Sezeryan sonrasi gobek ve azim!

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
Merhaba...
Sezeryan sonrasi sarkik gobek icin egzersiz diyet uygulayan ve SOMUT SONUCLAR alan var mi?
Hem motivasyona hem cozum oberilerine ihtiyacim var..
Kilom gayet normal yalniz varolan gobeyim sarkti ve giydiklerim yakismiyor.
Egzersiz denedim kizim gun boyu yordugu icin bi ara biraktim simdi yeniden denenmis ve sonuc alinmis yontemlere ihtiyacim var..
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler....

Canım benim 2,5 yıl arayla 2 sezeryanım var küçük oğlumda şuanda 2 yaşında ve benim hiç göbeğim kalmadı..
Ben bütün fazlalıklarımı kışın 4 ayda verdim ve yaptığım tek şey bol bol evde oğlumla dans edip günde 500 tane ip atlamak.. Şiddetle tavsiye ederim özellikle ip atlamayı.. Ama tempolu olucak birazda boğazını tutarsan göbekten eser kalmaz.. Şimdiden kolay gelsin..

Canım benim 2,5 yıl arayla 2 sezeryanım var küçük oğlumda şuanda 2 yaşında ve benim hiç göbeğim kalmadı..
Ben bütün fazlalıklarımı kışın 4 ayda verdim ve yaptığım tek şey bol bol evde oğlumla dans edip günde 500 tane ip atlamak.. Şiddetle tavsiye ederim özellikle ip atlamayı.. Ama tempolu olucak birazda boğazını tutarsan göbekten eser kalmaz.. Şimdiden kolay gelsin..

öncelikle tebrik ederim :nazar:
demek ki sez. sonrası göbek gidiyormuş..
boğazımı tutabilirim inşallah
demek ip atlamak ha?? ben mekik diye düşünürdüm hep
500 ip basit gerçekten yapabilirim

Evet ip atlamak hem gobegi hemde popoyu feci sikilastiriyo :KK14:

2 sezeryan oldum sezeryan göbek yapıyor diye bir şey yok
olanı ortaya çıkarırsa bilemem
göbek eritmek için en iyisi mekiktir

Evet ip atlamak hem gobegi hemde popoyu feci sikilastiriyo :KK14:

günde kaç mekik? yarım mekik yada tam? ve erimesi ne kadar sürdü?
bebeğim çok gazlıydı ve yorucu bir süreç oldu bu 1 yıl acaba çok mu geç kaldım???
bu arada popom 90 cm popmda hiç sorun yok basen vs... sadece nur topu gibi bir göbeğim var

2 sezeryan oldum sezeryan göbek yapıyor diye bir şey yok
olanı ortaya çıkarırsa bilemem
göbek eritmek için en iyisi mekiktir
evet vardı zaten göbeğim ayva göbeğim çok belirgin oldu şimdi :(

günde kaç mekik? yarım mekik yada tam? ve erimesi ne kadar sürdü?
bebeğim çok gazlıydı ve yorucu bir süreç oldu bu 1 yıl acaba çok mu geç kaldım???
bu arada popom 90 cm popmda hiç sorun yok basen vs... sadece nur topu gibi bir göbeğim var
Ben mekik cekmedimki ip atliyorum 2 haftaya belirgin incelme gorursun :)

• Beğen
Reactions: nio
Benim kalp problemim var tempolu egzersiz yapamıyorum. Şu an hamileyim ayrıca. :) 20 kilo verdim doğum sonrasında ama ah o göbek yok mu... Bir de emzirmenin kilo verme ile alakası var mı? Ben emziremedim ilk kızımı 2 sene de anca verdim kiloyu.

Benim bildiğim göbek kısmı çatladıysa orası toparlanamıyor, sarkan yer yani.

Benim kalp problemim var tempolu egzersiz yapamıyorum. Şu an hamileyim ayrıca. :) 20 kilo verdim doğum sonrasında ama ah o göbek yok mu... Bir de emzirmenin kilo verme ile alakası var mı? Ben emziremedim ilk kızımı 2 sene de anca verdim kiloyu.

Emzirmekle cok ilgisi var evet

Merhaba...
Sezeryan sonrasi sarkik gobek icin egzersiz diyet uygulayan ve SOMUT SONUCLAR alan var mi?
Hem motivasyona hem cozum oberilerine ihtiyacim var..
Kilom gayet normal yalniz varolan gobeyim sarkti ve giydiklerim yakismiyor.
Egzersiz denedim kizim gun boyu yordugu icin bi ara biraktim simdi yeniden denenmis ve sonuc alinmis yontemlere ihtiyacim var..
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler....
deryanin spor günlügü blogunu tavsiye ederim kendisi derya1970 derya1970 her konuda cok detayli bigiler veriyor oradan ögrenebilirsin

Pilates acayip sıkılaştırıyor hareketleri canınızı acıtarak yaptığınızda. Tarafımdan denenmiştir.

Not: Bekarım:KK23:

• Beğen
Pilates yaptim ben, normalde dumduz ama biraz fazla yiyip icersem sisiyor. O yuzden suyu bile azar azar iciyorum oyle 1 siseyi deviremiyorum.

• Beğen
kaç tane yarım yada tüm mekik?
ne kadar zaman aldı düm düz bir göbek?
Doğumdan 2 ay sonra 20 tane ile başladım 1 hafta sonra günde 50 tane yarım mekik çekiyordum.
Prenses kac mekik cekiyodun? Bide mekik cekmek zor degilmi ya ? :KK64:
mekik başt zor geliyor ama zamanla alışıyorsun. Birde ben 63le doğuma girdim. Sadece 13 kilo almıştım. Onunda etkisiyle ilk ayın sonunda eski halime dönmüştüm.

Back
X