Sezeryan mı Normal mi?

Normal doğum yaptım her zamanda normal istiyordum.

Ama doğuma yakın zamanlarda bir problem olursa sezeryan da olunur. İkiside doğum şekli kimisi normali çok zor yaparken kimisi sezeryani tercih ediyor. Benim hiç bı sıkıntım olmadı çok şükür. Yani biraz da tercih meselesi. Ama normal doğum tabiki daha önemli ve sağlıklı.

Zor değil mi? Benim acı eşiğim çok düşük yerlerde kaldıramam normal doğumu ufak bir sancıda bayılacak gibi oluyorum normal doğum çok zor sezeryan da zor ama ağrısı var diyorlar

Doğum şeklini bebek karar veriyor sağlıklı olduktan sonra normal sezeryan ne fark eder ki iki doğumun da sezeryan oldu çok şükür çok da güzel geçti
Normal doğurana saygım var ama nasıl olacak diye o an siz karar veremiyorsunuz

Hayırlısı allahtan ben şahsen sezeryan taraftarıyım oracıkta bayılırım doğum yarıda kalır onca işkence sezeryan ile sonlanır

Ben açıkcası ne istediğimi bilmiyordum hiç sancım ağrımda yoktu ama bebeğimin boynuna 2defa kordon dolanınca bekleyemedim korktum o yüzden 38+1de sezeryan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…