- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kızlar benim ilk gebeliğim haliyle doğumdan korkuyorum..çevremde normal doğumu tavsiye etseler de benim ona cesaretim yok o masaya yatmaya bile korkuyorum
Sezeryan de sonrası acı olur mu acaba,? Aranızda tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum
Ben normal diye gittim sezeryan oldum. Açılma olmadı. Evet doğumdan sonra ağrı oluyor ama normal de yapamaz misim gibime geliyor. Sonucta onda da dikiş falan oluyor. Iki sezeyanim var hic de pisman degilim. Ama yine de doktor tavsiyesi al benceKızlar benim ilk gebeliğim haliyle doğumdan korkuyorum..çevremde normal doğumu tavsiye etseler de benim ona cesaretim yok o masaya yatmaya bile korkuyorum
Sezeryan de sonrası acı olur mu acaba,? Aranızda tecrübeli olanların yorumlarını bekliyorum
Normal Doğumda vajina yırtılıyor genişliyor eskisi gibi cinsel hayat olmuyor diyorlar sizce ?normal doğum yaptım, şu an 2.ye hamileyim. inşallah hayırlısı ile tekrar normal olur. şahsen şu an sezaryenden korkuyorum . bildiğin ameliyat ya.
Canım o tamamen saçmalık hiç öyle şey olur mu? Doğumda anında genişleyen vajina doğum bitiminde toparliyor. Vajina yirtilmaz, kontrollü bir şekilde kesilir ve dikiş atılır. Normal doğum adı üstünde normal bir süreç , böyle boş inanışlara takilmayin. İkinci dogumumu da Allah'ın izniyle normal yapmak isterim. Ama buna zaten o anki sartlara göre karar veriliyor. Şimdi hamileliğinizn tadını çıkarın dogumu düşünmeyinNormal Doğumda vajina yırtılıyor genişliyor eskisi gibi cinsel hayat olmuyor diyorlar sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?