Sezeryan sonrası hemşirenin yapmış olduğu yanlış iğne sonucu bacağımın mikrop kapmas.

Doğrudur. Yalnız eğer hata olduğu isbatlanırsa sizin dediğinizdir.

Hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorum ama Amerika'da en ufak doktor hatasına dava açılabilir ve bunun ağır maddi cezaları var.

Türkiye'de de aynı şekilde tüm doktorlar olası bir tazminat ödemesi için "zorunlu mali sorumluluk sigortası" yaptırır.

Hayır asla öyle şey demiyorum. Tam tersi,hatası olan cezasını çekmeli,fakat bir şeyi unutmayalım,yasalarımızda hapıs cezası almış vatandaşlara aff uygulanıyordur.

17 sene öncesinden bahsediyorsunuz,
şimdi pek bi önemi kalmadı, yaptığınızın doğru veya yanlış olması
ama bana göre yanlış yaptınız, siz böyle sustukça insanlar daha çok hata yapar
cezasını çekmeli ki bir daha aynısını yapmasın,
bacağınız kesilseydi yine aynı şeyleri düşünecek miydiniz?

sizin gibi birçok insan var, ne ilksiniz ne de son olacaksınız...

Evet aynen,belli bir ceza kesiliyordur. Bu da genellikle tazminat cezasıdır. Benim anlattığım konu insanların birbirine karşı hoşgörülü ve affetme duyurusunu yitirmememesi yönündedir.
Sevgiler saygılar hepinize.
Hayırlı günler dileğimle.

7 sene sonra bunu düşünmek için gereksiz değil mi?
insan sağlığı hafife alınacak bir şey değil.. ama herkes hata yapabilir. yine de kabul etmesi zor bir durum tabi.
daha büyük şeyler de olabilirdi.hemşire işten tecrit edilmedi ya.. oradan çıkarıldı başka bir yerde iş bulurdu zaten er ya da geç.
siz büyüklük yapıp böyle bir istekte bulunmuşsunuz, herkesin de yapacağı bir şey değil ama 17 sene sonrasında da konuşulacak bir şey değil diye düşünüyorum.

şu açtağınız konu ne kadar yanlış aslında.bahsettiğiniz şey insan hayatı herhangi bir şey değil.ayrıca yorukmarınız da bir o kadar ilginç.kimse melek olmak zorunda değil abartmayın bu kadar.bu açtığınz konu bana ilginç geldi o kadar hoşgörü timsali gibi yorumlar yapıp başka bir konuda bir üyeyi alie sorunlarıyla vuran birisiniz şimdi nerede hoşgörü,samimi gelmiyorsunuz bana.

sağlık sektöründe yapılan hataların affı olmaz o hemşire bugün size yanlış iğne yapar yarın başka birine daha kötü birşey olur.kusura bakmayın ancak ben size ne kadar hoşgörülü ne kadar affedici bir insanmışsınız helal olsun diyemiycem tam tersi insanların haklarını sonunu kadar aramasını anlatan bir konu açsaydınız keşke demek istiyorum.

Sizin yorumunuza da saygı duyuyorum :)

Başka üyeye aile sorunlarıyla vurulmadı bu bir,sadece saldırgan ruha sahip olan insanların aile içinde ne kadar psikolojik travmalar geçirdiğini gösterdim ki,burada hata yaptığımı kabul etmiyorum,çünkü konuyu açan kişi açık açık paylaşımda bulunmuş ve hiç konusundan hiç bir rahatsızlığı yok arkadaşın. Siz neden bu kadar tepkili oluyorsunuz onu anlamış değilim.

KİNCİ VE KIRICI OLMAKLA KIMLERE ZARAR VERİYORSUNUZ ARKADAŞLAR?
Elbette kendinize. Biraz hoşgörülü olun,ve bunun için hiç bir zaman geç değildir.

Son düzenleme:

Rose bu konunun amacı ne gerçekten samimi soruyorum, olay 17 sene önce olmuş sen kendi tabirinle affetmişsin şimdide melekvari yorumların var hayata ve kıza karşı, eee daha ne o zaman, yani ben %100 doğru yaptığımı düşündüğüm ve ısrarla savunduğum hiçbi konuda sizce? diye başkalarına bişey sormam yani, olan olmuş biten bitmiş seninle ilgili bu konudan ne öğrenmemiz gerekiyodu kocanın savcı olduğunu mu senin ne kadar kadirşinas iyiniyetli bi insan olduğunu mu?

Allahım ya Rabbim! Neden insanlar bu kadar az düşüner olmuş?
Kardeşim eşimin savcı olması ne alaka? Yasalar hakkında bir soru soruldu,bu eşim olmasın,her hangi bir savcıdan duymuş olsaydım bile,bildiğim yasayı paylaşırdım. Sizin ve sizin gibi düşünen arkadaşların akılalmaz fikirleri neticesindedir ki,kardeş kardeşi kıskanır olmuş, Ben kşmseden kendim adıma taktir alayım diye konu açmadım. Bir melek sıfatı göstereyim diye de değil. Insanların gereksiz tartışmalara son vermesi için başımdan geçen bir olayı samimice paylaştım ve bir insan olarak biraz hoşgörülü olmaya ve birbirimizi bağışlamaya çağırdım bir nevi diyelim.

yok o olay öyle olmadı.siz yine tüm melekliğinizle yapılan bir haksızlığı affedin diye tutturdunuz arkadaşlar da cevap verdi.siz de size cevap veren bir üyenin hassas bir konusunu linkiyle birlikte sayfaya yazıp ne denli hoş görülü ve kinci olmadığınızı göstermiş oldunuz.lütfen olayları doğru aktarın.ayrıca psikolojik travma yaşayan birini niteleyecek olan siz değilsiniz.hala aynı hatayı devam ettiriyorsunuz.

hoşgörüyü sizden öğrenmeyeceğiz çünkü bunun için örnek kişi asla siz değilsiniz,bunu gördük.ayrıca hakkını savunmakla hoşgörüsüz olmak aynı şey değildir.dedim ya bence bu konu olmamış engin sevgi ve hoşgörünüzü başka bir konuda anlatın bence.

Bak güzel kardeşim,diğer arkadaşın konusunda gereksiz tartışma yapıldı ve her kes kendi cezasını aldı.
Ben şahsi adıma aldığım ceza,forumda hadis paylaştığım için olmuş,uyarı aldım,Mune arkadaşıma uyarısından dolayı teşekkür ettim, daha ileri de gide bilirdim.
Diğer arkadaşlar da almışlar. Şimdi biz burada hata yaptık diye,cezamızı da aldık diye kovulalımmı siteden? Her kes kendi hatasını anlarsa,ve bir daha hata yapmamaya dikkat ederse,her şey yoluna girmezmi? Yoksa sen de bana burada şahsiyetime hakaret ettin diye kalkıp yönetici arkadaşlara şikayette bulunayım,aha al sana diğer bir ceza...bu nereye kadar devam eder?

Son düzenleme:

:)) Allah yardımcın olsun arkadaş.

doktorluktan men edilir. feci tazminat davaları açılır. öyle böyle değil hemde miyonlarca dolarlık. abdede mesela.

Son düzenleme:
amin ardakadışım dilerim sizin de yardımcınız olurda sanalda takındığınız melaike tavrını gerçek hayatta da yakalarsınız.

:) dayanamıcam bir tane daha söyleyi vereceğim.

Tüm hanımlar rabbimin Gülleridir.

Melâike değil,merhamet konusunda taviz vermem :) hiç kuşkunuz olmasın. Bu yaşımıza boşuna gelmedik.
Hayat bize neler öğretti...

hayat bize de bişeyler öğrettide senin yanında lafımızın hükmü olmaz şimdi haddimizi bilmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…