Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabutganın altındakı agrı sezeryanla alaklı degıldır. Gaz sancısı da olabılır ustumus de olabılırsınız.Bir hafta once spinal sezeryan oldum.karnimin sag tarafinda kaburgamin alti arkaya dogru gecmeyen bir agri var..yurumekte oturmakta cok zorluk cekiyorum...sizde boyle bir durum oldu mu?dr normal dedi ama acisi cok rahatsiz ediyor..
merhaba ben 28 haftalık hamileyim tam olarak bahsettiğin sağ kaburga altında ağrım vardı doktorum bana karaciğer olduğunu söyledi baskı yapar bebeğin dedi acaba onunla alakalı bi sıkıntı olabilir mi canım karaciğere baskı yapan bişey mi onu sorsan ??Cevaplariniz icin tesekkur ederim..cogu kisi 3 gunde ayaklandik filan diyor ama ben hala tam olarak duzelmedim..bu da moralimi bozuyor ustune bu sag taraftaki agri da olunca daha bi uzulmeye basladim..bende basta gaz sancisi diye dusundum ama gaz ciktigi kavaboya ciktigim halde devam edince korkmaya basladim..pazartesi dr a gidicem insaalh bi aksilik yoktur.
Dr dikislerin gayet iyi dedi.artik acilmaz rahat ol dedi korsede takabilirsin dedi icim rahatladi en azindan dikisten yanaUmarım ilaç tedavisi ile düzelecek bir sıkıntıdir,bebisle zor durumda kalmazsin. Büyük geçmiş olsun,dikişlerin de artık yavaş yavaş kaynar.Ben 3 ay önce yaptım 2.sezeryanimdi.Valla ikisi de gayet kivrandirdi beni.