• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan ile ölü doğum

Ben de 2.5 ay önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim çok sağlıklı bir gebelik geçiriyordum ama bir anda böyle oldu üstelik sebebi de yok ani kalp durması çok araştırdım kısa arayla hamile kalan çoğu kişi hiç sıkıntı yaşamamış derdime tek çare yeni bir bebek diye düşünüyorum umarım Rabbim en kısa zamanda kucağımızı doldurur
Sizinde başınız sağolsun Rabbim sabır versin 🙏ilk adetinizi ne zamana olmuştunuz ikinciyi oldunuz mu

Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun ilk adetimi 40. günde oldum ikinci adetimi de 24 gün sonra oldum

Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun ilk adetimi 40. günde oldum ikinci adetimi de 24 gün sonra oldum
Allah razı olsun. Ya benim ilk adetim doğumun 28. Günü oldu adet mi değil mi bilmiyorum Dr ilk adet büyük ihtimal dedi ikinciyi bekliyorum

Allah razı olsun. Ya benim ilk adetim doğumun 28. Günü oldu adet mi değil mi bilmiyorum Dr ilk adet büyük ihtimal dedi ikinciyi bekliyorum
Benim 40. güne kadar lekelenme azalarak devam etti tam 40. günde normal adet kanaması oldu dr öyle dediyse öyledir büyük ihtimal bazıları daha erken oluyo

Benim 40. güne kadar lekelenme azalarak devam etti tam 40. günde normal adet kanaması oldu dr öyle dediyse öyledir büyük ihtimal bazıları daha erken oluyo
Benim doğumdan sonra iki hafta kanamam oldu sonra bitti lekelenme devam ediyordu ama sonra 28. Gün kanamam çoğaldı 5-6 gün sürdü ve bir iki gün daha lekelenme sürdü ve bitti 40. Gün kontrolümde rahim temiz ve toparlanmış dedi Dr büyük ihtimal o ilk adetti dedi kimse kesin bişey diyemiyor

Benim şuan lekelenmelerim devam ediyor doğru düzgün bir kanama olmadı ilk bir hafta sadece

Pıhtılaşma ve gen testini Çam sakurada veya Acıbademde yaptırıcam hangisinde yaptırayım sizce

Pıhtılaşma ve gen testini Çam sakurada veya Acıbademde yaptırıcam hangisinde yaptırayım sizce
Anlamadığım siz ilk gebeliğiniz de pıhtılaşmaya bakılmadı mı hiç benim ikinci gebelik e devletten acaba bu kan ne diye baktığımda kanda pıhtılaşmaya bakılmış olarak gözüktü bilmediğimden soruyorum bunu sağlık ocağındaki ebenizden öğrenin isterseniz

Hayır pıhtılaşma testlerinin detaylısına böyle durumlardan sonra bakılıyor. Antifosfolipit sendromu , pıhtılaşma paneli ve gen testleri var diye biliyorum daha detaylı bilmiyorum

Back
X