimi istiyorum demekten baska bisey diyemiyorum.. evet bi kardes dogru ama onun kadar sever miyim bilmiyorum herseyimi ona kurmustum ben ilkim herseyimdi besigine koyacaktim sabaha kadar o aglayacakti ben yeter Kizim uyu Kizim diyecektim af Allahim af olmadi kucagima bile alamadan aldilar benden.. gdip o hastaneyi yikmak istiyorum herseyi kirip dokmek 26 gun oldu Kizim gideli ama acisi bi nebze dahi dinmiyor cok zor gercekten Annesinin ellerinde gitti o topraga elimdeyken sirtina sirtina bastiriyordum belki kalkar uyanir topraga gitmeden ellerimde kalkar dedim olmadi.. abi 9 ay daha gecer mi Kizim geri gelr mi onu da alirlar benden diye korkuyorum uykularim yok yatamiyorum dogumdan beri.. bi cocuk daha mi Allahim sen bilirsin sagliklica olsun... doktorlardan nefret ediyorum desem
Canim baska cocugun varmi bilmiyorum ama inanki yeni bir hamilelik ve yeni anne oldugun zaman evladını kucagina aldigin zaman diyeceksinki benim yavrum evlat evlattir yeniside gelse eskisine benzeyecek sevmeyi birak icine koyacaksin bisey olmasin diye 2,oglum var kizim dogdugunda kiz olmasina ragmen abilerine okadar benziyirduki sasirdim 2,oglumda da benziyor diye sasirmistim sende oyle olacaksin kizin sana geri gelmis gibi hissedeceksin ve cok seveceksin insallah rabbim sanada o gunleri gostersin kardeşler birbirinin aynidir

Ayyy :KK61:
Canim basin sagolsun,cok gecmis olsun..meleklerimiz onlar bizim,kucuk kuzularimiz..onlarin yeri o soguk topragin alti degil,bizim sicak kucagimizdi :(
Ama kaderin önune gecemedik malesef..canimizdan can koptu,annelik ne kutsal biseymis,BIZLER SONSUZLUKTA ANNEYIZ ..VE UNUTMAYIN BIZ SIRAMIZI SAVDIK..
İnşallah evlat acisi nasıl zor bir acıymş 20yaşmda gördüğüm gorebilecegim en büyük acı

Geçer 43219512, member: 172746"]Allah sabir versin canim rabbim kimseye yasatmasin suan icindeki sikintini cok iyi anlayabikirim ama elimizden bisey gelmiyor Allah kaldiramayacagimiz yükü yuklemez bizleri uzmek istemez ama herseyde vardir bihayir diyecez napalim bende cok zor gunler atlattim oyuzden anlayabiliyorum seni ama gececk insallah[/QUOTE]
İçim ne ki ateş soner mi ki geçer mi herşey bir daha yavrum olur mu onu da böyle sever mıyım ilk yavrumdu mucize gibi gelmişti sessizce gitti melek kızım canımi aldı da gitti ellerini tutamadım kokusunu alamadan gitti yavrum

İnşallah evlat acisi nasıl zor bir acıymş 20yaşmda gördüğüm gorebilecegim en büyük acı
Canim benim bu aciyla basa cikmak cok zor inanki..zamanla biraz daha iyi olacaksin,her sey ilk gunku gibi kalmiyor..yine cok ozleyeceksin,yanacaksin ama bir bakmissin yeni bir bebek icin ugrasiyorsun...insallah ikinci bebeklerimiz abilerine ablalarina benzer :(

Canim baska cocugun varmi bilmiyorum ama inanki yeni bir hamilelik ve yeni anne oldugun zaman evladını kucagina aldigin zaman diyeceksinki benim yavrum evlat evlattir yeniside gelse eskisine benzeyecek sevmeyi birak icine koyacaksin bisey olmasin diye 2,oglum var kizim dogdugunda kiz olmasina ragmen abilerine okadar benziyirduki sasirdim 2,oglumda da benziyor diye sasirmistim sende oyle olacaksin kizin sana geri gelmis gibi hissedeceksin ve cok seveceksin insallah rabbim sanada o gunleri gostersin kardeşler birbirinin aynidir
Ilkgozagrimdi herseyimdi sabah kalkinca resmine bakiyorum gunaydin Annemm diyorum bi kardesi olursa ona benzesin yuzu vucudu ayni o olsun istiyorum cunku onu bi baska seviyorum Mihrabım Annesinin herseyi hayatin en buyuk acisi evlat kaybetmekmis diliyorum Rabbimden iki evlat saglikli olarak bir Kizim olsun birde oglum ama sanki zaman cok kisaldi olum cok yakinda gibi geliyor bi yawrum daha olurda onla zaman gecirirmiyim.diye merak ediyorum Mihrabımi beklerken sanki omur gecmisti bi 9 ay daha gecer mi ki onu da benden almazlar dimi bana gene kiymazlar dimi? RABBIM hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cigerimiz yandi benim evimin isigi sondu Rabbim isigimi geri versin insallah sagliklica..

Canım seni buradaki bircok anne gibi okadar iyi anlıyorum ki basın sağolsun rabbim sabır versin. Hiç geçmeyecek bu acı hiç dinmeyecek sanıyorsun ama hepsi zamanla geçecek unutmuycaz yaramiz hep kanayacak ama kabuk bağlayacak su anki halime binlerce kez hamdolsun bende bebegimi dogumumabir gün kala kaybettim sebebi yok kalbi durmuş yawrumun ani bebek ölümü insan hep böyle olucak zannediyor hiç duzelemicek sandım kendimi yawrumun gece sesine mi uyanmadim birara konusamiyordum bile doğru düzgün kekeliyordum saglikli bir anne olmalıyız ki kardeşlerine haksızlık etmeyelim tabiki rabbimin izniyle veren de Allah alanda Allah oyuzdende rabbimherşeyin en iyisini bilir bizim için.

Canım seni buradaki bircok anne gibi okadar iyi anlıyorum ki basın sağolsun rabbim sabır versin. Hiç geçmeyecek bu acı hiç dinmeyecek sanıyorsun ama hepsi zamanla geçecek unutmuycaz yaramiz hep kanayacak ama kabuk bağlayacak su anki halime binlerce kez hamdolsun bende bebegimi dogumumabir gün kala kaybettim sebebi yok kalbi durmuş yawrumun ani bebek ölümü insan hep böyle olucak zannediyor hiç duzelemicek sandım kendimi yawrumun gece sesine mi uyanmadim birara konusamiyordum bile doğru düzgün kekeliyordum saglikli bir anne olmalıyız ki kardeşlerine haksızlık etmeyelim tabiki rabbimin izniyle veren de Allah alanda Allah oyuzdende rabbimherşeyin en iyisini bilir bizim için.
Evet gercekten boyle bende kelime yutmaya basladim kendimi cok kaptiriyorum aciya ama insallah birdaha yawrum okursa Rabbim sagliklica versin hepimize.. ozel Anneleriz biz bunu aklima kabul ettiriyorum artik Rabbim bizi cok seviyorki yasatti Hamdolsun sadece bazen oyle bi an geliyor ki Allahhhimmm yawrumu Kizimi istiyorum diyorum Allah affetsin isyan etmiyorum isyansa da tovbeler olsun Rabbime.. sadece kisa oz Kizimi cok ozluyorum cok

Back
X