Doğuma Hazırlık Sezeryan günü ne zaman verilir hangi haftada yapılır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kiz sen yinemi hamilesin

Amin canim saolasin ama baglatma daha cok gencsin
3 tane olursa cok cok zorlanıcam maddi manevi tek bakmanın yükü var üstümde o yüzden doktorla konusunca daha dogum doktorumu bulamadım spiral yaramıyor dogum kontrol hapı kilo aldırıyor bende yaramadı prezervatif e alerjim var alerji hastasıyım her sey dokunuyor bana zorlanıyorum korunmada allahım kızıma ve dogucak bebegime saglık versin o yeter bana

Amin canim insallah hayirlisi olur saglikla kavusursun minnosuna

bence baglatma canim.ilerde pisman ola bilirsin.benimde aklimdaki 2cocuk.ama hrnuz genccciz.5.6yil sonra 3cuyu iateyebilirim mesela)
2.ci cocuk bile yoktu aklımdada erkenden yapayım dedim bazen diyorum keşke bekleseydim yada yapmasaydım sonra diyorum tövbe ben ne diyorum uykuyu seven biriyim uykusuz kaldıgımda strese giriyorum kızım 27 aylık artık uyku düzeni oluştu cok rahatım bebek dogunca 2 sene daha zorlanıcam diye içim içim yiyor düşün ben 2 cocugu büyütüp işe girmeyi planlıyorum sırf onlara bişiler birakabılıyım bu dünyada diye o yüzdem kararım cok net 2 cocuk yeter diyorum eşimde diyor yeter diye suan kiradayız borçla bir araba aldık onu ödüyoruz hala 5 senelik evliyiz 0dan basladık cocuklarıma yatırım yapmak istiyorum kızım okula küçügünü kreşe yazdırırım bende hemşireligeme devam ederim düşüncesi var kafada anlıycan

bende direk bağlatıcam 2 çocuk yeterli ,zaten 8 yıldır 2. olsunmu olmasınmı diye yeterince düşündüm,Allah olmayanlara versin

Ben 41.haftada malesef zorunlu sezeryan oldum malesef diyorum çünkü bebeğimin genel durumu iyiydi sırf açılmam yok diye illa sezeryan dedi halbuki önce suni sancı verecekti en azından deneyebilirdi ama risk almak istemedi bana kalsa 42.haftaya kadar beklerdim üstelik doğum yaptığım gün pembe bi akıntım gelmişti muhtemelen nişandı 1-2 gün daha bekleyebilirdi
sonradan çok pişman oldum nafile... spinal sezeryan oldum çok zor geçti
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin anne olmak çok zormuş...
Sizede Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Merhaba Allah cocugunuza saglik.sihhat versin neden zor gecti spinal.sezeryan acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…