- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
- Konu Sahibi Excellentjob
-
yoo bekliyorlar.
iki sezeryanımda da gün verilmedi. doğum süreci başlayana kadar bekledik.
ya bebek daha erken gelirse. daha simdiden digum tarihi veren dr da ilginc yani.Kızlar çok konu açıp sıkıyorum ama bir şey danışmak istiyorum ,şimdi 25 haftalık gebeyim bebeğin doğum tarihi 7 haziran hesaplamalara gire..doktorum Mayıs 27 de sezeryan olacağımı o gün alalim dedi bende o gün bisey diyemedim ama benim 2 cocugum daha var ve ilk gün onlara bakacak kimsem.olamayacak o tarihte yaparsa.bende 4 haziran 5 6 7 hazirandan aldrirsam en azından bana ve 2 çocuğuma annem 2 gün de olsa bakabileck.. ayın 3 u malum bayram.doktoruma ayın 6 sini yada 7 sinde alalım desem bişey der mi..beklemem çok mu saçma olur
Ben de annemin durumuna göre ayarladım. Dr un verdiği tarihten bir hafta sonra sezeryan oldum .geç olur falan dedi önce sonra kabul etti. Benimki geç dollenmeydi zaten haftası geriden geliyordu. Bir hafta daha durduğu iyi oldu bence. Tabi sizin durumunuzu da Dr unuz değerlendirir. Bi konuşun en azından.Kızlar çok konu açıp sıkıyorum ama bir şey danışmak istiyorum ,şimdi 25 haftalık gebeyim bebeğin doğum tarihi 7 haziran hesaplamalara gire..doktorum Mayıs 27 de sezeryan olacağımı o gün alalim dedi bende o gün bisey diyemedim ama benim 2 cocugum daha var ve ilk gün onlara bakacak kimsem.olamayacak o tarihte yaparsa.bende 4 haziran 5 6 7 hazirandan aldrirsam en azından bana ve 2 çocuğuma annem 2 gün de olsa bakabileck.. ayın 3 u malum bayram.doktoruma ayın 6 sini yada 7 sinde alalım desem bişey der mi..beklemem çok mu saçma olur
Ben böyle bir durumda doktora uyardım riske atılacak konu değil oğlumla eşimin Doğum günlerinin arasında bir gün var doktor istersen bekleyelim bir gün daha dediğinde riske atamamıştım
Beklenmedik bir zamanda normal doğum başlamadan önce operasyonu yapmış olmak için.Birde kızlar mesela normal dogumda bu sıkıntı olmadigi sürece 42 ye kadar bekliyorlarmış sezeryanda neden beklemiyorkar
Evet canım haklısın galiba risk olmasinoğlum 4 Ağustos doğumlu biz 6 Ağustos ta evlendik
doktor Çarşamba mı Perşembe mi alalım dedi Cuma 6 sı idi
Perşembe mi Cuma mı deseydi Cuma derdim ama Çarşamba mı Perşembe mi dedi Çarşamba dedim
Hafta sonu gelmeden çıksın hastaneden diye planlıyor zira
hatta kp demişti aynı olsaydı iyi olurmuş tarih diye
bu arada benim beklenen doğum tarihim 10 ağustostu tüp bebek olduğu için döllenme tarihi vs netti o nedenle geç aldı biraz ama genelde 38-39 arasında sezeryan oluyor zaten
38+3 de alınmıştı oğlum vakit vardı ama yine tarih uyduralım derken olumsuzlukta korktumoğlum 4 Ağustos doğumlu biz 6 Ağustos ta evlendik
doktor Çarşamba mı Perşembe mi alalım dedi Cuma 6 sı idi
Perşembe mi Cuma mı deseydi Cuma derdim ama Çarşamba mı Perşembe mi dedi Çarşamba dedim
Hafta sonu gelmeden çıksın hastaneden diye planlıyor zira
hatta kp demişti aynı olsaydı iyi olurmuş tarih diye
bu arada benim beklenen doğum tarihim 10 ağustostu tüp bebek olduğu için döllenme tarihi vs netti o nedenle geç aldı biraz ama genelde 38-39 arasında sezeryan oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?