Sezeryan mi Normal doğum mu??

Tabi ki sağlıklısı normal Doğum ama bu senin ve bebeğinin sağlığıyla alakalı aksi bi durum olmadığı sürece normal Doğum öneririm ben prenses Doğum yaptım 4.5 yıl önce çok çok rahat bi araştır istersen

Epidural sezeryani araştırdım baya olumlu yorumlar var kızlar aklıma yattı gibi sonucta normal dogumda da kesik dikiş filan var

Sezaryen Doğum yapacağım kesin ve net. Yüzde 99 epizyotomi yani kesik oluyor ve dikiş atılıyor normalde. Bu işlemi yapmak için ise uyuşturuluyor. Aman ne kadar da normal sanki bu çok doğal, çok müdahalesiz. Artısı hemen kalkmakmış. Bir de risklerine bakalım. Çocuğun kafası uzuyor. Beyni zarar görebilir. Ayrıca solunum yetmezliği riski var. Kalça çıkığı vs. De normal doğan bebekler için büyük risk. Tüm bunların adını bile duymak beni ürkütüyor. Bebeğim için en risksiz olanı tercih edeceğim ilk bir hafta da ailem falan değil eşimle bakacağız abartmaya ve gereksiz kahramanlığa gerek yok. Doktorunuzla detaylı konuşun.

Herşeyin doğal olanı makbuldür canim , ama o an ne olur bilemeyiz en iyisi doktorunla görüş hayırlı doğumlar ...

Doktorumla konusucam elbette kızlar, kontrolüm mayısta..biliyorum daha dogum konusmak için erken ama korkuyorum ve kendim için de bebeğim için de en iyisini arastıyorum
Normal dogumu yapabilcek durumda olduğumu sanmıyorum o an panik olabilirim zaten korku da var

Inşallah sezaryene mecbur kalmam, çok korkuyorum. Bence normal doğum. Tabiki zorunluluk halinde yapacak bisey yok.

ben normal doğum istiyorum fakat 5 defa düşük yaşayıp oğluşumda tüp bebekle olunca doktorlar sezeryan diyorlar riske atmak istemiyorlar... gönlüm normalden yana ama

İki kızımda da sezeryan ameliyatı! oldum.
Birinde ameliyatın ertesi günü ütü yaptım,birinde salonu süpürdüm.
Ama belli bi süre yattığım yerden de yardımsız kalkamadım.

Amaannn boşver hangi yolla olursa olsun doğum en kolayı.
Allah güzel geçitlerden geçirsin.
Sağlıkla kucağına al gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…