Sezeryan doğummu normalmi??

Sezeryan dogum yaptim keske normal yapabilseydim dedim ki basindan beri sezeryan diye tutturuan bendim gerci saglik durumudq normale müsait degildi ama sezeryanda sonraki aci bicak yarasi bildigin zor yani
Cok cok acı yoktur bnce serum flnda takıyolar

Sezeryan cok da kotu degıl yanı

Mecburi sezeryan doğum yapan bi anne olarak…
Eğer sezeryan doğum yapacak iseniz bu konuda çok iyi tecrübeli bir doktora sezeryan dogum yaptırın.
Sezeryan sakarı, , sezeryan doğum agrısı, gebe kalamama vs vs yasamamak için.

İlk doğumumu yapan doktor Almanyaya gittiği icin iyi diye ikinci sezeryan doğumumu yapan doktor hayat kalitemin içine etti.

Aman diyorum dikkatli olun.

Aynı korkularla sezaryen olmaya karar verdim.
Normal doğumun belirsizliklerini kaldıramam. Seçim hakkım var madem; seçimimi yaptım.
Benimki de spinal olacak.
Size maşallah.
Ben de hemen ayağa kalkarım umarım.
Çok motive etti yazdıklarınız.

Umarim guzel gecer ameliyatin. Bence biraz kisiylede alakali yani eger cani tatli aciya dayaniksiz isen her turlu zorlanirsin yine atlatirsin ama biraz dirayetliysen aci esiginde iyiyse kolay atlatirsin neticede oyle yada boyle bi iyilesme sureci bu gun gectikce aci hafifliyor hareket kabiliyeti artiyor

Sezeryan cok da kotu degıl yanı
Benim degildi canim. Diyorum ya iyilesme surecim hizli ilerledi cok sukur dikislerimde sorun olmadi iltihaplanma vs olmadi doktoeum dogumdan bi sure sonra korse ( çok sıkı bir korse degil) takmami istedi o bana okadar destek olduki korseyi gece cikartirdim her hareketimde canim daha cok yanardi gunduz hep takardim ve cok daha rahat hareket ederdim ameliyat yerini sabit tuttugu icin sanirim aciyi azaltiyodu

Benim doktorum proftu belkide bukadar rahat gecirmemin sebebi buydu kimbilir tecrubeli pratik eller sonucta

Bence doktorunuz nasil yonlendiriyorsa öyle düşünün.
Sezeryan doğum kişiden, kişiye ve doktordan, doktora değişir.
Bende sezeryan doğum yaptım, ama çok çabuk toparlandım. Benden ve doktorumdan kaynaklı diye düşünüyorum...

Bende senin gni dusunuyorum kolay atlatmamin en buyuk sebebi doktorum sonra benim yapim gercekten kisisel bi durum degiskenlik gosterir

Hangi korseyi kullandınız peki?
Markası ne? İnternette varsa paylaşır mısınız?
Ne tarz bir korse?

Bende senin gni dusunuyorum kolay atlatmamin en buyuk sebebi doktorum sonra benim yapim gercekten kisisel bi durum degiskenlik gosterir
Aynen ben genel olarak tez canlı bir insanım. Doktorum da çok destegi de çok oldu. İkiz gebelik zaten riskli olduğu için mecburen ve planlı bir doğum oldu

Benim doktorum proftu belkide bukadar rahat gecirmemin sebebi buydu kimbilir tecrubeli pratik eller sonucta
Doktorun prof, doc, yar doç, operatör olmasının hiç bir önemi yok.
Önemli olan doktorun süper sezeryan ameliyatı yapması.

Eklentiler

• Screenshot_20230311-001456_Google.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20230311-001442_Google.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 15
Prof derken amacim tecrubesini vurgulamakti el pratigi daha coktur illaki
Yok yok sizi eleştirmek icin yazmadim inanin.

Amacinizi yanlis anlamadim benim ikinci dogumumu yapan doktoru, baska bi doktor cok iyi cok iyi ovdu ovdu o vesile ile gittim.
Maf etti beni.

Sayesinde yumurtalıklarım ultrasonda gözükmüyor artık, sezeryan dogum agrilari ile yaşıyorum.

Yaziyla iletisimde aksakliklar olabiliyor ifade bicimimizi gormeyince tecrubeli wllwre denk geliriz insallah hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…