- 4 Ekim 2018
- 105
- 58
- 48
- Konu Sahibi Excellentjob
-
Evet bayram tatiline gidecekmiş ondan dolayı öne cekiyorHiç saçma olmaz. Belli ki kendi programına göre vermiş. Artık tatile mi gidecek başka bir şey mi bilmem.
Olabilir CNm.onceki cocuklarimi hep 39 + 3 de fln aldı da ondan dedimDoktor üçüncü çocuğun olmasini,normal doğumun tam 7 Haziran'da değil öncesinde de başlayabileceğini hesaplayarak 38.haftaya tarih vermiştir.
1 doktorla daha gorussem.mi acabaAcelesi neymiş doktorun,bebek ve sen daha onemlidi n, benim doktorumun dediği bir gün bile fazla kalsa o bile daha iyi demidyi.
Ani sezeryanda iyi olmaz demiSezeryanda normal süresinin 10 gün öncesinde alıyorlar bebeği.
Planlı olarak gitmek daha avantajlı diye düşünüyorum.Ani sezeryanda iyi olmaz demi
Sezeryanla hiç doğum yaptın mı?Ani sezeryanda iyi olmaz demi
Gorus bence,yada senin doktoruna şöyle o tarih bana uygun değil de.1 doktorla daha gorussem.mi acaba
Birde kızlar mesela normal dogumda bu sıkıntı olmadigi sürece 42 ye kadar bekliyorlarmış sezeryanda neden beklemiyorkar
Canım uygun fiyatlı özel hastahanelerde 2 hafta oncesine gün veriyorlar.yoo bekliyorlar.
iki sezeryanımda da gün verilmedi. doğum süreci başlayana kadar bekledik.
Canım uygun fiyatlı özel hastahanelerde 2 hafta oncesine gün veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?