Ya bırak şu hadis paylaşma ayaklarını öteki konunda nasıl biri olduğunu anladı herkes
Konuya gelirsek ayağın kesilseydi eminim affederdin
Ben olsam asla işe aldırmam,can bu sonuçta,ya kangren olsaydınız,bacağınız kesilseydi o zaman da bu kadar hoşgörülü olur muydunuz :) Ya nasıl olsa affedildim diye hataya devam ederse,bilmiyorum yani ben kesinlikle yapmazdım sizin yaptığınızı.. :)
Hayırlı sabahlar.
Haklısınız,ben de hata yaptım :) hiç sevmediğim ve karakterime aykırı olan bir şey yaptım,bir an polemiklerin içinde buldum kendimi. Nefsimize yenildik bir an.
Ama hemşire kızımız hakkında bilgi sahibiyim,başhekimle yakınlığım olduğu için,soruyordum zaman zaman,o hemşire kızımız okuluna devam etmiş,şımdi doktor olarak çalışıyordur.
bu kız hemşire mi doktor mu anlamadım ben[/QUOTE
O dönem hemşire olarak staj yapıyordu,daha sonralar okuluna devam etmiş doktor olmuş.
bence sizde bi sorun var ya da bizle kafa buluyosunuz
okurken hemşirelik yapılan mezun olunca doktor olunan bi fakülte yok hanfendi.
ya aşırı cahilsiniz ya da insanlarla dalga geçmeyi seviyosunuz.
bence sizde bi sorun var ya da bizle kafa buluyosunuz
okurken hemşirelik yapılan mezun olunca doktor olunan bi fakülte yok hanfendi.
ya aşırı cahilsiniz ya da insanlarla dalga geçmeyi seviyosunuz.
Lütfen yorum yazmadan önce konudaki tüm yorumları iyice okuyun.
Benim de çorbada tuzum olsun misali yorum yazayım derken,ve "cahil" kelimesi kullanırken biraz daha batmanıza kendiniz sebep oluyorsunuz.
Hemşirenin stajyer olarak nöbet tuttuğunu yazmıştım yukarıdaki mesajımın birinde.
Siz yurt dışı okul,üniversite,mastır,doktora mezunları hakkında bilgiye sahip değilseniz,bunda benim suçum yok.
Konuyla ilgili yorumumu yaptım zaten üslubum da gayet normal. buraya konu açıyorsanız öyle konumu terket diyemezsiniz yoksa siz öteki konuda babanızın konusu gibi istediğinizi yazamazdınız dimiayrıca üzgünüm benim bdvde konum yok burda paylaşıp bel altı vuramiyacaksınız ne acı
eger bu hemşiremi dr her neyse artık
aynı hatayı benim üstümde yapsa
ben affetmezdim ki
başkalarınında canı yanmasın
"nobetci" hemsire "isten kovuluyor" "ise geri aliniyor" stajyer oluyor okuyup doktor oluyor. konunun hayal urunu oldugunu dusunuyorum
eger bu hemşiremi dr her neyse artık
aynı hatayı benim üstümde yapsa
ben affetmezdim ki
başkalarınında canı yanmasın
canım biz yurtdışını bilmiyoruz konu sahibi dinden sosyal hayata psikolojiden psikiyatriye herşeyi çok iyi biliyo biz faniler bir türlü anlayamadık iyiniyeti, işyerinde bazı kız arkadaşlarım var biri hakkında konuşuluyo diyelim, saatlerce konuşur dedikodu yapar sonrada aaa gıybet etmeyelim günah derler aynı onu sahibide öyle, diğer konuya da baktım hoşgörüden bu kadar dem vuran nerdeyse bacağının kesilmesine sebep olacak kişiyi affeden hatta işe tekrar alınması için ricacı lan kişi yorum hoşuna gitmedi diye dan diye eski konuyu önüne koyup senin zaten aile sorunların var bıdı bıdı diyebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?