- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
- 48
- Konu Sahibi nur kaynak
-
Agri pat diye gelmiyorki yavas yavas uyusukluk gidiyor acida yavas yavas geliyor ama ilac veriyorlar dayanilmicak bi agrisi yok zaten sadece iste yururken ilk bikac gun zorlaniyorsun yatakda donemiyorsun falan destekle yatiyorsun aslinda en guzeli normal doum oan yasiyorsun sonrasinda uyilesmesi cabuk oluyormus ben normal yapmadm hic ama oyle anlatiyorlar hatta ben 10 saat suni sanci cekdm on cm acikligim vardi ama bebek gelemedi kemikler dardi enson acil sezaryene alindimBeni ameliyat anı ve sonrasında uyuşukluk geçtiği an ki acı korkutuyor. Ağrı kesici yapılıyormuş ama kolayca atlatırız inşallah.
Senin sezeryan kotumu gectıYok yok sizi eleştirmek icin yazmadim inanin.
Amacinizi yanlis anlamadim benim ikinci dogumumu yapan doktoru, baska bi doktor cok iyi cok iyi ovdu ovdu o vesile ile gittim.
Maf etti beni.
Sayesinde yumurtalıklarım ultrasonda gözükmüyor artık, sezeryan dogum agrilari ile yaşıyorum.
İlk sezeryan dogumum cok iyi gecti, sezeryan+ ameliyat oldum.Şenol sezeryan kotumu gectı
Bnm doktorum özel hastane ve bılıdık bır doktorumuz oyuzden brz ıcın rahat sadede doğum esnasında agrı cekıyomuyuz sezeryanda ve cok cok kötümü?İlk sezeryan dogumum cok iyi gecti, sezeryan+ ameliyat oldum.
Ve cok buyuk bi ameliyatti.
Evet benim kendi sorunlarimdan dolayi zor bi sezeryan + ameliyet oldu ama iyilesince hic bir sorun yasamadim sezeryan dogumla ilgili.
Zaten doktorum cok cok iyi hekimdi Almanya hemen kabul etti kendisini.
İkinci doğumum cok cok cok cok kotu.
Aman diyorum iyi arastirin iyi bi hekimde sezeryan dogum ile dogurulsun.
Ki ben saglik sorunlarimdan dolayi mecburi sezeryan olmaz zorundaydim.
Normal yapabilen normal yapsın yapamayan cok iyi arastirilmis iyi bi hekimde sezeryan dogum tercih etsin.
2 yil once normal dogum yaptim 10 dikisle hastaneden ciktim,ama oyle iylesme suresi cok uzun surmedi 1 hafta icinde dikisler gayet iyidi dusmeye basladilar evet baslarda biraz acikli oldu WC falan giderken ama hemen ayaklandim.Bn seyden cok korktum normal olursam açılmam olmazsa sonra bıde o acının uzerıne hopp sezeryan oda ıkı ıs kotu yanı bn ozmn bıldıgımden sasmayayım devam seseryana
Benim ikinci doğumumu yaptırab doktorumda cok iyi bi hastanenin tavsiye edilen doktoruydu.Bnm doktorum özel hastane ve bılıdık bır doktorumuz oyuzden brz ıcın rahat sadede doğum esnasında agrı cekıyomuyuz sezeryanda ve cok cok kötümü?
Takıyorlar da eve gelince film basliyo asil bebekle ben mesela cok rahat ilgilenemedim blkide kisiden kisiye degisiyodurCok cok acı yoktur bnce serum flnda takıyolar
Yanı bende sezeryanımı tavsıye ederım dıyorsunuzBenim ikinci doğumumu yaptırab doktorumda cok iyi bi hastanenin tavsiye edilen doktoruydu.
Sizin doktorunuz iyi olabilir ben doktorunuza bisey demiyorum, sezeryan olacak diger kisilerin de bilinclenmesi icin yazdim.
Bu konu kişiden kisiye değişir.
Kimi hiç bisey olmamış gibi fıldır fıldır geziyor, kimi çok zorlanıyor bu sizin vücudunuza bağlı.
Yalnız doğumdan sonra hemşirenin karnınıza bastırarak icinizde ki parçaları düşürmenize izin vermeyin çok acılı, ilk dogumumda hem sezeryan doğum hem ameliyat oldum. Hemşire geldi karnıma bastırdı o kadar acılı ki, diğer hemşire elini tuttu yapma diye.
İkinci sezeryan dogumumda hemsire vajinanizdan aliyor elini sokup alta dogru ittiriyor icerideki parcalar akıyor hiç acılı bi işlem değil bu aklınızda bulunsun.
Agrı durumu nasıl oluyornormal doğum ile gittim bebem doğmadı sezeryan oldum. herkesin bünyesi farklıdır ama bana hangisini olursun desen sezeryan derim
doğum sancısı çok başka birşey yani onu anlatamam... sezeryanda çok bir ağrım olmadı 3 gğne toparlandımAgrı durumu nasıl oluyor
Bir sıkıntı yoksa her şeyin doğalı güzeldirKızlarrrr sezeryan dogummu normal doğummu tercıhlerımızı alalımm ? Ben sezeryan ıstıyorum ama bazı kişiler ay cok acılı oluyo ay kesınlıkle olamam dıyor sızın fıkırler nelerdırrrr
Hayır…Yanı bende sezeryanımı tavsıye ederım dıyorsunuz
Ben hiç ağrı kesici kullanmadim eve çıkınca hastahanede serumla veriyorlardı büyük ihtimalle ağrım olmadi hiç ama gaz cikartmak çok çok önemliymisBenim gebeliğim riskli olduğu için sezaryen olacağım. Uyuşukluk geçtikten sonra ki ağrılar nasıl bir ağrı? Dayanılmayacak gibi mi?
hissetmek değil de o ameliyat ortamı geriyor beni.Kız o an utusturuyolar hısetmıyonkı sonrasında dıkıs agrısı oluyo tabı obada katlanırım çocuğum ıcın bn normalde cok korktum bagırarak çıkarsam helekı sunı sancı ıstemezdım şahsen sıkıntım yoksa sezeryan olurum kalıcı acılar kalmıyo sonuçta bn apantıst ameliyatı oldum on dıkıs valla dıkıs acısını gördük gorkefım dıyemem buyuzden dıkıs acısı benı korkutmuyor sonuçta 7 kat kesılcek dıyolar kolayım dıyolar ona bakarsan apantıst amelıyatı oldugumda da 7 kat kestiler benı
Haklısınız, bunları yaşayacağımı biliyorum ve bile bile tercih ettim. İnşallah yine de kolay bi şekilde atlatmak nasip olur.Benim anestezim spinaldi. Ameliyathanede bekleme salonuna alininca basladi agrim sizim spinalin etkisi gecmeye baslamisti orda agri kesici yaptilar galiba veya yanlis olmasin odaya cikincami yaptilar emin degilim. Ama spinalde evet ameliyat bitince en azindan 1 saat sancili geciyor damardan verilen agri kesici ise yarayana kadar bak belki 1 saat degil daha azdir o an oyle gelmistir bana. Sonrasi tabi daha rahat agri oldukca damardan takviye veriliyor. Asil mesele ayaga kalkip ilk adimlarda o biraz zor oluyor ama destekle vs hallediliyor sonrasinda saga sola doneyim derken yatakta kendini yukari cekeyim derken oturup kalkarken tabi yaniyosun yani. Eve gelince 1 hafta kadar devam ediyor azalarak en son ani hareketlerde dikislerde yanma oluyor bunuda goze almak lazim neticede bicak yarasi
Ben serklaj oldum(rahim ağzına dikiş atıldı) 21. haftamdan beri tuvalet harici kalkmıyorum. Oturmam bile yasak. O yüzden kendimde normal yapma gücünü bulamıyorum. Sizde iki doğumu yaşamızsınız daha zor olmuştur.Agri pat diye gelmiyorki yavas yavas uyusukluk gidiyor acida yavas yavas geliyor ama ilac veriyorlar dayanilmicak bi agrisi yok zaten sadece iste yururken ilk bikac gun zorlaniyorsun yatakda donemiyorsun falan destekle yatiyorsun aslinda en guzeli normal doum oan yasiyorsun sonrasinda uyilesmesi cabuk oluyormus ben normal yapmadm hic ama oyle anlatiyorlar hatta ben 10 saat suni sanci cekdm on cm acikligim vardi ama bebek gelemedi kemikler dardi enson acil sezaryene alindim
ay ne güzel bende kolayca toparlanırım umarımBen hiç ağrı kesici kullanmadim eve çıkınca hastahanede serumla veriyorlardı büyük ihtimalle ağrım olmadi hiç ama gaz cikartmak çok çok önemliymiskabız olmuştum ama o zaman canım çok acıdı dikişlerden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?