Sezeryan olanlar acil bakar misiniz?

Sehazal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
127
97
28
40
Bir hafta once spinal sezeryan oldum.karnimin sag tarafinda kaburgamin alti arkaya dogru gecmeyen bir agri var..yurumekte oturmakta cok zorluk cekiyorum...sizde boyle bir durum oldu mu?dr normal dedi ama acisi cok rahatsiz ediyor..

Oyle bi aci olmadi canım ama yürürken bazen kambur yuruyodum nefesim daraliyodu bide tuhaf bi şekilde o kadar. Aci sadece dikişimdeydi. Iş yapıyorsan yapma dinlen istersen biraz uzanıp.

Annem yanimda bebegi emzirmek disinda hicbirsey yapmiyorum..ic dikislerden olabilir mi diye korkuyorum..ilk dogumum normal yapmistim ve logusaligim cok rahat gecmisti bunda bu agri olunca korkuyrm acikcasi..sezeryan olan bir kac kisiye sordum hic boyle agri yasamamislar..

Sezeryanda karin bel ve kasik bolgesindeki agrilar normal bence. Benimde sezeryan sonrasi agrilarim cok uzun surmustu. Etrafimdaki herkes 1 haftada ayaklanmisken benimki resmen 1 ayi buldu. Doktorunuz da normal demişse bence bi skinti yok. Eger agri gecmezse gidip gorumun isterseniz

Bir hafta once spinal sezeryan oldum.karnimin sag tarafinda kaburgamin alti arkaya dogru gecmeyen bir agri var..yurumekte oturmakta cok zorluk cekiyorum...sizde boyle bir durum oldu mu?dr normal dedi ama acisi cok rahatsiz ediyor..
Kabutganın altındakı agrı sezeryanla alaklı degıldır. Gaz sancısı da olabılır ustumus de olabılırsınız.
3 sezeryan oldum o tarz bı agrım olmadı.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim..cogu kisi 3 gunde ayaklandik filan diyor ama ben hala tam olarak duzelmedim..bu da moralimi bozuyor ustune bu sag taraftaki agri da olunca daha bi uzulmeye basladim..bende basta gaz sancisi diye dusundum ama gaz ciktigi kavaboya ciktigim halde devam edince korkmaya basladim..pazartesi dr a gidicem insaalh bi aksilik yoktur.

Benim de toparlanmam cok uzun sürmüstü resmen dogum sancilari cektim üsütmeyle galiba. Sonunda geciyor da herkesde farkli geciyor. Gecmis olsun simdiden. Rutin kontrolünü yaprirken sürekli sikayetlerinizi doktora danisin. Icinizi ferah tutun. Umarim hersey yolundadir.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim..cogu kisi 3 gunde ayaklandik filan diyor ama ben hala tam olarak duzelmedim..bu da moralimi bozuyor ustune bu sag taraftaki agri da olunca daha bi uzulmeye basladim..bende basta gaz sancisi diye dusundum ama gaz ciktigi kavaboya ciktigim halde devam edince korkmaya basladim..pazartesi dr a gidicem insaalh bi aksilik yoktur.
merhaba ben 28 haftalık hamileyim tam olarak bahsettiğin sağ kaburga altında ağrım vardı doktorum bana karaciğer olduğunu söyledi baskı yapar bebeğin dedi acaba onunla alakalı bi sıkıntı olabilir mi canım karaciğere baskı yapan bişey mi onu sorsan ??

Canım 3 günde ayaklananlari canı gönülden tebrik ederim ama herkesin öyle olmuyor.Ben dogumumun 3.gunu oglen çıktım hastaneden çünkü doktora çıkmak istemediğimi soyledim,tuvalete nasıl gidicem diye hüngür hüngür ağladım yani düşün acimi

Benim belim altı ile hafif sırta doğru ( spinal iğnenin vurulduğu yerde ) ağrım vardı.Yataktan ağrısız kalkmam kesinlikle 20 günden sonra oldu. O zamana kadar da ağrı kesici kullandim

Kizlar bugun dr a gittim sezeryan ile ilgili bir agri degil dedi ultrasonda bakti bi yogunluk var bobrek tasi gibi duruyor dedi urolojiye gorunmem gerektigini soyledi..bugune kadar hic bobrek agrisi yasamadim halbuki hamileyken idrar testlerim duzenli yapildi hic birsey cikmamisti..urolojiye gidecem artik insallah bobrek tasi degildir..valla bende 3 gunde ayaga kalkip normal yasamlarina donenlere inanmiyorum bugun 11.gun bitti bebegimi rahat emziremiyorum bile..ben mi cok tatli canliyim anlamadimm.

Umarım ilaç tedavisi ile düzelecek bir sıkıntıdir,bebisle zor durumda kalmazsin. Büyük geçmiş olsun,dikişlerin de artık yavaş yavaş kaynar.Ben 3 ay önce yaptım 2.sezeryanimdi.Valla ikisi de gayet kivrandirdi beni.

Umarım ilaç tedavisi ile düzelecek bir sıkıntıdir,bebisle zor durumda kalmazsin. Büyük geçmiş olsun,dikişlerin de artık yavaş yavaş kaynar.Ben 3 ay önce yaptım 2.sezeryanimdi.Valla ikisi de gayet kivrandirdi beni.
Dr dikislerin gayet iyi dedi.artik acilmaz rahat ol dedi korsede takabilirsin dedi icim rahatladi en azindan dikisten yana

3 gunde ayaklandim diyenlere inanmiyorum bile:) 3 ayi gecti hala ara ara agri yokluyor beni:) 1 hafta cok zordu tuvalete bile esimden yardim almadan gidemedim, yatak odasinda yatamadim cunku yataktan dogrulmak yayli oldugu icin imkansizdi, salonda kanepede yatmistim (zaten yenidogan varken yatamiyosun da iste) dogruldugumda sanki karnim asagi cekiyor gibi canim yaniyodu bi daha asla eski halime donemem sandim:) ama geciyomus:) arada yoklayan agrilar disinda hicbiseyim kalmadi:)

Ama benim hala agrilarimin yoklamasinin farkli sebepleri olabilir korkutmayin kendinizi. Kullanilan dikis iplerini vucudum kabul etmedi, dikis yerim acildi vs. Baska sorunlar da yasamistim yani

Canım umarım herşey yolunda gider.. Bende bi hafta baya yatak döşek yattım oglumda küvezdeydi rahattım o rahatlıga ragmen bendede inanılmaz agrılar oldu sen tek deilsin şu 2 gunde 3 gunde işimi yaptım diyenlerede zerre inanmıyorum şahsen ben canımız tatlı mı blmyrm ama dogum yapmadık canım biz baya ameliyat olduk 9 kat dikişin 3 gunde iyileşilmesini beklemek aptallık

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün ben 24 saat sonra taburcu olmuştum Doğum yapalı 5 ay kadar oldu o günden bu güne tek sıkıntı yaşamadım evde de hiç yatmadım çok şükür .

Aynısı oldu canim doktor dikişleri zorlamışsın deyip antibiyotik vermişti ve dinlen dedi geçti sonra

Aynisi bende vardi hemde sağda cok terlemekten usutmusum o yuzdendi dikkat etusutme ayaklarını sıkı tut.

Back
X