- 8 Eylül 2014
- 180
- 58
- 53
- Konu Sahibi Broomhilda_87
-
Sezaryen ameliyatında pelvis kemiğin nasıl kırıldı ben onu anlamadım.Kuvvet mi uygulamışlar,yoksa anesteziyle mi alakalı?
çok geçmiş olsun....kesinlikle bunu sana iletmeleri lazımdı bu nasıl bir ihmalkarlık....Öncelikle geç cevap verdiğim için afedersin sure. Genel anestezi ile oldum. Epidural olsaydım belki bi ihtimal. Sedyeden sedyeye aktarırken düşürülmüşüm. :. (
Sağolun bunları okuyup bilgimiz olsun diye yazdım özellikle lohusa bayanlar küçük uyuşmalar ya da tuvalet ihtiyacını giderme gibi sorunlar yaşarsa bi sebebi de bu olabilir diye herkes bilgilensin istedim.Cok cok geçmiş olsun... Doktorlara canimizi teslim ediyoruz,su olana bak...
çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben epidural ile sezeryan oldum. Bir buçuk aylık anneyim. ilk zamanlarda ben küçük tuvaletimi hissedemiyordum. Yani aklıma gelince diyordum ben bugün hiç tuvalete gitmedim diye sonrasında ise öyle bir sıkışmışımki haberim yok tuvalette biz sürü zaman geçiyordu. Ama sıkıştığımı farkedemiyordum. Yeni yeni geçti o uyuşukluk yine tam sıkışmış hissedemiyorum ama ilk zamanlardaki gibi değil şükür. Sen büyük birşey yaşamışsın Allah yardımcın olsun hakkını aramalısın mutlaka. Nasıl bilemediler o kadar vakit nasıl bir ihmalkarlık dayanılır gibi değil.Sağolun bunları okuyup bilgimiz olsun diye yazdım özellikle lohusa bayanlar küçük uyuşmalar ya da tuvalet ihtiyacını giderme gibi sorunlar yaşarsa bi sebebi de bu olabilir diye herkes bilgilensin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?