2 hafta var sanırım aramızda benimde 24+5 im banada 20 den sonra diycek sanırım teşekkür ederim yorumun için saglıkla kavuşuruz inşBende senin gibi 2. Dogumum olucak inş. 26. Haftamdayim. Normal olarak 21 ocakda günüm doluyor. Sezaryan olucagi icin doktor 12si gibi dedi.
Rica ederim. 1 hafta var aramizda. sanki ilk dogumum gibi cok sabirsizim. Cinsiyeti ne bebisin2 hafta var sanırım aramızda benimde 24+5 im banada 20 den sonra diycek sanırım teşekkür ederim yorumun için saglıkla kavuşuruz inş
Bende ögle aşırı heyecanlıyım daha vakit var ama sanki yarın dogurucak gibi kalbim pır pır :) bana 11 haftalıkken kız gibi dediler o zamandan beri yan durdugu için cinsiyet hakkında bilgim yok cnm bekliyoruz hazırlık yapmadım dahaRica ederim. 1 hafta var aramizda. sanki ilk dogumum gibi cok sabirsizim. Cinsiyeti ne bebisin
Canm 39+0 da alırlar sezeryana zaten 38 haftada kontrole gidiyorsun gün veriyolar canmKızlar sorum acık sekilde belirttim kaç haftalıkken yapılır ve aileye ne zaman bilgi verilir su zaman gel sezeryan yapalım diye
Benim ikinci gebeligim kızım 2 sene evvel zoraki sezeryan oldum kordonu kısaydı aşagı inemedi.
Suan 24+5 im belirli bir doktorum yok dogum doktorumu bulamadım daha o yüzden sizlere danısıyorum
Daha var benim cnm 38 e :) ama sanki kendisinin gelmesini beklesek daha iyi gibi hissediyorumCanm 39+0 da alırlar sezeryana zaten 38 haftada kontrole gidiyorsun gün veriyolar canm
ozaman erkenden dogumu konuşmuyorlar 37de konuşuluyor sanırım 40 ta alsada farketmez yeterki bebek tamamlasın kendini ögle gelsin istiyorm37+1 de seseryan gunu verdi doktorum bana 39+1 icin,bebegim ters duruyordu donmez artik dedi ki gercekten de iri bir bebekmis karnim kucukmus donemedi yavrum:)
40 ta almazlar doğum olur diye garanti 39+0ozaman erkenden dogumu konuşmuyorlar 37de konuşuluyor sanırım 40 ta alsada farketmez yeterki bebek tamamlasın kendini ögle gelsin istiyorm
Anladım cnm nasip bakalım ne zaman olursa ozaman olsun :)40 ta almazlar doğum olur diye garanti 39+0
Ben 39+1 de sezeryan ile dogum yaptim ama bence xok ileri bir tarihti:) sezeryan oncesi nst ye aldilar 80-100 arasi sancilarim cikti, zaten bugun sezeryan yapmasak 1-2 gune dogururmussun dedi doktorum:) bence 38+lar idealdir:)ozaman erkenden dogumu konuşmuyorlar 37de konuşuluyor sanırım 40 ta alsada farketmez yeterki bebek tamamlasın kendini ögle gelsin istiyorm
Demekki bekleseydin normal sekilde dogururmuşsun :) nasip tabi 38in amacı bebek herşeyi tamamlıyor diye sanırım cünkü her yerde sezeryan 38de yapılabilir denmiş :)Ben 39+1 de sezeryan ile dogum yaptim ama bence xok ileri bir tarihti:) sezeryan oncesi nst ye aldilar 80-100 arasi sancilarim cikti, zaten bugun sezeryan yapmasak 1-2 gune dogururmussun dedi doktorum:) bence 38+lar idealdir:)
Kızımı 3 gün dogum sancısıyla bekledim cahildim ve normal dogum için israr etmiyordum ama doktorum cok ısrar etti kordonu kısaymış ve inenemiş aşagıya artık agrıdan aglamaya baslayınca 3.günün sonunda doktor sezeryana alalım dedi ameliyat sırasında iyiki almışız seni 10 dk daha kalsaydı ölü dogcakmış dedi dedim bunu bu kadar nasıl rahat söyleyebiliyorsunuz ben size söyledim sorun varsa alın sezeryana diye israr ettiniz kordonu kısaymış kopmak üzereydi karnımda acılmam yarım santim bile olmamışken 90 100 sancılarla gezdim nts lerim duruyor baktıkca içim cız etti nasıl dayanmışım bilmiyorum 3 gün 15 temmuz 09.30 dan 17 temmuz 22.27 ye kadar .40 hafta sonrasıni beklemek fazla cesaret işi bence. Malesef çoğu kişiden duyduk anne karnında kakasını yapan ve bunu yuttugu için hayatını kaybeden bebekleri. Yada ciddi sağlık sıkıntıları yaşayanları. Bazı şeyleri fazla zorlamamak gerek. İlla normal doguracagim diye bebeğimi riske atmam asla.37.haftadan sonra bebek açısından herhangi bir sıkıntı olmaz başka bir Problem olmadıktan sonra.
canim nasilsin bebis nasil :) senin cogu gitmis azi kalmis nr guzelKızımı 3 gün dogum sancısıyla bekledim cahildim ve normal dogum için israr etmiyordum ama doktorum cok ısrar etti kordonu kısaymış ve inenemiş aşagıya artık agrıdan aglamaya baslayınca 3.günün sonunda doktor sezeryana alalım dedi ameliyat sırasında iyiki almışız seni 10 dk daha kalsaydı ölü dogcakmış dedi dedim bunu bu kadar nasıl rahat söyleyebiliyorsunuz ben size söyledim sorun varsa alın sezeryana diye israr ettiniz kordonu kısaymış kopmak üzereydi karnımda acılmam yarım santim bile olmamışken 90 100 sancılarla gezdim nts lerim duruyor baktıkca içim cız etti nasıl dayanmışım bilmiyorum 3 gün 15 temmuz 09.30 dan 17 temmuz 22.27 ye kadar .
O yüzden gerçekten diretmemek lazım saglıklı sekilde dogsunlar da annenin ve bebegin saglıgı herşeyden önemli
İyiyim şekerim sen nasılsın evet cok şükür 100 gün kaldı bekliyoruz sen nasılsın seninde büyümüş baya bebiş :=)canim nasilsin bebis nasil :) senin cogu gitmis azi kalmis nr guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?