Sezeryan Olmak Zorunda Kaldım

sdoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
168
3
68
Ankara
15 gündür hazırolda bekledik ama nazlı kızımız birtürlü gelmek bilmedi hep normal doğum yapmak istemiştim ama kısmet değilmiş 41. haftamızı bitirmek üzereyiz ve yarın sabah 9 da sezeryanla doğum yapıcam dularınızı eksik etmeyin çok korkuyorum

Allah senle ve bebeğinle olsun canım.. sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş.. rahat ol telaş etmemeye ve heyecanına yenilmemeye bak çünkü bunlar daha da sıkıntı ve stres yapıyor insanda.. yarın bu zamanlar bebeğini bağrına basıyor olacasın sadece onun güzelliğini düşün gerisi işin gereksiz ayrıntısı zaten..

Anneye ilk çiçek benden

Canım muhtemelen şuanda minik meleğine kavuştun yada kavuşmak üzeresin yinede allah beraberinizde olsun kolay sağlıklı bi doğum olsun

çok teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için, Allahım herkese nassip etsin bu duyguyu çok şükür herşey sorunsuz geçti minik kızım artık benimle
sezeryan kısmıda gayet rahattı sonrası biraz zor ama tamamen iyileşeceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla kimsenin yardımı olmadan prensesimi kucaklamayı istiyorumm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…