- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
-
Tüp bebek ile olacagı için ben sezeryan isterim.Kızlar hangisini tercih ettiniz yada edersiniz?
Zor değil mi? Benim acı eşiğim çok düşük yerlerde kaldıramam normal doğumu ufak bir sancıda bayılacak gibi oluyorum normal doğum çok zor sezeryan da zor ama ağrısı var diyorlarNormal doğum yaptım her zamanda normal istiyordum.
Ama doğuma yakın zamanlarda bir problem olursa sezeryan da olunur. İkiside doğum şekli kimisi normali çok zor yaparken kimisi sezeryani tercih ediyor. Benim hiç bı sıkıntım olmadı çok şükür. Yani biraz da tercih meselesi. Ama normal doğum tabiki daha önemli ve sağlıklı.
Amin inşallah Rabbim hamile olanların doğumunu kolaylaştırsın♡Şartlar neyi gösterirse o bence. Normal istersin bebek dönmez sezaryen yaparlar.Sağlıkla doğsun inşallah.
Hmm nasıl anlaşılıyor peki dar çatıTüp bebek ile olacagı için ben sezeryan isterim.
13 hafatlık bi doğumum var normal doğum. doktor kemikli ve dar çatın var normal doğuramazsın sen zaten demişti.
Eğer hamileyseniz zaten çatı muayenesi yapıcaklar son ayınızda. O muayene de ve bebegin durumunda belli oluyor doğum şeklinizHmm nasıl anlaşılıyor peki dar çatı
Anladım canım çok sağ ol hayırlısı olsun herşeyinEğer hamileyseniz zaten çatı muayenesi yapıcaklar son ayınızda. O muayene de ve bebegin durumunda belli oluyor doğum şekliniz
Tabiki bünyeden bünyeye değişir yani.Zor değil mi? Benim acı eşiğim çok düşük yerlerde kaldıramam normal doğumu ufak bir sancıda bayılacak gibi oluyorum normal doğum çok zor sezeryan da zor ama ağrısı var diyorlar
Sanırım ben oracıkta düşer bayılırımTabiki bünyeden bünyeye değişir yani.
Sanırım ben oracıkta düşer bayılırım
Bende sezeryan istiyorum çevremdekiler iyi memnun doktora bağlı sanırımKuzenimin eşi de çok korkuyordu oda sezeryan istedi bı sıkıntısı olmadı
Rabbim hayırlı doğumlar sorunsuz doğumlar nasip etsin zor süreçO bizim tercihimiz olmuyor. 39+4 de hala bebek kanala giremedi diye sezaryene alındım.
Hayırlısı allahtan ben şahsen sezeryan taraftarıyım oracıkta bayılırım doğum yarıda kalır onca işkence sezeryan ile sonlanırDoğum şeklini bebek karar veriyor sağlıklı olduktan sonra normal sezeryan ne fark eder ki iki doğumun da sezeryan oldu çok şükür çok da güzel geçti
Normal doğurana saygım var ama nasıl olacak diye o an siz karar veremiyorsunuz
Yoo zor değil. Sadece kendimizi şartlandırmamak lazım.Rabbim hayırlı doğumlar sorunsuz doğumlar nasip etsin zor süreç
Yaa kıyamam hayırlısı Nsip oymuş demekBen açıkcası ne istediğimi bilmiyordum hiç sancım ağrımda yoktu ama bebeğimin boynuna 2defa kordon dolanınca bekleyemedim korktum o yüzden 38+1de sezeryan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?