Sezeryan düşüncesinden kurtarın beni!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi elele
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen u sekılde konusuyorsan zorunlu sezeryan olacak annelerın bebegıne daha sımdıden saglıksız dıye don bıcıyorsun..yazıktır!!
benım kardesımde mecburı sezerynla dunyaya geldı..ne astımı var ne bronsıtı nede baska bır sorun olmadı sımdıye kadar..neye dayanarak soluyorsunuz bunca seyı..genellemeyı neye gore yapıyorsunuz?

benim anlatmak istediğim bu halkımızda aman acı çekmeyeyim sezeryan olayım herkes doğuruyor ne varki sanki düşüncesi vardı. bu son zamanlarda iyice azaldı. ama halkımız çoğu zararını bilmiyor belki biz bile eksik biliyoruz. daha 1 sene olmadı astım alerji hastalıklarının sezeryan ile doğan çocuklarda daha fazla görüldüğü. bilinçlenelim. sıkıntı vardır o zaman bunları göze alırsın daha kötü sonuçlardansa...

Son düzenleme:

internetten araştırmanı tavsiye ederim o zaman neye göre söylediğimi göreceksiniz. bunları ben söylemiyorum.

süper anlatmışsın cnm

benimki kordon dolanması nedeniyle acil doguma alındım zamanı daha dolmamıştı o yüzden sanırım gelişimi tam tamamlanmamıştı.
her iki dogum şeklininde riskleri var sonuçta bi 3 şansımız yok ve doktorlar bence normal yapabiliyorsa kişi normal yaptırıyorlar bi tehlike varsa sezeryana alıyorlar bebeklerimizi saglık durumunu riske atmıyorlar

internetten araştırmanı tavsiye ederim o zaman neye göre söylediğimi göreceksiniz. bunları ben söylemiyorum.

ben 9 aydır ınternette sezeryanı arastırıyorum.ben boyle bırsey gormedım..lınk atarsanız bana bakayım bende..hangı densız soylemıs..

bu kişileriin fikri ile olacak bir şey değildir iyiyi yada kötüyü doktorlar bilirler.sezeryan çok da iyi bir sey degıldır.bu buluşu avrupa buldu ama şimdi bakın avrupada mecburi olmasa sezeryan yasaktır!öyle agrım olmadan dogum yapayayım mantıgıda bi bizlerde var.dogum yapıyorsun elbetteki gerekirse 2 ay çekeceksin agrısınıda sızısınıda.üstelik hiçbir doktor sezeryanı mecburi olmadan önermiyorken bizler ama keyfi olarak sezeryanı tercih ediyoruz.bence son derece yanlışdır keyfiyetten sezeryan.bunun için fikir alınacagına bence bir netten geniş çaplı bir araştırma yaparsan çok daha verimli sonuçlar alırsın.burda herkes kendi dogumunu hangisiyle sorunsuz atlattıysa onu savunarak yazacakdır.ama unutulmamalıdır ki normal dogum en saglıklı ve olması gerekendir....herseyin normali varken diğer türlüsünü istemeninde mantıgını ne yazık ki kavrayamaıyorum

Ooooo yine herkes birbirine girmiş, herkes birbirini suçlamış, herkes birer uzman edasıyla ahkam kesmiş.

Konu incelenmek üzere kapatılmıştır, gerekli işlemler sonrası konu sahibesi açılmasını isterse eğer bizimle iletişime geçsin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…