sezeryan mı, normal doğum mui stiyorsunuz?

fatoceren

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
450
17
318
49
İzmir
selam arkadaşlar siz hangisini düşünüyorsunuz.ben normal doğum yaptım ancak kanallarım bağlanacağı için sezeryan düşünüyorum yani spinal anestezi buradan yazışabiliriz.

inşallah kolay olur doğumum normal doğum düşünüyorum.ALLAH herkezin doğumunu kolaylaştırsın AMİNN

ya doğumda ağrı çekeceksin yada doğumdan sonra... doğumdan sonra bebeğimle ilgilenmek istiyorum onun için normal doğum istiyorum.
allahım inşallah nasip ederim...

tüm doğum yapacaklara allah kolaylık versin.

zorunlu sezaryen oldum
6 ay geçti üstünden ama geçenlerde havuzdan çıkarken elim kaydı kenarına vurdum karnimi
çektiğim aciyi anlatmam tarifsiz...
sanki içimde bişiyleer patladı
keşke normal yapabilseydim...

normal doğum kesinlikle acı verici fakat bir okadarda keyifli ve sağlıklı

ya en doğalı ve güzeli elbette normal doğum bende son güne kadar normal bekledim ancak bebeğim doğum kanalına girmedi o yüzden ezeryan oldum ertesi gün rahatlıkla ayağa kalktım tabi fazla zorlamadım şu ana kadar bir problemim olmadı inş.bundan sonrada olmaz hakkında hayırlısı

bende normal doğum istiyorum ilk gebeliğim inş olur 38 haftalıgım doktor bebek asagıya dönmüş yumuşama var 1 cm acıklık var dedi umarım devamı gelir ve normal doğum olur.bu durumda olupta sancı kaç günde gelir sizce ??

hepinize birden topluca cevap vercem:))).....ben 40 haftanın bittiği gün doğum yaptım.bebek tersti.ama çok fazla hareket ettim ve bebek normale döndü.bendede bel fıtığı var ve tehlikeli yerde.doktorum gözümü korkuttu.sen dayanamazsın,bacaklarında his kaybı olur.topal kalma ihtimalin var vs vs vs birsürü şey söyledi ama iki tarafın baskısıyla normal doğum yapcam dedim doktoruma.bi yandanda sezeryan istiyodum.doğum günü gelşdi çattı.herşey bikaç saat içinde oldu ve bitti.benden 2,5 ay sonra ablam epidural sezeryan oldu.şimdi ağır bi iş yaptığında hemen eli karnına gidiyo.benim dikişlerim patladı heralde diyo.her seferinde aynı acıyı yaşıyo...normal doğum göz korkutuyo ama korkmayın ve allahtan yardım isteyin.dua edin...veeeeeeeee bol bol yürüyüp egzersiz yapın.

Sezeryan da normal doğum da bünye meselesi. 11 ay önce sezeryan oldum hiç bi sıkıntı çekmedim, o gece kalkıp yürüdüm, eve geldim hiç yatmadım, 10.günden beri bebeğime yanlız baktım. Herkesin bünyesine bağlı, inşallah herkes kolay bi doğum yaşar ister sezeryan ister normal doğum...

Kesinlikle NORMAL doğum düşünüyorum. Epidural ve Spinal in uygulama şeklini gördüm kabus gibi birşey. Acıya razıyım.
Planlamayı yinede doktorum yapacak hayırlısı.

ben de normal doğum istiyordum çok.Bebeğim iriymiş. Gözüm korktu,vajina da genişleme oluribir daha eksi haline dönmez diye sezeryanı istemeye başladım..Hala kararsızım ofofoof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…