Sezeryan gunu

Rüptür riski nedir

Özel hastanelerin birçoğunda kuvöz olmuyor, üniversite hastanesi daha iyi değil mi
Ben ilk çocuğuma hamileyken bulunduğum ilde üniversite hastahanesi yoktu bile...bana kalırsa hamilelik yolunda gidiyorsa üniversite hastahanesine de gerek yok...ikinci dogumumda şubeleri olan bir özel hastahanede gebelik takibimi yaptırdım böylece o hastahanelerinde olmasa bile başka hastahanelerine nakledilebilirdik.

Anladım, teşekkürler. Peki bu durum, dikişli sezaryene mi özgü? Yapıştırınca açılmıyor mu
Yok aynı şey yapıştırma için de geçerli.Rahime kesi atıldıktan sonra sancı başladığında açılma ihtimali her zaman var.Açılmayanlar da var hatta sezeryan sonrası normal doğum yapanlar var ama açılan rüptür olan bu sebepten bebeği ağır özürlü olarak yaşamak zorunda kalan, rahmi alınan insanlar da var.O yüzden doktorlar bu riski göze alamıyorlar.

ssvd diye bir grup var sosyal paylaşım sitesinde.Orada bire bir gördüm rüptür olanları.Hatta bir tanesi ısrarla normal doğum istedi.Sonrasında rüptür olmuş, ki işin kötü tarafı hiç fark etmemiş bile, en son noktada bebeğin kalbi durmuş, zorla çalıştırmışlar fakat bebek hayat boyu ağır zekasal promlemli ve ataklar geçirerek hayata devam edecekmiş.Cidden çok üzülmüştüm bunu gördüğümde.Doktorları dikkate almak en iyisi.ama aklınıza yatmazsa başka bir doktora daha görünmekte fayda var tabii.

Teşekkür ederim tekrar. Detaylıca anlatmışsınız sağolun. Sadece bilgim olsun diye sordum

Bna doktorum 2 aylıkken vermişti cnm zaten gununu

Lütfen burda ki Bilinçsiz yorumlara kulak asmayın dr unuza güvenin.Sezeryan olacağınız baştan belli olduğu ve sezeryan lar 38 hafta civarı alındığı için drunuz doğum tarihinden 10 gün öncesini sezeryan tarihi vermiş bu gayet normal.Ne dr izne gidecekmiş o yüzden ne 1 gün kalsa karmış.38 den sonra alınmasında hiçbir sakınca yoktur.Bayramda kimse planlı bir sezeryanı almaz zaten sizde istemeyiniz.Ve 3. sezeryanınız neden doğum başlayıp riske atasınız.Gece sancınız olsa yada rüptür olsa 10 dk içinde ameliyata alınabilecek misiniz?Başka dr ada gitseniz 38 39. Hafta da alır bebeği kimse riske atmaz sizde atmayın.

Bna doktorum 2 aylıkken vermişti cnm zaten gununu
Canım günü zaten herkese usgye göre ilk aydan veriyorlar ama değişir bence daha o tarihler. Belki farklı bir durum olacak gününden erken alacak ya da daha geç alacak. 34.haftaya kadar tam tarih belli olmaz ki.. Deneyimlisin sen daha iyi bilirsin zaten bu durumu.
Ama şu verilen tarih zaten herşey yolunda giderse en uygun olan tarih. Doktoruna güven bence.

Çok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…