- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
sezaryen ol düşünme canımkızlar ben daha bekarlığımdan beri normal doğumdan çok korkuyorum sancı o ani günü belli olmadan gelebilecek sancıdan suyun bşrsen gelmesinden vs bide normal doğumdan sonra rahimde eskisi gibi olmuyo erkek tarafından bu hissediliyo diyolar onuda düşünüyorum ama sezeryanda sonrası zor dikişi ağrısı tam uyutulursan hemen çocuğunu görüp algılayamıyosun bile asla normal istemem derken şimdi ufaktan sanki düşünmeye başladım ama kafam çok karışık
ıkıncımı? ılk bebekmı sizinBen bir sorun olmazsa normal istiyorum. Sancılara dayanabileceğimi sanmıyorum ama bıçak altına yatmaktan iyidir diye düşünüyorum. Sancı sadece doğuma kadar, sonrası rahat
İlk bebeğimıkıncımı? ılk bebekmı sizin
benımde sezaryen oldu annem hep yanımdaydı hıc zorlanmadım hemen ıyılestım yalnızdım falan dedın cok zor nası kalkıp aldın kucagına sadece tek alamıo ınsan kendını yataktan ılk hafta.allah yardımcın olsun canım. yıne hamıleyım ben 10 yıl aradan sonra yıne sezaryen dıorum3 ay once sezaryanla dogum yaptım. Belden uyusturdum. Ilk baslarda hic sorun yaşamadım. Saat 5te dogum yaptım yarim saat sürdü. Bebegimi gördüm sarıldım çok güzeldi. Aynı gece saat 11 civarı yürüdüm. Her zaman dik durup yurumeye calistim. Ayaga kalktiktan sonra bebegime hep kendim baktim. Ertesi gün ciktim. Sutum bebegim emer emmez geldi. Hatta emmeden ben sıktım ucunu ve süt ciktı...
Ve 1 hafta yalniz baktim bebegime. Sonra geldi annem ama ben coktan ogrenmistim herseyi. Tek zorlugu sirt ustu yatip kalkmak oldu ilk 4 gun falan. Esim yardimci oluyordu ama gece bebegim cok acikip agliyordu her defasinda onu cagirmiyordum zar zor kendim kalkiyordum. 1 haftada hicbirseyim kalmadı gobegim indi doktorum muayenesinde çok sasirdi. Ne kadar incelmissin dedi. Bu arada hep kayisi armut kiraz uzum vs hosafi ictim. Hemsiremin tavsiyesiyle. Sindirime ve süt yapimina yardimci oluyor.
Şuan belim çok agriyor. Sebebi belimi uyustururken verdikleri ilacmis. Ama kendimi sıcak tuttugum zaman hafifliyor agri. Sezaryanla dogum yaptim hiç pisman degilim. Bi on tane daha dogurabilirim agrisiz sızısız. Oh vallahi. Bu arada doktorum gelene kadar 4 saat sancıda çektim. Oda beni çok zorlamadı adet olur gibi kıvrandım durdum. 3 santim acilmam vardi. Belki normalde olurdu ama bizim bebiş tersti.
Imkanım olsa normal dogursam diyordum hep. Halk arasındaki sezaryan soyle zor boyle zor laflari yuzunden. Ama artık tıp cok gelisti eskisi gibi degil ki. Eskiden iple dikiyorlarmiş. Simdi bir gorseniz sanki cizgi gibi birsey. Hiç yok gibi. Bende sezaryandan korkup sizin gibi arar dururdum internette. Ama korkulacak birsey degilmis.
Allah butun hamilelere hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin insallah. Bebeklerinizi saglicakla kucaginiza alırsınız insallah.
Annem diyarbakirdaydi abimin yaninda ve yollar kapaliydi gelemedi. Malum teror vs.benımde sezaryen oldu annem hep yanımdaydı hıc zorlanmadım hemen ıyılestım yalnızdım falan dedın cok zor nası kalkıp aldın kucagına sadece tek alamıo ınsan kendını yataktan ılk hafta.allah yardımcın olsun canım. yıne hamıleyım ben 10 yıl aradan sonra yıne sezaryen dıorum
evet haklısın atlaşmıssın güle güle buyut ınsallahAnnem diyarbakirdaydi abimin yaninda ve yollar kapaliydi gelemedi. Malum teror vs.
Eşimde gündüz benimle çok yoruluyordu evin isleri yemek herseyi o yapiyordu gecede surekli uyaniyordu bebegin sesine ama bazen duymuyordu. 1 2 3 diye sayıp kendim yataktan destek alıp kalkiyordum.
:):)
Annem geldiginde ben evimin temizligini bile yapiyordum hatta annem gelcek diye yemek falanda yapmistim :)
Insan yalniz olunca mecbur yapiyor. Yapmak zorunda kaliyor canım.
Tabiki normal..kızlar ben daha bekarlığımdan beri normal doğumdan çok korkuyorum sancı o ani günü belli olmadan gelebilecek sancıdan suyun bşrsen gelmesinden vs bide normal doğumdan sonra rahimde eskisi gibi olmuyo erkek tarafından bu hissediliyo diyolar onuda düşünüyorum ama sezeryanda sonrası zor dikişi ağrısı tam uyutulursan hemen çocuğunu görüp algılayamıyosun bile asla normal istemem derken şimdi ufaktan sanki düşünmeye başladım ama kafam çok karışık
Seninde bebegin hayirli ugurlu olsun canim benim Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallahevet haklısın atlaşmıssın güle güle buyut ınsallah
kızlar ben daha bekarlığımdan beri normal doğumdan çok korkuyorum sancı o ani günü belli olmadan gelebilecek sancıdan suyun bşrsen gelmesinden vs bide normal doğumdan sonra rahimde eskisi gibi olmuyo erkek tarafından bu hissediliyo diyolar onuda düşünüyorum ama sezeryanda sonrası zor dikişi ağrısı tam uyutulursan hemen çocuğunu görüp algılayamıyosun bile asla normal istemem derken şimdi ufaktan sanki düşünmeye başladım ama kafam çok karışık
kızlar ben daha bekarlığımdan beri normal doğumdan çok korkuyorum sancı o ani günü belli olmadan gelebilecek sancıdan suyun bşrsen gelmesinden vs bide normal doğumdan sonra rahimde eskisi gibi olmuyo erkek tarafından bu hissediliyo diyolar onuda düşünüyorum ama sezeryanda sonrası zor dikişi ağrısı tam uyutulursan hemen çocuğunu görüp algılayamıyosun bile asla normal istemem derken şimdi ufaktan sanki düşünmeye başladım ama kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?