Sezeryan sonrası hemşirenin yapmış olduğu yanlış iğne sonucu bacağımın mikrop kapmas.

Ya bırak şu hadis paylaşma ayaklarını öteki konunda nasıl biri olduğunu anladı herkes

Konuya gelirsek ayağın kesilseydi eminim affederdin

Ben olsam asla işe aldırmam,can bu sonuçta,ya kangren olsaydınız,bacağınız kesilseydi o zaman da bu kadar hoşgörülü olur muydunuz :) Ya nasıl olsa affedildim diye hataya devam ederse,bilmiyorum yani ben kesinlikle yapmazdım sizin yaptığınızı.. :)

Tesekkur ederim.
Her insanin ayri dusuncesi vardir elbette.

Çocukmu kandırıyorsunuz siz hemşireler çok çalışınca doktormu oluyor yani

bence bu konunun karar mekanizması siz değilsiniz.
olmamalıydınız da en başından.
çünkü siz onun yaptığı yanlış müdahalelerin nelere sebep olacağını bilecek bilgi sahibi kişi değilsiniz.
Bu kişi zaten gerekeni yapıp kovmuş.
Bence böyle bir olaya dahil olmamalıydınız.
Sağlık sektöründeki hataların telafisi olmaz.
Yanlış müdahale yapılır hasta ölür.
Başhekimin de sizin lafınızla iş yapması saçma ve tuhaf o da ayrı

Konuyla ilgili yorumumu yaptım zaten üslubum da gayet normal. buraya konu açıyorsanız öyle konumu terket diyemezsiniz yoksa siz öteki konuda babanızın konusu gibi istediğinizi yazamazdınız dimi ayrıca üzgünüm benim bdvde konum yok burda paylaşıp bel altı vuramiyacaksınız ne acı

1. Ben olsam affetmem, kendim için değil başkaları için...

2. Hemşire olan biri okuluna devam ederek doktor olmaz. Yeniden sınavlara girip uzun ve meşakkatli yollardan geçip doktor olması gerekiyor.

Konunun hayali olmadığını varsayıyorum.

Son düzenleme:

Bel altı vurma hakkında anlayışınıza da şaşırmıyorum.
Hayırlı günler. Lütfen polemik yapmak için benim konuyu hedef almayın.
Canı sıkılan başka konuya geçsin.

"nobetci" hemsire "isten kovuluyor" "ise geri aliniyor" stajyer oluyor okuyup doktor oluyor. konunun hayal urunu oldugunu dusunuyorum

eger bu hemşiremi dr her neyse artık
aynı hatayı benim üstümde yapsa
ben affetmezdim ki
başkalarınında canı yanmasın

eger bu hemşiremi dr her neyse artık
aynı hatayı benim üstümde yapsa
ben affetmezdim ki
başkalarınında canı yanmasın

Aynen.

Konu sahibi alkış mı bekliyorsunuz?
Tamam siz iyi insansınız.
Bizler kötüyüz.
Oldu mu şimdi?
Affettiysen affetin, kendi kararın..
Şimdi bunu altıntılayıp, üslubunuza dikkat edin ihihi alın bu da hadis bakınnnn demeyin lütfen.

tıpta yalnış yaptım hata yaptım olmaz..sağlığın dönüşü yok çünkü..böle şeyler affedilmemeliki diğer çalışanlara kötü örnek teşkil etmesin..

"nobetci" hemsire "isten kovuluyor" "ise geri aliniyor" stajyer oluyor okuyup doktor oluyor. konunun hayal urunu oldugunu dusunuyorum

canım biz yurtdışını bilmiyoruz konu sahibi dinden sosyal hayata psikolojiden psikiyatriye herşeyi çok iyi biliyo biz faniler bir türlü anlayamadık iyiniyeti, işyerinde bazı kız arkadaşlarım var biri hakkında konuşuluyo diyelim, saatlerce konuşur dedikodu yapar sonrada aaa gıybet etmeyelim günah derler aynı onu sahibide öyle, diğer konuya da baktım hoşgörüden bu kadar dem vuran nerdeyse bacağının kesilmesine sebep olacak kişiyi affeden hatta işe tekrar alınması için ricacı lan kişi yorum hoşuna gitmedi diye dan diye eski konuyu önüne koyup senin zaten aile sorunların var bıdı bıdı diyebiliyo

yok arkadasim boyle birsey zaten konu sahibi heralde hemsire o gece igne yaparkeb ya boyle birsey olursa bacagim kangren olursa vs hayal kurdu sonra da hayalini geldi buraya yazdi.
bu kadar "insanlari seven, onlara kiyamayan biri" mumkunu yok belalti yorumlarla can acitmaya calismaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…